Dzintriņa @ 19.01.2026 08:52Par pretsāpju medikamentiem pēc operācijas un personāla iesaisti pēc atmošanās un visas parējās dienas.
Ir bijusi operācija Latvijas klīnikā. Pēc atmosanās momentāli tika taujāts par sāpēm un nekavējoties ielaistas pretsāpju zāles ik pēc noteikta laika intervāla, lai nav jāmokās. Tāpat arī rūpes no personāla. Palīdzēja pārğērbties. Pat zeķes uzvilka, apsedza, piedāvāja papildus degas, spilvenus, lai ērtāk. Es nespēju iedomāties, ka mani neapkoptu, ja novemtos utt.. vispār.. nu Kā???? Anna guļ novēmusies un personāls izliekas, ka neredz? Nepalīdz? Nu wataaafaaaak. Drausmas ne klīnika. Pretīgi!
smūtijs @ 19.01.2026 09:19
Un Elīnas attaisnojums, kāpēc māsiņas nepalīdzēja, kad Anniņa vēma, ir valodas barjera.?
Anīle līne @ 18.01.2026 09:06
Gan jau ir vēl gana daudz lētticīgas aitiņas, kurām joprojām Elīna šķiet uh-ah. Elīna pati teica, ka pēdejā pasākumā ļoti maz dalībnieces no Rīgas, visas braukušanas no reģioniem. Neizglītotas sievietes no reģioniem ir Elīnas mērķauditorija, ko pat varēja izlasīt rebrendinga prezentācijās.
man šķiet tā ir tā pati auditorija kas paņems kredītu kaut kādiem Armaņevas murgu kursiem.Murka39 @ 19.01.2026 13:28
Precīzi, tieši tā arī ir mērķauditorija, uz ko Didrihsone strādā. Tikai, ups, šai auditorijai naudas ta nav ?
KatyB @ 19.01.2026 15:21Ta didra ir reāli debila, jau kuro dienu čīkst ka viņa ir “upura lomā”, nu kurš tevi upurēja taist to turku degunu ja ne pati. Strādāt viņa nevarot un atvērt watsapp jo tādas ciešanas bet tai pat laika nopostot 100 storijus un skraidīt pa tirgiem un veikliem no problem, aktrise.