Jāatrāda savas ciskas visiem. :Dqueen2820 @ 21.10.2024 20:37Kāds reāli velk tādus šortsvārkus ka Elīna ? Tie sarkanie svārki izskatās itka viņa būtu uzvilkusi bērna svārkus,knapi dibenu nosedz.
Bombīgā @ 22.10.2024 01:38Noskatijos Slavenibaas bez filtra serijas,kur sii praataa apdalītā Dubajaa... nuu kkas tai meitenei ar psihi nav kartiba. Kad nav ieslegtas vinas kameras,vinai seja.paliek.kaa goblinam. Uztaisa stone face un slāj visur bez emocijam. Kaa iesledzas kamera-jeee bombiigi,viiriņš uci puci... liekas ka vai nu vina ir iedomiga princese,vai kaut kas smadzenes no lupatam uz iso aigajis ?♀️
Bet ja tu filmejies bezmazvai 24/7 tur normals cilveks vairs nevar but. Nav jau brinums,ka Naurix guļ.ar Blaumaņielas Kristīnīti, to var redzet ari tiesraides,kaa vins atplaukst ❤️
Everests @ 22.10.2024 07:36Viņiem pie gibas bija uztaisīts trakais galds priekš 20 cilvēkiem, bet aizbrauca uz apartamentiem rīt Hesburger ??
Zilais Valis @ 22.10.2024 08:33
Kas ir Blaumaņielas Kristīnīte?
Kirbis32 @ 22.10.2024 11:05
Nu ko var muldēt. NAURIM nepatīk sievietes!!??viņš uz viriešu desām tendēts,mož tas giba ar gejs,tad Naurim vismaz šanse spīd.
Zilais Valis @ 22.10.2024 08:33
Kas ir Blaumaņielas Kristīnīte?
Un ja būtu vai nebūtu Giba gejs? Kāda tev starpība? Viņš ir jauks un sirsnīgs cilvēks, kuru čakarē, neatkarīgi kāda orientācija. Man viņa žēl.Kirbis32 @ 22.10.2024 11:05
Nu ko var muldēt. NAURIM nepatīk sievietes!!??viņš uz viriešu desām tendēts,mož tas giba ar gejs,tad Naurim vismaz šanse spīd.
Nauris vienmēr grib atpūsties un kaut ko redzēt ceļojumos, atškirībā no Elīnas.Kirbis32 @ 22.10.2024 13:16Ar Gibu labprātīgi,sēž kublā,bija pirtī un pat ko mutē iebāza.Ar nauri viņai nav tāda vaiba.. ka tik Nsuris nav vainīgs pie tā ka Didra neko negrib,jo šis ir garlaicīgs.
Giba mož ar to Didru sader,nebūtu toxic..cieņa ar tur ir.
Everests @ 22.10.2024 16:26Nesaprotu kāpēc visi slavē Gibu, cilvēks no dzimšanas dzīvo Latvijā un nespēj normāli runāt latviski. Man tādi cilvēki automātiski nepatīk. Fu.
Man ir radies iespaids, ka viņš ir no tiem cilvēkiem, kuriem ērti ir runāt krieviski, bet nav aizspriedumu runāt latviešu valodā, un tas daudz ko maina. Ja viņam ērtāk ir krieviski un otra puse iziet uz sarunu krievu valodā, tad runās krieviski. Bet latviski runāt viņš prot. Nav ideāli, bet es pazīstu cilvēkus, kas nespēj pat teikumu salikt kopā latviešu valodā, dzīvojot Latvijā visu mūžu.Everests @ 22.10.2024 16:26Nesaprotu kāpēc visi slavē Gibu, cilvēks no dzimšanas dzīvo Latvijā un nespēj normāli runāt latviski. Man tādi cilvēki automātiski nepatīk. Fu.
emsii @ 22.10.2024 17:57Viņa kaut kur brauc, kaut ko dara arī bez tās "palīdzes"? Tik tizli īstenībā, visur stiept līdzi trešo lieko... Gibas vietā es pasūtītu dirst viņus un aizvērtu durvis..
Zilais Valis @ 22.10.2024 11:07
Nu ko var muldēt, tiešām. Joki jokiem, bet, ja pa nopietno, tad Nauris ir Hetero. Gejisks hetero, bet hetero. Un es vairāk noticētu, ka viņš mīcītos ar Blaumaņu Kristīni, nevis ar Gibu.