nevaru sagaidīt kad tai cūkai nāks viss atpakaļ. Nauda ir , lai bērnu un suni savestu kārtībā. Stulba pretīga liekede.flindy @ 17.06.2025 10:03nekas, nekas - tūliņ suncim iedos bombiskās šķiedrvielas un astoņu gadu nolaidība un cietsirdība būs kā ar roku atņemta! ?
Everests @ 17.06.2025 10:39nevaru sagaidīt kad tai cūkai nāks viss atpakaļ. Nauda ir , lai bērnu un suni savestu kārtībā. Stulba pretīga liekede.
Zandinaja @ 16.06.2025 13:00Tā muļķe laikam nekad nesaprot, ko tas bērns saka. Vienmēr stulbi nosmejas.
Es viņus abus redzēju Mežaparkā, Nauris nesa sagurušo Džeisonu. Ļoti mīlīgi izskatijās. Domāju, varbūt arī māmiņa būs. Nē, elinas nebija, ko terēt dienu kopā ar ģimeni, labāk pie kameras trusikos palakstīt un paštīksmināties...emsii @ 15.06.2025 12:24Tikko Nauris iepiļīja storiju ar Džeisonu karuseļos.. lieki piebilst, ka neredzēju nekur gada močītāju
Viņa ir Joyou, bet ar vēdera (ne)izeju reklamē ZinZinoo vai Joyou? :DZandinaja @ 17.06.2025 09:27kas viņām visām ir ar to vēderu? Tad didrai, tagad šī runā par to ?? laikam nav laika aiziet uz tualeti, jāmočī, tad viss nosprūst, aa un nav arī laika paest normālu ēdienu
Kenty @ 17.06.2025 12:55Es esmu gaišreģis?Pec nedēļas nikotīna stasta,uz skatuves iznāk zin zino tabletes?
LadyBugy @ 17.06.2025 13:05
Atkal noštopējies vēders?
Zinzinoo jau tikai priekš nervu sistēmas. Caurejas zāles turpinas dzert. :D Elīna pusi no dienas močīt uz poda. :D :DKenty @ 17.06.2025 12:55Es esmu gaišreģis?Pec nedēļas nikotīna stasta,uz skatuves iznāk zin zino tabletes?
Elīna tak nenovērtē savu dārgāko ģimeni.😢Sapņu ķērājs @ 17.06.2025 11:56Es viņus abus redzēju Mežaparkā, Nauris nesa sagurušo Džeisonu. Ļoti mīlīgi izskatijās. Domāju, varbūt arī māmiņa būs. Nē, elinas nebija, ko terēt dienu kopā ar ģimeni, labāk pie kameras trusikos palakstīt un paštīksmināties...
pilnībā ticu un nepārsteidz. Es domāju ka visu grūtniecību arī vilka. Nauris tak vēl kaut kāda storija varēja redzēt parasto cigarešu paku kabatā. Var meklēt ietekmele. Un es ticu pilnībā, ka viņa normāli pjanko, un nemaz nav atmetusi ne pipesanu, ne caurejas zāles 🤣🤣Kirbis32 @ 17.06.2025 13:43Kur palicis Dirsiķu telegrams??
Var redzēt,ka Pidra atmetusi smēķus,jo tāda uzblīdusi un apaļāka palikusi,vēders ar pūšas ,jo nav nikotīniņa zarnās,kas palīdz to izvadīt?
Man vispār ir informācija un nekas jauns jau tas nav,bet Didra ir pīpējusi savos 14 gados ,i 16 -18 gadiem. Dobeles skolā aiz stūra kurijusi krievu kiss markas cīgas ar garšiņām.? moku ar mīlējusi.
Tāpēc jau šodien Elīna paziņoja visiem, ka nevarēs iztikt bez caurejas zālēm. :DKirbis32 @ 17.06.2025 14:50Es ceru ,ka Elīna zin,atmetot drastiski smēķēšanu nāk klāt strauji svars.?
CallMeAnnika @ 17.06.2025 15:13Tāpēc jau šodien Elīna paziņoja visiem, ka nevarēs iztikt bez caurejas zālēm. :D
Nauris ļoti ieciklējies uz heiteriem, lai gan lielākoties ir cilvēki, kuri par viņiem vienkārši ierēc un šausminās vienlaicīgi.Anīle līne @ 17.06.2025 19:23Kas tad Naurim par bēdu - ļaunie heiteri neļauj dzīvot? ?
kur tas redzams kurā video?KatyB @ 18.06.2025 01:36Smieklīgi liekas ka ar vien vairāk didrene mēģina kopēt intrishu