Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

10 gadi
Reitings 14339
Reģ: 15.03.2012
krmmm @ 17.01.2026 14:25

Labi, izrādās, ka viņi tur reciklē tos video, tāpēc šodien nemaz netiek likti aktuālie un nekur viņi vēl nelido. Ņuris gan šodien telegramā teica, ka Annu rīt raksta ārā. Kā tas vispār ir iespējams? Pirmkārt, viņa tur gandrīz nomira un joprojām ir robežstāvoklī, otrkārt, viņa nevar pat pagriezties gultā, kur nu vēl pati piecelties. Ko tāds cilvējs dara, izrakstījies no slimnīcas?

Interesanti, kā viņa lidmašīnā SĒDĒS ar tikko izoperētu vēderu?
17.01.2026 16:19 |

Reitings 66
Reģ: 02.01.2023
Pieļauju domu, ka šodien mājas lido tikai Nauris. Elīna pati teica ka viņš lidos ātrāk, jo jāstrādā. Viņa ar Annu paliks ilgāk.
17.01.2026 16:27 |

Reitings 628
Reģ: 13.02.2024
krmmm @ 17.01.2026 14:25

Labi, izrādās, ka viņi tur reciklē tos video, tāpēc šodien nemaz netiek likti aktuālie un nekur viņi vēl nelido. Ņuris gan šodien telegramā teica, ka Annu rīt raksta ārā. Kā tas vispār ir iespējams? Pirmkārt, viņa tur gandrīz nomira un joprojām ir robežstāvoklī, otrkārt, viņa nevar pat pagriezties gultā, kur nu vēl pati piecelties. Ko tāds cilvējs dara, izrakstījies no slimnīcas?

Tāpēc, ka Turcijas klīnkai izdevīgāk, ja tāda Anna nomirst vai smagas komplikācijas sākas esot ārpus Turcijas, viņiem izdevīgi, lai tādas pēc iespējas ātrāk aizvācas. Pasūtīs didriķi ratiņkrēslu un asistentu aviokompānijai un iestums lidmašīnā.
Stulbeņu ballīte, tur vajadzēja vismaz uz mēnesi noīrēt dzīvokli un atrast normālu slimnīcu, klīniku, kur to Annu atkačā līdz normālam stāvoklim. Plus uztaisīt skandālu tajā turku miskastē un uzrakstīt policijā iesniegumu da kaut vai par atstāšanu bezpalīdzīgā stāvoklī. Pēdējais punkts diez vai ko dotu, bet varbūt turku meistari mazliet censtos filtrēt ko un kā dara, ja pacienti skandalētu, nevis brauktu uz dzimteni nomirt. Bet, jā, tam visam vajag naudu un smadzenes. Murgs totāls.
Kāda tam mērķis? Bezmaksas reklāma paviānei didrai un idejas turkiem par kreisā kantora atvēršanu Latvijā? Tā pusdzīvā Anna, kas var nomirt vai palikt par invalīdi, tas nav svarīgi, tāda blakus izklaidīte, ko pafilmēt.
17.01.2026 16:50 |

Reitings 57
Reģ: 01.02.2025
Un ja tā Anna nonāks LV ar komplikācijàm slimnīcā, tad tā jau būs LV nodokļu maksātāju problēma.
17.01.2026 17:07 |

Reitings 771
Reģ: 18.03.2023
Kāds gudrāks medicīnas cilvēks var izstāstīt, kāpēc tik slikti, ka turku asinis? Un kā tas var beigties? Un lidojot tur nevar ar gaisa spiedienu kādu šuvi atraut vaļā? Kā viņa mājās rūpēsies par 3 maziem bērniem?? Man skudriņas pār kauliem skrien, kā var tik bezatbildīgi rīkoties. Saprotu, Elīnai $$ zīmītes acu vietā, bet nu jau laikam Annai arī, kopš sākusi ar savu otru sektu pelnīt. Es neesmu ticīga, bet man sirdsapziņa neļautu smērēt cilvēkiem gandrīz vai medikamentus par astronomiskām summām un bez nekādas izglītības. Es esmu šokā par šo visu situāciju
17.01.2026 17:13 |

Reitings 1625
Reģ: 07.02.2023
Dubultdesa @ 17.01.2026 15:50
Vietējā klīnika vēl nav sàkusies, bet antireklāma jau gatava.
tiešām - neviens man zināms nav ilgāk mocījies un palicis klīnika ilgāk par nakti. Kur nu vēl LABĀKAIS KIRURUGS 😨TAd, KAS BŪTU AR VIDĒJO kirurgu . Klīnika KUR NEDOTIES . Elina atver acis . Tik smagi nav Lv pēc vēdera un krusu operācijas . Tā nav sarežģīta operācija , kad paceļ arī uz augšu ne tikai implanti . Tā klīnika ar ar savu spožumu tikai vāc klientus.
17.01.2026 17:22 |

Reitings 13
Reģ: 02.01.2024
Tak nekur Didra vai Anna tagad nelidos, neviens nav atcēlis to, ka ķirurgam ir jāizdod fit for flight dokumenti, lai kāda aviokompānija ņemtu pretī.
Un ātrāk kā septiņas dienas pēc operācijas lidot neviens neļauj. Brauks uz kādu viesnīcu.
Tepat pie mums Latvijā ilgi netur slimnīcā pēc plastiskajām op. Pēc dažām laiž mājas tai pašā dienā, pēc citām nākamajā.
17.01.2026 17:25 |

Reitings 1012
Reģ: 06.11.2021
Tā nosvīdusī Annas piere liek domāt, ka viņai moš ir neliel t. Atcerējos kā Salcēvičai gāja,nebija nekāda medusmaize. Viņa tak tika stradiņos. Diez gan crazy Annas situācija.
17.01.2026 17:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!