woman_wonderland @ 16.08.2021 15:42Uz kurieni šoreiz komandējums? :D
Nemierīgā @ 15.08.2021 11:59
Nepiekritīšu! Viņa sēdēja savā dzīvoklī, fočēja , pakoja , ar mērķi, ka kādu dienu to kāds cits darīs viņas vietà, kamēr pari strebs kafiju un taisīs frizūras- viņa uz to gāja, un to sasniedza. Neviens bizness nekur tālu netiktu, ja tā radītājam būtu padomā visu mūžu pašam močīt! Tāda taču ir tā jēga- radīt kaut ko lielu, un likt naudai nest naudu, nevis maukt līdz bezspēkam. Domāju , pienāks diena, kad Disrihsone sēdēs un strebs kafiju neskrienot uz fotosesijām, bet auklēs bērnus, un influencēs kā insta mamma, kamēr Butterfly pats par sevi nesīs naudu, jo būs viss nostabilizējies, būs atrastas uzticamas meitenes, tas pats Nauris atradīs ceļus kā to panākt. Dodiet viņiem laiku. Lai arī tās ir tikai poļu/ķīnas lupatas, tas strādā, to pērk, nauda nāk, telpas paplašinàs, bizness aug, ceļojumi kļūst biežāki/ dārgāki/ tālāki! Lai kā nebesītu viņas izskats, nevar nolikt to , ko viņa ir sasniegusi! Nu nav daudziem viņas vecumā, bez bagātiem vecākiem, bez pazīšanās, šāds bizness. Es par pieļauju, ka viņa arī ies kādā brīdī mācīties, tas viss notiks, šobrīd viņa vēl ir jaunības maksimālismā, atceramies sevi viņas gados, protams , vēl ir spēks negulēt, celties, skriet... Pāris gadi un viņa pieaugs, ticiet man, tas notiks, es par pieļauju, ka viņai ir tāds plāns. Neticu , ka viņa taisās dzemdēt uz 40! Nu nē. Skaidrs, ka viņu kā māti apbērs ar sadarbībām un reklāmām. Viņa zin ko viņa dara!
Anete Aneteanete @ 16.08.2021 17:37Noskatījos E.Didrihsones runu #PaldiesAināram #Latvijapirmajāvietā.
Kas tas par murgu? Tagad caur E.Didrihsoni uzrunā tautu. Smiekli pašiem nenāk? Un es nemaz nebrīnos,ka cilvēki ies un balsos par Šlesera partiju. Nav vārdu.
rizha_anna @ 16.08.2021 17:55Varu derēt ka pirms mēneša viņa par tādu Šleseru neko pat nezināja ?????
"Vērtēju cilvēkus pēc darbiem.." lol nu ja, abiem kopīga ir zagšana ??
Bariton @ 16.08.2021 17:02Meitenes, varbūt mazliet novirzīties no tēmas, bet aizdomājos,atkal klausoties Didrihsones "viedokli" par homoseksuāļiem. Kā tad realitātē baznīcās izturās, kā uztver šo geju/lezbiešu būtību?