KatyB @ 16.08.2025 13:19Tik bezgaumīga tā skate, lai ka nav paticis nekad didrenes stils bet domāju ja viņa vairākas dienas strāda pie komplektiem un cerams ņem vērā ieteikumus no “modelēm” nu vajadzētu būt kaut vismaz vienam normālam outfitam. Pati vēl teica ka visus taisīs tādus ka uzreiz var vilkt ejot ārā bet tur vienkārši šausmas, viss tā pārkarināts ka tas nabaga meitenes var knapi paiet un panest to visu lupatu kārtu.
selestine @ 16.08.2025 13:19visu laiku domaju ko man atgadina tas festivals ..un atcerejos...atgadina kautko no ta festivala,kas notiek arzemes taja tuksnesi..nezinu ka vins saucas,kur parasti cilveki visados terpos,prieksnesumi utt
Tapēc kad viņiem Džeisons traucē nav ērtais bērns😢 Nav tak Elīnai meitiņa ar ko dižoties.LadyBugy @ 16.08.2025 12:56Man ir tikai viens jautājums - kāpēc Džeisons nebija ar vecākiem ti svarīgā notikumā?
Tur bija vēl bērni, varēja padomā par kādu bērnu stūrīti, aktivitātēm, sejinu apgleznošanu. Ok, lai ir tā aukle, bet berns butu daļa no visa vinu "biznesiņa". Tiešām tā slava, nauda un poļu lupatu izrādīšana ir svarigaka par dēlu? Aij, pareizi viņiem taču svarigāks ir jaunais "bērns" - apgreidots lupatu haussss
piekrītu, bezgaumības kalngals, Elinas stilā. Man liekas, ka Andža tā caur puķēm taisnojās, ka bija tur.Arī Gobzems rakstīja par kādu prostitūtu, kas bija tur, bija video, ka viņa gandrīz nogāzās uz tiem papēžiem( neatceros vārdu) un nosauca to pasākumu par lēto lupatu skati🤣tā kā Gobzems Didrihsoniem seko,.gan jau pienāks arī viņu kārta😂tad jau uzzināsim gan jau kautko arī jaunu🤣🤣VissIrSlikti @ 16.08.2025 14:53Vakardienas pasākums izskatās pēc humpalu pārpalikumu demonstrēšanas. Prasts balagāns, kurā ne miņas no Lux, gaumes un modes.
naudiņa trūkst , sekotāji nav aktīvi .Mc.Queen @ 16.08.2025 13:13Kuras ir tās ietekmeles vai sabiedrībā pazīstami cilvēki, kas nesaistās ar Didru? Un ir pat tiešā tekstā pateikuši, ka viņiem Didrihsonu biznesa mahinācijas un dzīvesveids nav pieņemams?
Man sāk likties, ka savam labumam ļoti daudzas ietekmeles un uzņēmumi lien di**ā Didrihsoniem sava labuma dēļ. Lai pareklamētos.
Tā pati Nika, Kudrjašova, kosmetoloģīte, Andža. Spīķei vispār kažoks uz otru pusi tagad. Agrāk par šmotņicu saukāja, tagad lielā draudzene.
tāds pamatskolas koncerts tusiņš, beidzot skolu🤣🤣tur no modes, kā līdz mēnesim aizlidot😂😂neredzēju rindu, kas gribētu sev nopirkt "luxiņus"twilight Girl @ 16.08.2025 12:38Diemžēl es neredzu no tās modes skates nekādu vēstijumu par drosmi . Drīzāk modes skate ir kā būt labākam cirkus klaunam, jo nevienai modelei nepiestāvēja tās drēbes kas mugurā . Reāli tās rozā parūkas ir bērnešķīgas . Pieaugušas sievietes tiek padarītas kā tādas metenītes . Un Elīna pēc kautkādas
amazones izskatījās ar pārmālētu seju . Reāli bērnišķīga un nesievišķa modes skate .
varbut,plavnieku biroju dāmas maina domas un tàpat kā Nika , andza utt ari klusībā vēlas pie Didras iepirkties un grozīties 😀 Vai tas nozime , ka tas nagi salons un uzacis utt ari pàrcełas ?VissIrSlikti @ 16.08.2025 11:09Piedevām, tur biroju un noliktavu kvartāls, ikdienā cilvēki īpaši nedodas uz to rajonu pastaigāties (principā, Ulbrokas iela starp Pļavniekiem un Mežciemu ir kā šoseja) + neviens sabiedriskais tur nepiestāj. Vai nu ar kājām jāiet gabaliņš no Deglava ielas sabiedriskā, vai no Dzelzavas ielas.
Brīnums kad Olga Kambala un Liene Kiviča nesadarbojas ar Elīnu😆ilūzija @ 16.08.2025 15:23naudiņa trūkst , sekotāji nav aktīvi .
ilūzija @ 16.08.2025 15:26varbut,plavnieku biroju dāmas maina domas un tàpat kā Nika , andza utt ari klusībā vēlas pie Didras iepirkties un grozīties ? Vai tas nozime , ka tas nagi salons un uzacis utt ari pàrcełas ?
twilight Girl @ 16.08.2025 15:54Brīnums kad Olga Kambala un Liene Kiviča nesadarbojas ar Elīnu?
VissIrSlikti @ 16.08.2025 14:53Vakardienas pasākums izskatās pēc humpalu pārpalikumu demonstrēšanas. Prasts balagāns, kurā ne miņas no Lux, gaumes un modes.
Es spekulēju, bet:smūtijs @ 15.08.2025 23:22
No kuriem avotiem varētu būt nauda, kuru viņi atmazgā? Es varbūt palaidu garām, kad šeit to apsprieda.