Aizspogulia @ 06.02.2025 15:11Es gāju ivfRiga pie Kalvānes. Visas labākās atsauksmes. Tagad gan varētu būt bērnu kopšanas atvaļinājumā vēl.
Pati klīnika man arī ļoti patīk.
Neesmu gan bijusi citās klīnikās pie citiem ārstiem, tādēļ nevaru salīdzināt
Paldies! Ir dzirdētas labas atsauksmes. Man galvenais lai iejūtīgsDeisijaa @ 06.02.2025 15:56Iesaku tikai un vienīgi Ļakutinu AVA klīnikā. Izcils ārsts. Nenožēlosi!
Pēc pieredzes saku.
sauliiite.paula @ 06.02.2025 16:03
Kādas Jums bija izmaksas?
Mia6 @ 06.02.2025 13:49Sveikas! Padalaties pieredze ar jūsuprāt labāko klīniku, ārsti. Meklēju iejūtīgu, jauku ārsti šim procesam. Priecāšos ja ieteiksiet!
mans gadījums ir salīdzinoši viegls itkā, zinu problēmu. Žēl ka Kalvāne nav. Kuru vēl ieteiktu IVF? Piem. Jūlija Tarasova. Bet viņas latviski runā? Tur ļoti daudz krievu tautības.Aizspogulia @ 06.02.2025 20:00Agrāk sekoju līdzi cāļa diskusijām par šo un man liekas, ka vienīgais ārsts, ko neieteica bija Funka egv klīnikā. Par pārējiem neko sliktu neatceros. Man jau liekas, ka viņi visi ir iejūtīgi, jo šāda delikāta un sāpīga problēma.
Ja grūti izvēlēties varbūt vari padomāt vai tev ir nojauta kur ir jūsu, kā pāra problēma. Varbūt jau zini.
Vai jums varētu būt sarežģīts process. Kalveite tādā ziņā ļoti pieturas pie protokola un ar viegliem gadījumiem viss sanāk. Ja ir kādi līkloči tad viņa vairs nav tik laba. Pa visam smagos gadījumos zinu, ka iesaka Fodinu. Pie viņas arī sūta tie ārsti kuriem pašiem nolaižas rokas un vairs neredz jaunus ceļus, kā tikt pie mazā.
Žēl vispār, ka caļā vairs nav. Tur bija ļoti daudz info par ši
Mia6 @ 06.02.2025 21:06mans gadījums ir salīdzinoši viegls itkā, zinu problēmu. Žēl ka Kalvāne nav. Kuru vēl ieteiktu IVF? Piem. Jūlija Tarasova. Bet viņas latviski runā? Tur ļoti daudz krievu tautības.
Mia6 @ 20.02.2025 14:12Meitenes , padalaties vēl pieredze. Šobrīd svārstos starp EGV vai IVF Riga klīniku. Kur labāk? Kuru ārsti iesakat? Nu nav kur pasmelties pieredzi. IVF Riga ir dārgāka , bet nezinu vai skatīties uz cenām vai ko citu.