SviestMaize @ 10.06.2025 10:41
Ir otrdienas atzīšanās. Es smēķēju veipu?
It kā mēs to jau nezinājām. To viņa var stāstīt savām naivajām sekotājām, ka ar dieviņa palīdzību un sinepju graudiņu, atmeta smēķēšanu.SviestMaize @ 10.06.2025 10:41
Ir otrdienas atzīšanās. Es smēķēju veipu?
lieniite2015 @ 10.06.2025 10:55It kā mēs to jau nezinājām. To viņa var stāstīt savām naivajām sekotājām, ka ar dieviņa palīdzību un sinepju graudiņu, atmeta smēķēšanu.
krmmm @ 10.06.2025 11:10Paskatījos Dr. Raivja profilā - izrādās, viņam ir vairāki video par to, kā viņš vienai sievietei labo turku "Holivudas smaidu". Komentāros bija arī pāris citas Latvijas zobu klīnikas, kas pateicās par šī sasāpējušā jautājuma izcelšanu. Acīmredzot Latvijas zobārsti jau tagad risina turku sastrādāto. Tad jau drīzā nākotnē viņiem būs vēl vairāk darba (un naudas ?), jo influenceri uz Turciju aizvilina arvien vairāk latviešu
Luizee1 @ 10.06.2025 11:19Ir pienācis laiks atzīties
Elīna,
Visi to zina
Doiliene @ 10.06.2025 08:30
Nesen biju pie plastikas ķirurga runāt tieši par implantiem .. Didrihsones buferus viņš minēja kā ĻOTI sliktu piemēru, un kad es teicu, ka viņas nipeļi skatās katrs uz savu pusi - vinš tā smējās un teica - jā tieši tā arī ir! un tas ir tāpēc, ka ievieto sev nepiemērotus implantus :D īsāk sakot, mūsu ārsti par to vien iesmej un saka sievietēm, kā nevajag darīt! :D Stulbā didrene
Galvenais, Nauris neko nav zinājis🤣🤣Arī no vecākiem slēpusi🤣viņa tā muld, tur tiešām viņai ir talants🤮🤮būtu labāk atzinusies kāpēc tik ļoti nemīl savu dēlu😰Smēķēšana esot bijusi baigā atkarība, man jau liekas, ka Elinai ir atkarība sevi visiem parādīt puspliku, jo plikāk jo labāk, un pašai kaifot no tā.😂KatyB @ 10.06.2025 12:03Video sākumā stāsta ka katru reizi kad pipejusi jūtoties slikti un vainas apziņa divus teikumus tālāk, tas bija forši, garšīgi…. Ehh Didrai drīz tas snuķis kā Buratīno izaugs. Bet nu ko lai veicas atkal izpelnīties rakstus tenku lapās lai paceltu savu ego ?
Roze sarkanā @ 10.06.2025 12:20Galvenais, Nauris neko nav zinājis??Arī no vecākiem slēpusi?viņa tā muld, tur tiešām viņai ir talants??būtu labāk atzinusies kāpēc tik ļoti nemīl savu dēlu?Smēķēšana esot bijusi baigā atkarība, man jau liekas, ka Elinai ir atkarība sevi visiem parādīt puspliku, jo plikāk jo labāk, un pašai kaifot no tā.?