QueenofGossip @ 11.11.2019 11:56Man patik Elina no Jelgavas?? baigi gudrā un baigā kjuneta beibe nav?, bet vina ir ATKLĀTA UN TIEŠA. cilveks ir tads kads ir,Nevis tēlo..Lai kāds paglaudītu “pa spalvai”
Mana cienja šadiem cilvekiem..protams ka daudziem tadi nepatik..kas visu saka Ko doma jo visi pieraduši dzivot Melos un iedomu realitate!
Varbut nav gudri “gudri dirst”?bet + cilvecinam pa tieśumu..un Neko tadu wow anomålu vina tur nemurgo..reala dzives lietas ..
QueenofGossip @ 11.11.2019 14:23Bet tiešam ta meitene (Elīna ) no Jelgavas ir feina.
Es neesmu no tam kas apspriež cilveku izskatu..kā tur izskatas Didra,Elina, visas kaijas,Dzenes,Vucenas utt. Man pilnigi vienalga .. man galvenais ir cilvēks kā tāds! Elina ir labsirdiga. Nedaudz berniskiga,bet ka cilveks vina ir loti laba!
Daudziem vina nepatik,jo neklusē jo apspriež temas,par kuriem daudzi baidas runat (Ko padomas citi)
Es loti loti cienu atvertus cilvecinus?un taisniba ir or visu.
Kad meitene ved “live “ vina stasta par attieicbam..atzist pati savas kludas..ari stastija Kad agrak pardzivoja par zobiem..asaras actinas..Kad vinu apsmeja par to..Tagad vina tur vinus ielikusi..stastija par parversmem utt
Nezinu, es neka slikta saja persona neredzu
nikita25 @ 11.11.2019 14:33Starp citu es pamēģināju NL tas bija wtf!! Tik pretīgi tie smarti.. Kā tādus var dzert!??
QueenofGossip @ 11.11.2019 14:37
Man ir pazinas,kas no “draina “ dabuja čulu..
No rita drains,vakara drains.. tas nav normali!un visas šís mazās meitenes saskatās...un cer uz brinums...badojas
kādas garšas mēģināji?nikita25 @ 11.11.2019 14:33Starp citu es pamēģināju NL tas bija wtf!! Tik pretīgi tie smarti.. Kā tādus var dzert!??
QueenofGossip @ 11.11.2019 14:37
Man ir pazinas,kas no “draina “ dabuja čulu..
No rita drains,vakara drains.. tas nav normali!un visas šís mazās meitenes saskatās...un cer uz brinums...badojas
InetaMart @ 11.11.2019 21:16Redzējāt Dzenītes pupiņus raidījumā? ?
Pormifē @ 11.11.2019 21:35
Īstenībā baigi traki, man ja būtu tik maziņas krūtis - nebūtu tik ilgi gaidijusi, pašnovērtējums vienkārši būtu 0. ?