Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 691
Reģ: 09.02.2024
Man gan vairāk interesē kā Didrene salaba ar Kalendiju!
Nu kaaaaaaaa.
Jau biju šokā kad ieraudzīju viņu modes skatē saucamajā. Domāju pārskatījos. A tagad izrādās jau brauc DRAUDZEŅU tūrē….
04.09.2025 09:26 |

Reitings 942
Reģ: 17.06.2024
BugsPony @ 04.09.2025 07:35
Klaunu saiets viņiem tas ceļojums. Galvenaia klauns ir Elīna, kura bodijā, kas skaitās apakšveļa, lēkā pa kalniem. Un kā viņai tie mati ož nemaz negribu zināt.

Un iedomājies, visu laiku staigāt sintētikā un ar sliktu higēnu - tā ir šausmīga kombinācija. Bet citu storijos ļoti labi var redzēt īsto Elīnu, visu laiku dusmīgā seja telefonā un, kad parādās kamera, acis nost no ekrāna un smaids līdz ausīm 😁
04.09.2025 09:31 |

Reitings 14141
Reģ: 27.11.2023
Sezam @ 04.09.2025 09:26
Man gan vairāk interesē kā Didrene salaba ar Kalendiju!
Nu kaaaaaaaa.
Jau biju šokā kad ieraudzīju viņu modes skatē saucamajā. Domāju pārskatījos. A tagad izrādās jau brauc DRAUDZEŅU tūrē….
kad pieteica visus līdzbraucējus, bija “Mikiņš ar sievu” 🤣
04.09.2025 09:37 |

Reitings 1876
Reģ: 06.07.2024
CallMeAnnika @ 03.09.2025 21:49
Ja viņa būtu tik pašpārliecināta, kā viņa stāsta, tad blakus cilvēks nebūtu iemesls tam, lai būtu kompleksaina.

Elīna pa dzīvi ir toksiska un stulba. Viņai ir paveicies ,ka Nauris vispār ar viņu ko sabīdija! Nauris ,protams,nav nekādas skaistais,bet savu labumu un dzīves kvalitāti sev izsita,bet kaut kas jāziedo😄būt kopā ar neinteresantu cilvēku ir vientuļi.
04.09.2025 10:27 |

Reitings 4
Reģ: 16.07.2025
amareto @ 04.09.2025 09:37
kad pieteica visus līdzbraucējus, bija “Mikiņš ar sievu” ?

Didra teica, ka šis ir viņas draudzeņu brauciens. Tad jau sanāk, ka Mikiņš ir tā draudzene, kurš "sievu" paņēmis līdzi 😁😁😁😁
04.09.2025 11:17 |

Reitings 4946
Reģ: 08.09.2015
Nauris būs kopā ar Elīnu kamēr naudiņa nāks, kad Elīnas ākstīšanās vairs naudu neienesīs, tad šis arī aizies. Un, ja tā padomā kāpēc, lai viņš paliktu? Kā māte viņa nekāda, man liekas paņemot pirmo pretimnācēju viņa būtu labāka māte Džeisonam kā Elīna. Tagad pat nespēj dzemdēt otru ja vien tas Naurim vispār ir svarīgi (to pat nepieminētu, ja šī stāvoklī nepalikšana nebūtu saistīta ar viņas ēšanas traucējumiem). Kā sieva nekam nederīga, auksta kā beigta zivs, var redzēt, ka vienīgās emocijas ir tikai pie ieslēgtas kameras. Kā sieviete nepievilcīga, sevi izķēmojusi, ne svaiguma, ne stājas, ne grācijas, ne sievišķības, runā kā tāds nodzēries vecis, tā leksika, fui.
Jā, tas Nauris nav nekāds svētais un konfekte, bet nu no malas liekas, ja viņš saņemtos un atrastu jauku, izglītotu sievieti sev blakus, kas spētu būt klātesoša ģimenē, tad viņš arī būtu pa visam savādāks. Elīna, tur man liekas ir nelabojams eksemplārs, ja nu vienīgi viņa sāktu apmeklēt psihiatru un dziedētu savas traumas un tarakānus. Tas nav uzbrauciens vai haips, mentālās slimības nav joka lieta ar to ir jāstrādā un, jo agrāk, jo labāk.
Un ļoti žēl, ka Elīna nekad nespēj izbaudīt ceļojumus ar savu ģimeni, nekad nekur nevar aiziet, aizbraukt, tad viņai pa aukstu, tad šis, tad tas, tad jāmočī, redz, tagad pēkšņi viņa varot būt klātesoša utt. Tātad, vai tā sava ģimene besī, vai arī tagad tēlo.
04.09.2025 11:23 |

