SALOMEJA @ 16.01.2026 10:47Annas video ir diezgan briesmīgi, bailīgi skatīties! Kādēļ tā riskēt jaunai māmiņai! Kaut nu viss beigās būtu labi... Viņas ģimene noteikti ir pārbijusies. Nesaprotu, kā vīrs var palaist sievu uz šādu operāciju Turcijā.
krmmm @ 16.01.2026 10:25Tiešām next level klīnika, ledus ielikts cimdos, vēmekļi jāvāc citai pacientei (didrai), jo "māsiņas nerunā angliski". Vai ar vēmekļiem ir jāsarunājas? Redzi, ka pacients vemj, ej un vāc. Nesaprotu to visu. Operācijā Anna gandrīz nomirst (pārstāj elpot pēc pamošanās, zaudējusi asinis līdz pārliešanas līmenim), bet ķirurgs pēc tam pasaka, ka lepojas ar savu darbu. Fenomenāli. Pati Anna jau arī laba, stāsta, cik viss ir superīgi, cik didri superīgi un vispār neaptver, ka patiesībā tas viss bija un ir konkrēts trešs
krmmm @ 16.01.2026 10:25Tiešām next level klīnika, ledus ielikts cimdos, vēmekļi jāvāc citai pacientei (didrai), jo "māsiņas nerunā angliski". Vai ar vēmekļiem ir jāsarunājas? Redzi, ka pacients vemj, ej un vāc. Nesaprotu to visu. Operācijā Anna gandrīz nomirst (pārstāj elpot pēc pamošanās, zaudējusi asinis līdz pārliešanas līmenim), bet ķirurgs pēc tam pasaka, ka lepojas ar savu darbu. Fenomenāli. Pati Anna jau arī laba, stāsta, cik viss ir superīgi, cik didri superīgi un vispār neaptver, ka patiesībā tas viss bija un ir konkrēts trešs
Luna Com 2000 @ 16.01.2026 09:51Pareizi Anna dara ka stāsta cik vinai ir slikti, ne ta ka Didra ka operācija ir ka zobus iztīrīt. Un jau var pēc ģipša redzet ka vinai ir uztaisīts uzrauts uz augšu deguns, viņai to vispar nevajadzeja, vinai taisns deguns vajadzeja tikai sašaurināt bet Turcija visus štancē vienadus.
SALOMEJA @ 16.01.2026 10:47Annas video ir diezgan briesmīgi, bailīgi skatīties! Kādēļ tā riskēt jaunai māmiņai! Kaut nu viss beigās būtu labi... Viņas ģimene noteikti ir pārbijusies. Nesaprotu, kā vīrs var palaist sievu uz šādu operāciju Turcijā.
flindy @ 16.01.2026 11:10Kur jēga no lakšarī klīnikas un ziedu buķetēm, ja personāls nerubī parūpēties par vemjošu pacientu? Tur taču viens un divi var aizrīties un āmen. Tad tās puķes noderēs?
selestine @ 16.01.2026 00:23skatijos threads kur ta Anna runa,ka sausmigas sapes,briesmigas,nevar izturet.Bet pretsapju zales bevar laist,jo vina daudz zaudejusi asinis un tagad tas pilina.Ilgi pilinas.Briesmigi skatities uz vinu,var redzet ka traki cies.Didra ar savu degunu gandriz jau leka.Parcto kazoku.Esmu jrievu bloferem sjatijudes operacijas,visas gandriz ir jratijusaa traka drudzi,pec tam stastijusas ja mega auksti nevar pat ar segam sasildities.
IceCream @ 16.01.2026 11:32Anna nav izdzēsusi to storiju? Man vairs nerāda.
Zilais Valis @ 16.01.2026 11:02
Bet viņa tieši tādu arī gribēja. Ne jau par velti lika uzsvaru uz tām divām bildēm, kur tipa uzrauts deguns uz augšu meitenēm. Ja jau nebūtu pārfanojusies par šiem deguniem, par tādiem nemaz nezinātu, ka šādi ir iespējami.
IceCream @ 16.01.2026 11:32Anna nav izdzēsusi to storiju? Man vairs nerāda.
tak viņas vecāki latviski nesaprot, ignorance daudzus pasargā no kritikas.Roze sarkanā @ 16.01.2026 10:07nu nē. Viņš pats par viņu iesmej.un tas ledus cimdos, es pat nepamanīju,tiešām. līmenis?varbūt Gobzema storiji palīdzēs kādai vientiesei nedoties pēc turku " skaistuma "mediji jau arī par Didru raksta, un komentāri, briesmīgi. Žēl Elinas vecākus, to visu lasot un redzot.
Ja man kādreiz ir bijusas domas aizvākt no vēdera strijas un lieko ādu,tad es pārdomāju,vairs negribu.Un cik es sapratu Anniņai arī krūtis savādak taisitas nekā Elinai.Un tāpēc viņai tas pasākums ir daudz sāpigākscory @ 16.01.2026 11:25
Tas jau tikai loģiski, ka Annai viss atlabšanas process būs vismaz 3x ilgāks un sāpes arī būs vismaz 5x lielākas nekā Didrai, jo Annas operācijas ir daudz ‘smagākas’ un apjomīgākas. Didrene jau droši vien pat nejūt, ka deguns operēts, jo visa seja filleros un tūliņ ņems un lēkās ar nolaistām biksēm un mērlentu storijos. Piedevām gan jau abi ar Ņuriku būs arī turku bazārā jaunus feikus paspējuši ieķērt, kamēr Anna vēl nebūs tikusi laukā no gultas režīma.