Helita @ 16.01.2026 18:40
Es arī nesaprotu - cilvēks tagad ar Zinzino pelna tūkstošus un nevar atļauties glaunā Latvijas klīnikā uztaisīt pārvērtības? Priekš kam jātriecas uz Turciju?
krixis3 @ 16.01.2026 19:45Bet tas ir ahujetj cik šausmīgi. Labi, Didrai tur vienkāršāk, bet Annai. Visas krūtis sagrieztas. Vēders sagriezts. Asins zudums, samaņas zudums, milzīgas sāpes, šuves. Un tāda viņa lidos mājas? Nedod dievs sepse. Kur viņa Latvijā ies atrādīties? . Cik esmu skatījusies ārzemju šovus, tur regulāri sievietes ātrādās. OK, dzīvo mājās, bet tuvu klīnikai. Vai ilgstoši klīnikas nodrošinātā Viesnīcā. Bet te jau tūlīt mājas lidos? Nu kā, kā var būt tik stulba?
Es, kad laboju deguna starpsienu, braucu ik pēc divām dienām atrādīties Lor. Un vienu papildu reizi panikā aizskrēju, jo likās, ka smoku.
Bet te, visā sagraizīta un lidos mājas? Tas ir pilnīgs pizdec
Anīle līne @ 16.01.2026 20:28Pēc šādām operācijām iesaka mēnesi nelidot, bet te varu derēt, ka nākamnedēļ būs LV. Pēc vēdera plastikas ir daudz ierobežojumu, kā viņa plāno tos ievērot? Vai arī Anna mauks kā Didra - kā būs, tā būs?
Dona rumba @ 16.01.2026 20:44Drausmīga bezatbildība pret savu veselību. Liels risks noraut tagad hepatītu vai hiv. Nu, lai cik glauna klīnika, bet turcijā tas risks ir krietni lielāks. Ja viņai kaut kas būtu noticis, viņu aizrautu uz parastu turku slimnīcu, rēķins būtu fantastisks, jo neviena apdrošināšana to neapmaksātu. Mazizglītotiem cilvēkiem veselības pratība ir ļoti švaka.
Neticu, ka 3 h laikā var veikt, pirms, šādām operācijām nepieciešamās analīzes. Nezinu gan ko liek taisīt, bet nu 3h var tikai pilnu asins ainu tik uztaisīt. Un Didra nesaprata, ka viņai kardiogrammu taisīja, teica, elpošanu pārbauda. Tas nozīmē, ka neko tur neskaidro, tikai mauc.
Nez viņa to savu deguna ķirurgu vispār satika?