Elina ir stāstījusi,ka viņa ļoti gribējusi precēties.Nauris pat vairākas reizes nēesot atbraucis uz randiņiem, viņa pat neticējusi,ka tāds džeks kā Nauris un viņa.Viņai jau tad bija kompleksi.Es ,godīgi,nesaprotu,kāpēc Naurim,tik gados jaunam,vajadzēja precēties..Tālāk Elīna stāsta,ka gadu līdz kāzām viņiem nav bijis sekss😅Jūs ticat???Nopietni??? Divi mīloši cilvēki,un cietīsies gadu,🤣tad kur tur mīlestība?? Nauris vienkārši bija Elīnas iegriba🤮🤮Pirms tam gan Elinai gan Naurim bijušas attiecības, bet tagad nē,gadu cietīsimies🤮tikai skatīsimies viens uz otru🤣 Es jau sen tādu vīrieti būtu patriekusi😂😂Varbūt atkal Elīnas kompleksi,nevar Naurim mazas krūtis rādīt🤣Viņa tak pirms kāzām tās laboja. Un tad,pats trakākais, Elina gaida bērniņu,un viņiem 9 mēnešus nav sekss😭😭Nu kā????Tā taču ir mīlestība, vīrs bučo vēderiņu, viss notiekās,bet varbūt mazliet saaudzīgāk❤️❤️Elina saka,Nauris nav gribējis,un tas viņu attiecībās nav galvenais. Nu kāda mīlestība,kāda ģimene??? 7 gadi laulībā, tas ir pirmais krīzes moments, ļoti daudz laulibu šķiršanu notiek tieši šajā laikā.Vai nu Nauris tiešām ir gejs, vai viņu apmierina citas sievietes.Var redzēt,ka Elīna neprot gūt baudu no ļoti daudzām lietām, pieļauju,ka arī no seksa.Uzbūrusi sev kautkādu ainu,"mums ir ģimene" un nesaprot,ka tās ir tikai viņas fantāzijas.Elīn,ģimene ir, pirmais,rūpes par vīru un bērniņu, vīru tu visu laiku apdi.s, un savu dēliņu ne īpaši esi iemīlējusi😢Viņas meičuki jau gaida,kad nu varēs Nauri nocopēt🤣🤣jau redz sevi Elīnas vietā, diemžēl,tā bieži notiek.*Cap @ 25.05.2024 10:51Pie Elīnas jaunāka reel komentārs - esat pierādījums, ja ir stipra ģimene, tad var kalnus gāzt
Kur ir tā stiprā ģimene? ?
Es pat ticu, ka viņi nav fiziski pievilcīgi viens otram un nejūt nekādu iekāri un viss, kas viņus saista ir DARBS. Pat ceļojumos viņiem nav kopīgas intereses un plāni, kur nu vēl mājās
Laikam Džeisons bija cerība, ka atjaunotu tuvību un satuvinātos, bet izskatās, ka notika tieši pretējais
kā-kā, tā- ir 101 veids kā apiet sistēmu, lai vids Tev liek mieru. Kā Tev liekas, no kurienes viņiem ir tā kreisā nauda, lai varētu maksāt aploksnēs? Internetveikalā viss pa legālo, uz vietas čekus dod, tātad, fiktīvi sadarbojas ar citiem pakalpojuma sniedzējiem, uz kuriem aizdomas nekristu. Reāls piemērs ar auto, kurš mūždien neiet.#fiktīviremonti tas ir populārākais veids. Jums, dāmām, vajag iziet kādas mārketinga apmācības pie U.Pīlēna, mūsu LV tautsaimniecības eksperta kā apiet nodokļu maksāšanu.Everests @ 24.05.2024 23:49kad vid šos ņems ciet?
Gaisa jaucēja @ 24.05.2024 21:36Skatoties SBF varu pateikt tikai vienu. JENOTS IR DAUDZ NORMĀLĀKS KĀ MAN ŠĶITA. Elīna to nabagu reāli nospoež, cilvēks grib jēgpilni atpūsties, bet Didī tas nav saprotams, taisa scēnu. Visu sēriju garumā var just, ka viņam jau tracina tā viņas uzvedība. ?
un pastāstīs kā nopirkt Muhamedu un Ahmedu sekotājus lai izskatītos krutāk 😀 es, goda vārds neesmu viņas storijus vērusi vaļā pēdējo laiku. Ienāku te, un te viss ir pateikts 😀 palikusi nenormāli neinteresanta. Un pat īsti nekad arī nav bijusi interesanta.CallMeAnnika @ 24.05.2024 23:45Pie Elīnas jaunā kursa apraksta rakstīts: "Pievienojies trīs dienu apmācībām, kur kopā ar vīru dalīsimies savā pieredzē un zināšanās, ko esam guvuši 7 gadu garumā, kopš sākām savu uzņēmējdarbības ceļu, kā arī dalīsimies ar soļiem, ko spērām, kas mums palīdzēja izveidot uzņēmumu ar 20 darbiniekiem, 1,6 miljoniem eiro apgrozījumu gadā, 50 tūkstošiem klientu, ap 5000 izsūtītām paciņām ik dienu, kā ari sasniegt 112 tūkstošus sekotāju Instagramā. "
Vai Elīna tur stāstīs, ka gada pārskatā ir 7 darbinieki nevis 20? Kā nodarbināti ir pārējie?
