Tas jau skaidrs, ka Elīna atrod jakas ar viszemāko pašizmaksas cenu, lai var pārdot visdārgāk, sakot, ka šis ir luXiņš.cory @ 04.12.2025 08:07Jā, jā Didriņ, ir tieši tā, kā tu saki- tas sikspārnītis izskatās šiki un dārgi ??♀️??♀️??♀️ Šitik šiku un dārgu jaku vēl ar uguni jāpameklē
cory @ 04.12.2025 08:07Jā, jā Didriņ, ir tieši tā, kā tu saki- tas sikspārnītis izskatās šiki un dārgi ??♀️??♀️??♀️ Šitik šiku un dārgu jaku vēl ar uguni jāpameklē
Noteikti esat redzejušas Facebook to trako pārdevēju no tirgus Шоурум 10 saucas, jau sāk likties ka vina ir normālaka par Dudru un jakas ari bik labākas😂cory @ 04.12.2025 08:07Jā, jā Didriņ, ir tieši tā, kā tu saki- tas sikspārnītis izskatās šiki un dārgi ??♀️??♀️??♀️ Šitik šiku un dārgu jaku vēl ar uguni jāpameklē
mon_moiselle @ 04.12.2025 18:59Kur var būt tik dumjš cilvēks? Viņa pat runājot par seksu iepin, ka pirms seksa neēd, lai “būtu plakans puncītis”. Sieviete, sāc taču vienreiz sevi cienīt un mīlēt. ?
queen2820 @ 04.12.2025 13:25
Bet tas jakas jau nav pat siltas , labi mums te ar nav ļoti aukstas ziemas ,bet nu tāpat kas tās par ziemas jakām , rokas kā parastam džemperim,mākslīgā kažokāda?
slima viņa ir. Šaubos, ka tur Nauris kaut ko teicis. Viņa vienkārši ir pilnīgi sačakarēta. Ir bijis pašai, ka pēc kaut kādiem svētkiem vai ballītes vēders pilns un saku vīram, ka sekss diez vai būs. Nejūtos sexy. Viņam tā nav problēma. Vai nu pasaka, es visu izdarīšu 😂vai pasaka OK, būsi parādā. Bet ar tādu mīļumu un sapratni. Bet ne jau neēst pirms sexa, jo vēders lielāks. Ņemot vērā cik viņa ir smalka problēma nav vēderā, bet galvā. Ir vēl kāda galvā slimāka influencere?selestine @ 04.12.2025 20:53vina tak kautkad teica,ka pusas veders un aizcietejumi,tad jau mos kadreiz kada neforsa skana sanaca sexa laika un nabaga Nauritim bija trauma...?
cory @ 04.12.2025 08:07Jā, jā Didriņ, ir tieši tā, kā tu saki- tas sikspārnītis izskatās šiki un dārgi ??♀️??♀️??♀️ Šitik šiku un dārgu jaku vēl ar uguni jāpameklē
sauliiite.paula @ 06.12.2025 12:12Šito es nesaprotu…kā var Elīnu uzaicināt būt par žūrijas locekli deju konkusā, ja viņa tajā jomā nav ne ā ne bē
Tastastas @ 06.12.2025 17:00
Tak viņa mazotnē esot dejojusi un ļaunais, bagātais partneris mazo nabadzīti piečakarēja un uzmeta. Viņa noteikti joprojām ir liela eksperte. Tāpat kā par seksu un Dievu.
Helita @ 06.12.2025 17:07
Es arī bērnībā tautas dejas dejoju, bet tas nenozīmē, ka es šodien varētu iet dziesmu svētku skates skatīties kā žūrijas locekle. Būtu jau arī jābūt tā kā kritiskai domāšanai sevi novērtēt - vai es spēju būt kompetents, lai kādu vērtētu jomā, kuru nepārzinu. Vienīgais kā Elīna spētu vērtēt - patīk nepatīk līmenī. No tehniskām deju lietām viņa taču nezina neko.
Kādā deju konkursā?sauliiite.paula @ 06.12.2025 12:12Šito es nesaprotu…kā var Elīnu uzaicināt būt par žūrijas locekli deju konkusā, ja viņa tajā jomā nav ne ā ne bē