Ambulance @ 13.09.2025 16:54
Pizdecc kaut kāds .
Mašīnā no maisiņa izvelk 1 kūpināto renģi , noplēš viņai galvu / apsukā un izsūc tās ķeskas no galvas , zivs liemeni iesviež atpakaļ kulē !!
Transvestīte atrādīja savu maltīti ( es gandrīz apvēmos )
Pediņš ŅURIS tikmēr sēž pie stūres un baksta mobilo , nekādas reakcijas - zivju cehs = ikdiena !
- Vēl telegrammā Pidra taurē , ka ar ZinZino esot jau nopelnījuši vairāk kā 10 k !!- bl@ ko tu vari dirst amēba .
klaciite @ 14.09.2025 08:11
Bail iedomàties kāds ir mašīna pēc tās zivs ēšanas un Nauris, kà īsts vīrietis, pat neko neiebilst ??
Ir, ir viņi nopelnījuši pāri 10k, vakar tieši paziņa par šo stāstīja, ka bez baigās piepūles tāds cipars viņiem.
He730 @ 14.09.2025 00:23Šodien paziņoja, ka mati viņai esot katastrofāli ?
smūtijs @ 10.09.2025 15:41
Es google maps redzu visas sliktās atsauksmes un 2.8 vērtējumu.
LabaDabaDa @ 14.09.2025 09:47
Jā, ja pameklē elyndi google review, tad viss ir redzams.
Pārpublicēšu vienu no dramatiskākajām atsauksmēm:
"Mana pirmā pieredze ieperkoties bēdīga. Iegādājos parku ar pūkām par 89€ un esmu vīlusies. Parka skaista, bet kvalitāte nevisai. Pukas krīt nenormāli ārā. Mašīnā vispār draugs mani nelaiž, jo pēc manis katru reizi jātīra mašīna, kā pēc dzīvnieka."
Šausmas! :D
Instagram. Divas ziņas - es palieku bez matiem 😀 nu varbūt viņa to domāja, ka ņem nost tās bizessmūtijs @ 14.09.2025 08:58
Kur viņa to teica?
He730 @ 14.09.2025 11:11Instagram. Divas ziņas - es palieku bez matiem ? nu varbūt viņa to domāja, ka ņem nost tās bizes
smūtijs @ 14.09.2025 12:25
Es sapratu, ka paliek bez matiem ir domāts, ka paliek bez bizēm un tikai ar saviem. Viņa nevar atzīties, ka paliek bez saviem matiem, jo taču lieto zinzino.
Būs aitas ,būs cirpēji. 😆magdalena333 @ 14.09.2025 13:44Tak cik viņa ir parādijusi to noliktavu, tur pa gabalu var redzēt cik kritiska kvalitāte ir tām lupatām, lēta sintētika viss tik bezgaumīgs, brrr. Es tiešām apbrīnoju tās sievietes, kas tur iepērkas, tā vietā, lai atvērtu to viņu Online bodi, var atvērt 20 citus internet veikalus un nopirkt kaut ko modernāku un daudz kvalitatīvāku. Tik daudz sievietes ir bez kritiskās domāšanas un uzķeras uz visiem tiem lētiem reklāmas saukļiem.
Ambulance @ 13.09.2025 16:54
Pizdecc kaut kāds .
Mašīnā no maisiņa izvelk 1 kūpināto renģi , noplēš viņai galvu / apsukā un izsūc tās ķeskas no galvas , zivs liemeni iesviež atpakaļ kulē !!
Transvestīte atrādīja savu maltīti ( es gandrīz apvēmos )
Pediņš ŅURIS tikmēr sēž pie stūres un baksta mobilo , nekādas reakcijas - zivju cehs = ikdiena !
- Vēl telegrammā Pidra taurē , ka ar ZinZino esot jau nopelnījuši vairāk kā 10 k !!- bl@ ko tu vari dirst amēba .
Ranika @ 14.09.2025 14:22
Ja ir nopelnījusi 10000 eur ar Zinzino, tad VID berzē rokas un iekasē nodokļus. Tik nezin kāpēc liekas, ka arī šis iet melnajā kasē.
