KatyB @ 22.02.2026 21:33Ņura pēdējais video reel ir most retarded, kontents ko pedajā laikā ir sanācis dzirdēt, nu Wtf viņi esot iepazīstinājuši Latviju ar Ecommerce, nopietni, es ecommerce izmatoju jau kad kad vēl tas dabajobs papmeros sēdēja.
Te reāli var redzēt ja puika tika reāli apčakarēts no Kralova puses un tagad mēģina taisīt savus kursiņus bet izklausās pēc pirmklasnieka.

Tastastas @ 27.02.2026 16:23
Level up būtu, ja atvērtu piekto veikalu Rīgā. Bet te tikai n-to reizi ir tērēta nauda bombiskam remontam un veikals no pilsētas centra ir pārcelts uz kaut kādu Rīgas nomali. Nē, nu ir ok, darboties tikai online, kaut ko jau viņi tur nopelna, bet kāpēc katra reize, kad grīdai tiek nomainītas flīzes vai pie sienas piekārtas Elīnas jaunākās paštīksmināšanās bildes, tas ir jāsauc par kaut kādu level up?
Man tiešām jābrīnās, vai tiešām tie visi viesi tur arī domā to, ko runā, vai tas ir tikai mēģinājums iegūt kaut kādu popularitāti sev caur Elīnas profilu?
L.. @ 27.02.2026 17:40Tā konkursa izloze bija stulbākais, ko esmu pēdējā laikā redzējusi. Random izloze un meklē, vai komentārā ir deguns. Ja nav - nākamais. Un tā, kamēr salasa 4 + 1 drošībai komentārus par degunu. Tad vēl pašas lažas dēļ nav pateikusi, ka storijā viņa jāietago. Tagad gaidīs pierādījumus, ka vismaz ir dalījušās. Izlasīja vienas stāstu par zobiem - implantus nebūs iespējams ielikt, bet pārējos sataisīsim. Un kā ķirsīts uz kūkas - ar pirkstiem ēda kliņģeri un tad sūkāja nagus. Diez tur, aiz naga, beidzot tīrs?