Bellatresa @ 24.01.2020 00:01Neņem pie sirds...smuki tas nav, piekrītu.
Bellatresa @ 23.01.2020 23:54No vienas ēdamkarotes biezeņa un ēdamkarotes tās mērces , 3 maziem marinētiem gurķīšiem? Redzēju story.. Tā taču nav rīšana. Plusā, ja visu dienu neko normāli neēd un knakstās. Nedrīkst pat tādu mazumiņu? Ēst var kvai naktī.. Svarīgi cik kopēji pa visu dienu uzņem kalorijas. Ja visu dienu tā īsti nav bijis laiks, tad tā arī badā jāiet gulēt? ..
Nedomāju, ka Jūs pēc plkst 18 vai 19, pilnīgi neko neapēdiet. Ar tādu nolikšanu, nav brīnums, ka sievietes dzīvo vienos kompleksos. Kājas par resnu, dibens par lielu,vēders ļum, krūtis par lielu/ mazu, sejas vaibsti tizli, stils šausmīgs un pats galvenais - ēst nedrīkst...Nu šausmas..
Blanche @ 23.01.2020 23:56Vispār esmu šokā!!!! Kā vispār veikals var Tevi nobloķēt!?
Uzrakstīju, lai pasaka, ka Elīnai kļūda profilā, lai izlabo uz Krišjāņa. Uzrakstīja-“paldies! :) Drukas kļūda ?”
Un nobloķēja.
Par ko?? ??
Blanche @ 23.01.2020 23:56Vispār esmu šokā!!!! Kā vispār veikals var Tevi nobloķēt!?
Uzrakstīju, lai pasaka, ka Elīnai kļūda profilā, lai izlabo uz Krišjāņa. Uzrakstīja-“paldies! :) Drukas kļūda ?”
Un nobloķēja.
Par ko?? ??
Un nobloķēja.
Par ko?? ??
Un nobloķēja.
Par ko?? ??
Un nobloķēja.
Par ko?? ??
Kas ar Agnesi Zeltiņu noticis? Pēdējās bildēs un storijies var neizskatās pēc sevis. ?♀️
Blanche @ 24.01.2020 12:31Kas ar Agnesi Zeltiņu noticis? Pēdējās bildēs un storijies var neizskatās pēc sevis. ?♀️
Milupa @ 24.01.2020 12:21Noskatijos līdz galam storijus kur stāsta par parkām pa 50e...nu pizdeccccc viņa bija pasūtijusi, nu gan aita!???man nav ko teikt! Nav smadzeņu-ja cerēja pa 50e parku dabūt, pozitīvais cilvēks jopcik???
Crystal @ 24.01.2020 13:14
Jo filleri, un runājot augšlūpa nenormāli uziet uz augšu? Tāpat kā Didrihsonei.
Un kas tie Elīnai par jocīgiem IG filtriem, kad deguns izskatās milzīgs un SPĪDĪGS??Tjipa hailaitera efekts domāts?
blacke @ 24.01.2020 14:19
Šitādu divkosību, īdēt, ka par naudas atgriešanu var aizmirst. Itkā pati kādam būtu atgriezusi kādreiz.
Man vienreiz elinčiks atgrieza naudu :D Pēc nedēļu ilgas ignorēšanas, kas beidzās ar vēstuli no PTAC :D :D Nauda bija kontā tanī pašā dienā, lai gan sākumā gribēja iesmērēt dāvanu karti no sava sūdainā veikala :Dblacke @ 24.01.2020 14:19
Šitādu divkosību, īdēt, ka par naudas atgriešanu var aizmirst. Itkā pati kādam būtu atgriezusi kādreiz.