Reitings 1704
Reģ: 19.01.2024
magdalena333 @ 04.09.2025 11:23
Nauris būs kopā ar Elīnu kamēr naudiņa nāks, kad Elīnas ākstīšanās vairs naudu neienesīs, tad šis arī aizies. Un, ja tā padomā kāpēc, lai viņš paliktu? Kā māte viņa nekāda, man liekas paņemot pirmo pretimnācēju viņa būtu labāka māte Džeisonam kā Elīna. Tagad pat nespēj dzemdēt otru ja vien tas Naurim vispār ir svarīgi (to pat nepieminētu, ja šī stāvoklī nepalikšana nebūtu saistīta ar viņas ēšanas traucējumiem). Kā sieva nekam nederīga, auksta kā beigta zivs, var redzēt, ka vienīgās emocijas ir tikai pie ieslēgtas kameras. Kā sieviete nepievilcīga, sevi izķēmojusi, ne svaiguma, ne stājas, ne grācijas, ne sievišķības, runā kā tāds nodzēries vecis, tā leksika, fui.
Jā, tas Nauris nav nekāds svētais un konfekte, bet nu no malas liekas, ja viņš saņemtos un atrastu jauku, izglītotu sievieti sev blakus, kas spētu būt klātesoša ģimenē, tad viņš arī būtu pa visam savādāks. Elīna, tur man liekas ir nelabojams eksemplārs, ja nu vienīgi viņa sāktu apmeklēt psihiatru un dziedētu savas traumas un tarakānus. Tas nav uzbrauciens vai haips, mentālās slimības nav joka lieta ar to ir jāstrādā un, jo agrāk, jo labāk.
Un ļoti žēl, ka Elīna nekad nespēj izbaudīt ceļojumus ar savu ģimeni, nekad nekur nevar aiziet, aizbraukt, tad viņai pa aukstu, tad šis, tad tas, tad jāmočī, redz, tagad pēkšņi viņa varot būt klātesoša utt. Tātad, vai tā sava ģimene besī, vai arī tagad tēlo.

Arī Nauris ir slims galvā (tā, ka nu ļoti) , ja atceramies, kādus tekstus tepat forumā rakstīja :D
04.09.2025 11:40 |

Reitings 453
Reģ: 15.03.2025
lauku bāba @ 04.09.2025 11:40

Arī Nauris ir slims galvā (tā, ka nu ļoti) , ja atceramies, kādus tekstus tepat forumā rakstīja :D
Bet vai tas bija pa tiešām Nauris kas to rakstīja varbūt pati Elīna to rakstīja? Man liekas, ja Elīna var rupji runāt savos video tad domāju kad Elīna pati sēž forumā. Bet varbūt tas pats Nauris arī. Nezinu tikai minu. Abi jau slimi ar galviņu . 🥺 Ļoti skumji par Džeisonu .
04.09.2025 11:50 |

Patīk
Reitings 59249
Reģ: 12.10.2022
IceCream @ 04.09.2025 01:21

Džeisona dzimenē bija kopā, arī Didras profilā kopējā bildē stāv abi blakus.
Tas bija 2 mēnešus atpakaļ. Vairs bildes kopā nav soc. tīklos. Bija diezgan daudz kopā no ceļojumiem, tagad visas izdzēstas.
04.09.2025 12:20 |

Patīk
Reitings 59249
Poda Birste @ 04.09.2025 06:36
Anniņa vispār diezgan "interesanta" būtne. TV un soc tīklos raud, cik grūti ir būt vientuļajai mātei, bet pati rāda, ka "skumst" pēc bērneim, ka tusē apkārt, kas nozīmē, bērni no 5dienas līdz 1dienai ir pie tēva. Anniņ, ar tādu grafiku Tu esi mazāka vientuļā māte kā tās kuras dzīvo kopā ar tēviem ?
Nezinu, kā ir Annas gadījumā, bet vienai pašai ar 3 maziem bērniem katru dienu, visu dienu, ir grūti, un ir saprotams, ka gribas izrauties. Bērniem ir arī tēvs.
04.09.2025 12:27 |

Patīk
Reitings 59249
BugsPony @ 04.09.2025 07:35
Klaunu saiets viņiem tas ceļojums. Galvenaia klauns ir Elīna, kura bodijā, kas skaitās apakšveļa, lēkā pa kalniem. Un kā viņai tie mati ož nemaz negribu zināt.
Uzfilmē dažus video jau 101x pārbildētajiem produktiem un ceļojumu noraksta kā darba komandējumu. :D
04.09.2025 12:28 |

Reitings 752
Reģ: 18.03.2023
CallMeAnnika @ 04.09.2025 12:27
Nezinu, kā ir Annas gadījumā, bet vienai pašai ar 3 maziem bērniem katru dienu, visu dienu, ir grūti, un ir saprotams, ka gribas izrauties. Bērniem ir arī tēvs.

