saulexoxo @ 21.05.2025 01:11redzējāt ka pirms pāris dienām kāda naurim kā uzrakstīja ka nav hastag "reklāma" norādīta story, un ņuris atbildēja, ka tā nav reklāma, bet dzīvesveids? interesanti ko ptac par to teiktu, vai kurš tur nodarbojas ar hastagiem pareizajiem (man gan liekas, ka pēdējā laikā vispār vienalga visām iestādēm). Tā jau par jebkuru preci var pateikt, ka "dzīvesveids", bet ētiski tas nemaz nav un diez vai Dievs māca maldināt līdzcilvēkus.
Ranika @ 21.05.2025 10:17Es vispār šo nesaprotu, kā cilvēki bez medicīniskās izglītības drīkst nodarboties ar uztura bagātinātāju izplatīšanu. Un šajā gadījumā noteikti nemaksā nekādus nodokļus no pārdotā.
Devindesmitseptini @ 20.05.2025 14:57
Ir, ir. Arnita pat pazibēja Elyndi telpās šodien, bija redzams uzraksts. Ar viņu viss skaidrs, bet visvairāk man rūgtums par to interjera dizaineri, kurai meitiņa (Marta) ar īpašām vajadzībām. Šķita tik superīga sieviete, un tagad iepinusies zizino.
smūtijs @ 21.05.2025 10:48
Uzskatu, ka ir jāvāc paraksti, lai šo aizliegtu ar likumu, jo jau ir saradušies pārāk daudz to, kuri bez medicīniskās izglītības nodarbojas ar šādām lietām.