MatildeR @ 28.01.2026 22:24
PTAC, Veselības inspekcija, bez tabu
cory @ 28.01.2026 19:02Didrene gudri vervelē savā promo video, ka uz Turciju aizbraukuši vairāk nekā 300 cilvēki pēc viņas mammītes stāsta. Un viņa gribot Latvijai uzdāvināt... trīs plastiskās operācijas Turcijā ?
Ciena @ 29.01.2026 17:28
Es vienu iesniegumu uzrakstīju, tā arī PTAC atbildi neesmu saņēmusi kamēr nebūs entie iesniegumi neviens neko nedarīs, kad teicu, lai pārējie iesniedz, daži pat uzlika ikšķīšus uz leju. Tad arī nekas nemainīsies, runāt skaisti jau var?
LindaP @ 29.01.2026 18:27
Viņa tos zobus atzina kā sadarbību? Vai kā parasti izlocījās, lai nebūtu jāmaksā nodokļi?
Bet par šitajām plastiskajām jau nu gan nāksies maksāt - pārāk acīmredzami. Reklāma + konkurss ir jau boring klasika.
LindaP @ 29.01.2026 18:34Nu vienu likumu viņa jau ir pārkāpusi un pie konkursa nav norādījusi, ka tā ir reklāma. Nebrīnīšos, ka ar savu lielo muti izpļāpāsies vēl kaut ko neatļautu.
LindaP @ 29.01.2026 18:34Nu vienu likumu viņa jau ir pārkāpusi un pie konkursa nav norādījusi, ka tā ir reklāma. Nebrīnīšos, ka ar savu lielo muti izpļāpāsies vēl kaut ko neatļautu.
LabaDabaDa @ 29.01.2026 20:17
Man ar PTAC arī nav tā labāka pieredze, jāatzīst. Vienreiz aizrakstīju sūdzību par citu kantori, kas bija mani apšmaucis, un tikai pēc vairākām nedēļām saņemu ļoti formālu atbildi, ka man esot jāraksta oficiāls iesniegums ar elektronisko parakstu, citādāk viņi neko nedarīšot.
Tad jau tikpat labi var iet uzreiz uz policiju...