emsii @ 22.06.2025 21:52Un atkal, Džeisons tikai kopā ar Nauri izbrauca brīvdienas.. mammai močītājai svarigāk bildēt pīzdu pujenēs ??
smaidoshaaaa @ 22.06.2025 21:42
man gan liekas, ka vēdera pūšanās vistiešāk saistīta ar viņas vairogdziedzera hormona radītājiem. Atceraties, viņa gaudoja, ka samaksājusi 100eur par analīzēm, lai uzzinātu, ka viss ir ideāli, bet tad Nauris beigās ieraudzīja, ka vairogdziedzera hormons "pakaļā"? Man liekas, ka viņai bija pārāk zems rādītājs. Viņa pēctam nebija ne pie endokrinologa, ne uz vairogdziedzera USG. Bez medikamentiem to sakārtot nevar, viņas tīkla mārketinga sūdi toč nepalīdzēs. Un kamēr nesakārtos vairogdziedzeri, tikmēr arī nevarēs sakārtot ciklu un tas ir viens no iemesliem, kāpēc arī pie otra bērna nevar tikt. Bet Elīnai neviens nepateica, viņa tāpat zina labāk ?
LadyBugy @ 22.06.2025 18:35Esmu ļoooti vīlusies Andžā...pasākt kopā kaut ko ar Elīnu tas ir parastīt spriedumu savam zīmolam...žēl, jo man loti patīk Andžas OneZero, bet tagat... paldies
Mashka Kakashka @ 22.06.2025 22:21
Nesaprotu par ko brīnīties, jo Andžas produkti ir parasti Drogas tipa produkti. Viņas matu suka 1:1 ir nopērkama Aliexpress par 1-2 €. Divas lētu preču pārdevējas satikušās. Tāds tādu atrod.
Dita.D @ 23.06.2025 03:39Anete Spīķe, kas pati šeit nodirsa Kristinu Andžu, dzimšanas dienā gan bija nokopējusi Andžu ar to, ka kroni noņēma no tortes un nopūta sveci kopā ar glitteriem.
Protams, Andžas ideja nav unikāla, bet ironiski, ka Spīķe nodirsa Andžu, bet tāpat kopē viņu