Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 631
Reģ: 13.02.2024
Man nav saprotams, kāpēc tur netiek doti normāli pretsāpju medikamenti. Ja abas gaudo par sāpēm. Tās kaut kādas padomjlaika tradīcijas, vai kā?
Ibumetīni un tamlīdzīgi sūdi nav domāti pēc operācijām, jo efektivitāte ir nulle. Parasti ir normāla stipruma pretsāpju medikamenti, protams recepšu un uz narkotisku vielu bāzes, taču īslaicīgi un ja nav jāzīda bērns, jāvada auto utt, kāda problēma tos izrakstīt vai iešpricēt?
Lūdzu, tās, kas ir veikušas līdzīgas operācijas, apgaismojiet mani. Man nav tādas pieredzes, man ir pieredze ar 8.zobu operāciju Latvijā, pēc kuras lietoju spēcīgu pretsāju medikamentu, un ne minūti nejutu sāpes dzīšanas procesā. Pēc deguna, pupu un vēdera plastikas tādi nepienākas vai tikai Turcijā nepienākas?
18.01.2026 11:48 |

Reitings 231
Reģ: 14.02.2022
GlorijaGrevcova @ 18.01.2026 11:48
Man nav saprotams, kāpēc tur netiek doti normāli pretsāpju medikamenti. Ja abas gaudo par sāpēm. Tās kaut kādas padomjlaika tradīcijas, vai kā?
Ibumetīni un tamlīdzīgi sūdi nav domāti pēc operācijām, jo efektivitāte ir nulle. Parasti ir normāla stipruma pretsāpju medikamenti, protams recepšu un uz narkotisku vielu bāzes, taču īslaicīgi un ja nav jāzīda bērns, jāvada auto utt, kāda problēma tos izrakstīt vai iešpricēt?
Lūdzu, tās, kas ir veikušas līdzīgas operācijas, apgaismojiet mani. Man nav tādas pieredzes, man ir pieredze ar 8.zobu operāciju Latvijā, pēc kuras lietoju spēcīgu pretsāju medikamentu, un ne minūti nejutu sāpes dzīšanas procesā. Pēc deguna, pupu un vēdera plastikas tādi nepienākas vai tikai Turcijā nepienākas?

Es tieši domāju par to pašu. Vai tad tādām sāpēm ir jābūt? Man liktos, ka nevajadzētu just sāpes (tik lielas), ja 21.gs. ir iespēja iedot medikamenths. Bet neesmu pati neko tādu taisījusi, nevaru komentēt
18.01.2026 11:51 |

Reitings 184
Reģ: 23.04.2025
engelens @ 18.01.2026 11:47
Nuris nevar vienreiz Didru izvālēt, lai viņa atslābst... normāli un adekvāti uzvedās pēc operācijas... man pašai bijušas vairākas operācijas (ne plastika), tai skaitā deguns! Kāda sporta zāle 4 dienā pēc operācijas... tak atslābsti, staigā svaigā gaisā, ja gribas... ko tu tai zālē darīsi? Iesi pa skrejceļu? Presi, stiepšanos ar tādu degunu tāpat nevar... tak iemācies nedēļu vismaz off paņemt un tad močī jaudīgi savā stilā! Par Annu nerunāšu, viņa tagad knapi staigā, saprotu LV tu esi izlaista mājās, savā vidē un ir atveseļošanās process... kā var uz kaut ko tādu parakstīties Turcijā??
Ta ka Didra iet uz zāli tur varētu iet ari ja nav kāju jo vina tur neko nedara tikai sēž telefonā. Bieži viņu redzu GYM, viņa tur vnk atnāk uzmet kupri un sēž telefona - viss. Tip uz skrejceliņa bet vina stāv uz tā malām un druka tik kko kamēr tas iet. Ja gribās to cirku redzēt welcome GYM Ulbrokas ielā
18.01.2026 12:03 |

Reitings 36978
Reģ: 21.10.2022
engelens @ 18.01.2026 11:47
Nuris nevar vienreiz Didru izvālēt, lai viņa atslābst... normāli un adekvāti uzvedās pēc operācijas... man pašai bijušas vairākas operācijas (ne plastika), tai skaitā deguns! Kāda sporta zāle 4 dienā pēc operācijas... tak atslābsti, staigā svaigā gaisā, ja gribas... ko tu tai zālē darīsi? Iesi pa skrejceļu? Presi, stiepšanos ar tādu degunu tāpat nevar... tak iemācies nedēļu vismaz off paņemt un tad močī jaudīgi savā stilā! Par Annu nerunāšu, viņa tagad knapi staigā, saprotu LV tu esi izlaista mājās, savā vidē un ir atveseļošanās process... kā var uz kaut ko tādu parakstīties Turcijā??

piedevām pidrai ir sākusies paaugstināta temp. , pakakāt nevarot jau 4to dienu , bet desos uz sporta zāli 😨🧐 sektantu izklaidītes sit augstu vilni 🙃 nelabais par velti NEKO nedod - atmaksājiet / atstrādājiet / ciešiet / mokaties ✅
18.01.2026 12:04 |

Reitings 18
Reģ: 02.01.2024
GlorijaGrevcova @ 18.01.2026 11:48

Degunam vispār nevajadzetu īpaši sāpet, Didra kaut ko dikti tēlo. Bet nu infekcijas risks Turcijā gan ir ļoti augsts. No tā vien var daudz problēmas dabūt.
Vēders un krūtis gan skaitās pie ļoti sāpīgajām op un vēl kopā… pat nevaru iedomāties, kas Annai tur varētu palīdzēt pret sāpēm. Kas par viņu rūpēsies, kad viņu izrakstīs? Neticu, ka “draudzene” dikti stutēs.
18.01.2026 12:06 |

10 gadi
Reitings 2464
Reģ: 11.04.2010
Kā var cilvēks būt tik stulbs? Elīna tak it kā bija sarunājusi operācijas datumu, pirms brauca uz Turciju, tātad noteikti turkiem jau bija ieplānots, kurš operēs. Elīna atlido, "klīnikas īpašnieks" aizved viņu vakariņās un mēģina apgalvot, ka viņas sejai neskarsies klāt, ja vien viņam neizdosies dabūt pašu labāko ķirurgu. Jau nākamajā dienā viņš maģiski atrod Pašu Labāko Ķirugu, un didrai sirds mierīga. What the fuck? Viņai pašai šis viss liekas ticami un normāli?
18.01.2026 13:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits