Queenyy199 @ 16.10.2025 10:27Kur ir solītie jaunumi par didrihsoniem? Vai tiešām gobis tik uzpērkams, ka ar Naura dažiem tūkstošiem liek viņam klusēt. Kad beidzot tiks atklāta Naura orientācija??
Teksts, ko šamā ielikusi FB, vairāk pēc ChatGPT sacerējuma izklausās. Parasti viņa raksta haotiski, kļūdaini, ar anglicismiem. Laikam palūdza mākslīgajam intelektam kādu žēlabainu tekstu sacerētBurkāniņš @ 16.10.2025 12:33Agnese reels, pakaļa svilst, ka pielaizas Gobzemam, jo ir pietuvināta personai Didriem, gan jau zin, kas tur notiek
Burkāniņš @ 16.10.2025 12:33Agnese reels, pakaļa svilst, ka pielaizas Gobzemam, jo ir pietuvināta personai Didriem, gan jau zin, kas tur notiek
Visas m*** ir pērkamas, arī Torororo.Queenyy199 @ 16.10.2025 10:27Kur ir solītie jaunumi par didrihsoniem? Vai tiešām gobis tik uzpērkams, ka ar Naura dažiem tūkstošiem liek viņam klusēt. Kad beidzot tiks atklāta Naura orientācija??
Dizzy @ 16.10.2025 15:15Visas m*** ir pērkamas, arī Torororo.
nē nu no tūrisma viedokļa Ķīna ir superīgs mērķis. Bet ne jau Didrai, kas dzīvi neprot baudītkrmmm @ 16.10.2025 18:15Izklausās, ka beidzot būs next level un brauks uz savu luksiņu izcelsmes valsti Ķīnu
nepiekrītu. Viņam vajag sagatavoties, savākt informāciju. Tagad viņš bija aizņemts ar sunīšu lietu. Taču vajag pacietību.Viņš taču uzrakstīja, ka būs sižets. Beidziet viņu apsaukāt.Mcare @ 16.10.2025 17:58
Šis tik precīzi pateikts,tak neko viņš par Didriķiem nepateiks,ja būtu gribējis pateikt,vnk neceltu haipu par to,bet vnk rakstītu????
Siredzho @ 16.10.2025 19:04Es nevaru Didru iedomāties Ķīnā. Tur nestrādā ne IG, ne Whatsapps, viņa tur nomirtu bez lūrēšanas telefonā.
Par sarežģītu viņiem būtu čakarēties ar VPN
IceCream @ 16.10.2025 21:42Kāpēc sakat, ka Ķīna, ja Japāna?
Tik liekulīgs bij tas viņas - man žēl atstāt dēlu… es domāju, ka viņa ir tikai priecīga par so..magdalena333 @ 15.10.2025 14:37Skaidrs, ka Džeisonu neņems līdz nākamajā braucienā, kas izskatās, ka nebūs īss. Jau mēģina storijos atrunāties un pafeikot, kā viņa to pārdzīvos!!!! Kaza tāda, bērns uzsācis bērnudārzu, var būt slimošanas, man tagad jātic, ka viņa pārdzīvos atstājot bērnu. 1. Ja Tu pārdzīvo, tad Tu neatstāj bērnu (vismaz ne entās reizes gadā). 2. Vismaz būtu to ceļojumu ieplānojuši vasarā, kad bērns varēja ar vecvecākiem dzīvoties pa laukiem, kaut kāda māja viņiem tur ir. Nē, tagad, kad bērnam jau ir emocionāla slodze ar visām pārmaiņām uzsākot dārziņu, rudens, var būt slimošana, māte ar tēvu sakrāmē čemodānus un aidā (vēl nav zināms uz cik ilgu laiku).