Ranika @ 14.09.2025 14:22
Ja ir nopelnījusi 10000 eur ar Zinzino, tad VID berzē rokas un iekasē nodokļus. Tik nezin kāpēc liekas, ka arī šis iet melnajā kasē.
User9891 @ 14.09.2025 17:40Šodien Tēvu diena, nez, Elīna to atcerējās un palīdzēja Džeisonam kaut kā apsveikt Nauri? Īpaši ņemot vērā, ka šeit tieši Nauris ir uzņēmies atbildību iet uz dārziņa sapulcēm, vets pie ārstiem un vispār saturīgāk pavadīt laiku ar savu dēlu. Pagaidām Instagram tikai par medūzām uztraucas.
Par ZinZinoo... Domāju, ka tur shēma ir klasiska tīkla mārketingam. 4 mēnešos abi kopā nopelnījuši 10k. Mēnesī vienam tas ir ap 1250 eiro, kas ir ļoti iespējami.smūtijs @ 14.09.2025 08:31
Nauris vispār Elīnai nespēj ne par ko iebilst. Nu normāls cilvēks nekad dzīvē vilktu ārā tās zivis un nesmidrinātu mašīnu.
Nu tātad viņas fanes tiešām daudzas ir stulbas, ja ir gatavas nenormāli pārmaksāt par uztura bagātinātājiem.
Nevienam citam veikalam nav VISĀM precēm 365 dienas 24/7 atlaides. :Dmagdalena333 @ 14.09.2025 13:44Tak cik viņa ir parādijusi to noliktavu, tur pa gabalu var redzēt cik kritiska kvalitāte ir tām lupatām, lēta sintētika viss tik bezgaumīgs, brrr. Es tiešām apbrīnoju tās sievietes, kas tur iepērkas, tā vietā, lai atvērtu to viņu Online bodi, var atvērt 20 citus internet veikalus un nopirkt kaut ko modernāku un daudz kvalitatīvāku. Tik daudz sievietes ir bez kritiskās domāšanas un uzķeras uz visiem tiem lētiem reklāmas saukļiem.
Nezinu, vai tā ir, bet ja tā, tad tās darbinieces arī muļķes, ja viņām ir jāatbild par Elīnas ZinZinoo pasūtījumiem un jāpako ZinZinoo pakas. Vai tad tas ir ierakstīts lupatu veikala darba līgumā? Vai liek pakot tām, kurām nav darba līgums? :DL.. @ 14.09.2025 17:03
Ja tā padomā, tad Didrihsoni ir neslikti iedzīvojušies ZinZino shēmā. Pašiem nekas īsti nav jādara. Didra iefilmē video, lai šai raksta privāti. Un pārējo jau paveic Elyndi darbinieces. Būtu interesanti redzēt, kādu kontu dod klientēm, lai veiktu atmaksu. Tiem izpārdošanas live izmanto Butterflay SIA, bet rēķini pie paciņām pievienoti netiek. Diez, ZinZino līdzīgi - maksājums, kurā norāda tikai savu vārdu, bez nekādām atsaucēm par rēķinu vai ko maksājums tiek veikts?
Tas jau zināms, ka Elīnai nepastāv ne dēla, ne vīra vārda, dzimšanas dienas, ne tēvu dienas. Tikai viņas svētki, Mātes diena (lai gan tā nevar saukt viņu), sieviešu diena, Elyndi svētki, kur uzmanības centrā ir tikai Elīna.User9891 @ 14.09.2025 17:40Šodien Tēvu diena, nez, Elīna to atcerējās un palīdzēja Džeisonam kaut kā apsveikt Nauri? Īpaši ņemot vērā, ka šeit tieši Nauris ir uzņēmies atbildību iet uz dārziņa sapulcēm, vets pie ārstiem un vispār saturīgāk pavadīt laiku ar savu dēlu. Pagaidām Instagram tikai par medūzām uztraucas.