Anniņa vairāk staigā pa restorāniem un beauty vietām un ir viena ar sevi nekā es ar vienu bērnu 😀 un nē, man neskauž, bet fakts kā tāds.
04.09.2025 12:42 |

Reitings 3212
Reģ: 06.11.2021
Šorīt redzēju Džeisonu ar aukli Kr.Barona pieturā, kāpa tramvajā. Džeisons bija ratos, izskatijās priecīgs. Aukle laikam dzīvo pie viņiem tagad, ja jau jāvadā Džeisons uz dārziņu.
04.09.2025 13:57 |

Reitings 3140
Reģ: 25.11.2020
queen2820 @ 04.09.2025 07:34

Tā Oliņa jau tāda pati , tādu drāmu taisīja ,ka nabadzīte viena ar diviem bērniem , šobrīd izskatās ka viņa to jaunāko vispār neauklē.
vaine, galvenais jau tik pasūdzēties. Patiesībā dzīvo cepuri kuldama bez problēmām. Okey, tas nav slikti, bet tad nevajag sevi pataisīt par upuri un pašā sākumā kladzināt cik viss slikti, vientuļā māte utt.
04.09.2025 13:58 |

Reitings 240
Reģ: 07.12.2024
Lietus @ 04.09.2025 13:57
Šorīt redzēju Džeisonu ar aukli Kr.Barona pieturā, kāpa tramvajā. Džeisons bija ratos, izskatijās priecīgs. Aukle laikam dzīvo pie viņiem tagad, ja jau jāvadā Džeisons uz dārziņu.

Interesanti, kad pēdējo reizi pašas biznesa siļķes brauca ar sabiedrisko...
04.09.2025 14:01 |

Reitings 4946
Reģ: 08.09.2015
Tik smieklīgi, Elīnai bijis sapnis par meiteņu braucienu (bet, protams, bez Naurika tak nekur😂), un paņēmusi līdz lupatas, savā “meiteņu” braucuenā, lai var patēlot, ka strādā, lai norakstītu izdevumi, lētuči.
04.09.2025 14:02 |

Reitings 453
Reģ: 15.03.2025
Labāk būtu pievērsusi uzmanību Džeisonam nevis skrējusi ceļojumā ,cik var atstāt savu bērnu . 🥺🤦
04.09.2025 14:25 |

Reitings 920
Reģ: 29.04.2021
Lietus @ 04.09.2025 13:57

Ļoti dīvaini vecāki ,bērns tikko sācis dārziņu ,pirmās dienas mazajam var būt stress ,bet šie pohuj ,kautkāds uzņēmeju saiets svarīgāks . Gada vecāki .
04.09.2025 14:55 |

Reitings 920
Reģ: 29.04.2021
Zandinaja @ 04.09.2025 13:58
vaine, galvenais jau tik pasūdzēties. Patiesībā dzīvo cepuri kuldama bez problēmām. Okey, tas nav slikti, bet tad nevajag sevi pataisīt par upuri un pašā sākumā kladzināt cik viss slikti, vientuļā māte utt.

Nu tas viss taču lai pievērstu uzmanību ,tāpat kā Elīna ar savām dzemdībām skatītājus vāca , tāpat Oliņa ar savu vientuļo grūtniecību un " vientuļās mātes " statusu .
04.09.2025 14:56 |

Reitings 17
Reģ: 03.09.2025
magdalena333 @ 04.09.2025 11:23
Meitenes gribu padalities ar savu pieredzi pirms apmeram menesa. Vienu dienu parmainas pec aizgaju uz zali darbigaja laika plkst. 18, ko parasti nedaru , jo neciesu tas masas. Aktivi sportoju un peksni pienak Nauris, jauta vai varam uz mainam uz viena trenaziera,es protams piekritu, pasai austinas ausis, esmu aizelsusies un cita pasaule. Nauris ar mani visas 15 minutes ko trenejamies, pec katra seta uzdeva privatus jautajumus un reali izradija uzmanibu. Es sakuma biju maza šoka, nodomaju nu varbut vienkarsi draudzigs/atverts ,jo tomer vinu atpazinu un zinu, ka precets,bet vins staveja blakus un veroja ka taisu pietupienus un smaidijaun par spiti tam, ka austinas ausis,knapi vareju parunat del aizelsas, pec katra seta izjautaja mani par to no kurienes esmu, ar ko nodarbojos,cik ilgi trenejos lai tiktu pie sada “kermeņa” utt.. nu es teiksu uzreiz, man radas pilniba sajuta, ka Nauris skatas/meklejas apkart un nekautrejas izradit ari uzmanibu,vieglu flirtinu. Ja es butu lauliba nekad neko tadu neatlautos, bet es esmu tiesam kristiete ar loti konservativu domasanu,bet energijas nemelo,neticu, ka ari citas vides kur Elinas nav, vins tikai par savu sievinu doma ja nekautrejas pat publika šadi..hmm..
PS. Manuprat Vins dzive izskatas daudz labak neka bildes
04.09.2025 15:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!