"Šajās apmācībās apgūsim: -kā izvēlēties, apmācīt, pieņemt un atlaist darbinieku, izmaksāt algas, sadalīt darbus."
Interesanti, ko viņa stāstīs pie punkta - kā izmaksāt algas?
kad vid šos ņems ciet?CallMeAnnika @ 24.05.2024 23:45Pie Elīnas jaunā kursa apraksta rakstīts: "Pievienojies trīs dienu apmācībām, kur kopā ar vīru dalīsimies savā pieredzē un zināšanās, ko esam guvuši 7 gadu garumā, kopš sākām savu uzņēmējdarbības ceļu, kā arī dalīsimies ar soļiem, ko spērām, kas mums palīdzēja izveidot uzņēmumu ar 20 darbiniekiem, 1,6 miljoniem eiro apgrozījumu gadā, 50 tūkstošiem klientu, ap 5000 izsūtītām paciņām ik dienu, kā ari sasniegt 112 tūkstošus sekotāju Instagramā. "
Vai Elīna tur stāstīs, ka gada pārskatā ir 7 darbinieki nevis 20? Kā nodarbināti ir pārējie?
"Šajās apmācībās apgūsim: -kā izvēlēties, apmācīt, pieņemt un atlaist darbinieku, izmaksāt algas, sadalīt darbus."
Interesanti, ko viņa stāstīs pie punkta - kā izmaksāt algas?
Pie Elīnas jaunā kursa apraksta rakstīts: "Pievienojies trīs dienu apmācībām, kur kopā ar vīru dalīsimies savā pieredzē un zināšanās, ko esam guvuši 7 gadu garumā, kopš sākām savu uzņēmējdarbības ceļu, kā arī dalīsimies ar soļiem, ko spērām, kas mums palīdzēja izveidot uzņēmumu ar 20 darbiniekiem, 1,6 miljoniem eiro apgrozījumu gadā, 50 tūkstošiem klientu, ap 5000 izsūtītām paciņām ik dienu, kā ari sasniegt 112 tūkstošus sekotāju Instagramā. "*Cap @ 24.05.2024 22:54Es tikko atgriezos no darba darīšanām Lietuvā un es nekad nespētu pateikt, ka iepriekš dzirdēta slikta pieredze par cepelīniem un vēl sākt gramstīties gar ēdienu
Elīnai vajag biznesa kursus, nevis viņai pasniegt citiem ?
Atnācu pašausminātues
Es arī par to biju šokā, daudzās ražotnēs pat vairs nepiedāvā ekskursijas, lai tikai nodrošinātu sanitārus apstākļus.telma @ 24.05.2024 18:31Es to kafiju nekad nepirktu. Pilnīgi svešs cilvēks ielaists ražotnē bez bahilām, matu tīkliņa, mēteļa, plivina matus un nagus virs atvērtām tvertnēm. Skaidrs, ka tiem kafijniekiem pārtikas drošības standarti nav tuvi biznesam.
Man māsa strādā pārtikas ražošanas uzņēmumā un tur pat uz tualeti nevar iet ar darba mēteli, kur nu vēl pilnīgi nepiederošu cilvēku ielaist un potenciāli radīt piesārņojumu. Drausmas.
Gaisa jaucēja @ 24.05.2024 21:36Skatoties SBF varu pateikt tikai vienu. JENOTS IR DAUDZ NORMĀLĀKS KĀ MAN ŠĶITA. Elīna to nabagu reāli nospoež, cilvēks grib jēgpilni atpūsties, bet Didī tas nav saprotams, taisa scēnu. Visu sēriju garumā var just, ka viņam jau tracina tā viņas uzvedība. ?
IceCream @ 24.05.2024 12:00Didra, modes influencere, apģērbu veikala vadītāja dodas uz lietišķu tikšanos ļifonā, pliku vēderu, pļūtenēs, kas ir lounge (mājas tērpa) apģērbs un feikos krokos un feiku Diora ķeseli.
Helita @ 24.05.2024 18:16
He, he.. Un ja paskatās senākas bildes, arī tāda pati normālā meitene bijusi. Ar tādu pašu Ņuriku blakus. :D