Ciena @ 05.09.2025 19:31Jums šeit taisnība, kas teica, ka Nauris nogribējies viņš pat tagad, ka Slimiksone, ka var uzmērīt, tas tik tieca, jā, jā, šeit uzmēri?
smūtijs @ 05.09.2025 19:54
Ak šausmas, viņš reāli, kā nogribējies puišelis runā un saka, lai citas uzmēra, saka, paskatīsimies un filmē Sabīnas krūtis ?
Vīrs rādīja foto no darba laivu brauciena. Bija tur dažas ap 50g. parastos krūšturos un virsū tās glābšanas vestes, kas tagad kā siksnas. Man likās dīvaini un nevaru iedomāties, ka es ar kolēģiem atpūstos, esot krūšturī. Tipa, maiciņā būtu nenormāli karsti uz ūdens?krixis3 @ 05.09.2025 18:40Meitenes, jautājums Jums, tā pavisam nopietni?
Jūs arī ceļojumā, ar kompāniju dodoties kalnos vai atpūsties, staigājat krūšturi? OK, es vēl saprastu, peldkostīma augša vai sporta krūšturis. Bet parastajā krūšturī?esmu ļoti atvērts cilvēks, bet šitas laikam man ir tabu, jo manā burbulī tā nenotiek. Un pat nav svarīgi cik laba ir figūra. Bet nu ne jau krūšturī.
Viņi kopā ir vairāk kā 8 gadus, bet Elīna sevi krasi sāka mainīt 4-5 gadus atpakaļ nevis sākumā. Ja viņai bija pieliktie mati, tad jau pirms Naura sevi gribēja pārveidot, uzlabot, tikai vecāki būtu pret.smūtijs @ 05.09.2025 12:17
Šo es laikam biju plaidusi garām. Un Elīnai nelikās dīvaini, ka jau pašā attiecību sākumā Naurim viņa nepatika? Tad kāpēc viņi vispār sagāja kopā? Nauris jau redzēja, kā izmantos šo bezsmadzeņu būtni?
laimiigaaa @ 05.09.2025 22:16Loğiski, ka Nauris ir nogribējies. Elīna vairākkārt storijos teikusi, lai neskaras viņai klāt, skaidri redzams, ka viņas vienīgā apsēstība, tā vietā, lai rūpētos par dēlu vai gribētu vīru, ir šķirba starp kājām un izspiedušās ribas zem pazodes kannām. ?♀️