Dalia @ 06.05.2023 10:40
Nē.
Viņi visi bija, arī filmētāja uz koncertu un tad ar mašīnu vizinājās. Elīna palika mājās gulšņāt.
Šodien visi uz laivas un bauda dienu.
Naurim ar draugiem ir super foršs un izdevies atvaļinājums, kamēr Elīna tup mājās.
Lula @ 06.05.2023 11:53Kā jūs zināt, kas ir tā Loreta? Viņa arī kaut kāda influencere?
Es dažreiz brīnos, kā visas visus Instagramā zina un pazīst :D
FDieviete @ 06.05.2023 12:57
Vinas draugs ir draugs Ņurim.
bet es pat uz veikalu pēc piena nevaru aizbraukt bez sava dēlina, kuram tūliņ būs 7m.
L.. @ 06.05.2023 13:10Loreta ielikusi linku uz anonīmo jautājumu uzdošanu, ja nu kāda grib ko par ceļojumu pajautāt https://ngl.link/loretalaurak1
gribuiemestkapeiku @ 06.05.2023 13:22Akdievs cik nožēlojami uz viņas skatīties. Viņa ir tik ļoti zemiska un nožēlojama. Loretas un Jūlijas storiji tik forši un patīkami, cik forši meitenes trijatā atpūšas, ar ūdensmoci braukā, bildējas peldkostīmos, a šitā pretīgā zoss ieliek storijus uz tàs jahtas kaut ko gorās, šūpojas, rāda zirga zobus zviegdama, produktus nesabildēja redziet,cik gribēja. Viņa ir totāls apkaunojums. Kad divatā brauc vēl tas tik ļoti acīs nespiežas,bet kad tagad meitenes tiiik forši pavada laiku…tik pretīgi paliek uz viņas skatīties,to izteikt pat nevar. Kā ņuriks jūtas,kad blakus tik foršas čiepas atpūšas,izbauda visu un tad viņa sieva,kurai smadzenes zirņa lielumā
vai tad šoreiz komandējums, a ne ņurika dzimšanas dienas brauciens?Melllllene @ 06.05.2023 13:26
Varbūt tas pats Ņuriks liek viņai tā darīt. Lai tas izskatās kā darba brauciens un var norakstīt naudu. Citādi es tiešām Elīnu ne kripatiņas nevaru saprast ?
Normāls vīrietis pateiktu- stop, nekādu fotosesiju un tml. Viņam ir vai nu vienalga, vai viņš pats liek tā darīt. Manuprāt.