amareto @ 15.04.2025 14:42pupu atšķirība kļūst arvien redzamāka ??
Elīnai kāds ir nodevis ziņas par to, ka forumā diskutē par to, ka Dž tūlīt 3 gadi, bet nerunā? Tiešām sakritība, ka pēc foruma komentāriem uzreiz seko storiji, cik Dž ir pļāpīgs.IceCream @ 15.04.2025 14:01Didra atkal bola acis savā retardētajā izteiksmē, nesaprotot, ko Dž saka.
Parasti jau gan mātēm ir spējas saprast arī "bērna valodiņu". Nu tas tad, kad viņas audzina pašas.
MaijaRuu @ 15.04.2025 14:52Sveikas, dāmas!
Atvainojos, ka rakstu ārpus tēmas, bet man tiešām ļoti vajadzīga jūsu palīdzība. Es palīdzu māsai veikt aptauju sava bakalaura darbam, un jūsu viedoklis būtu ļoti vērtīgs. Nekādi neizdodas savākt nepieciešamo cilvēku skaitu… Ja varat, lūdzu, aizpildiet to – tas neaizņems daudz laika, bet man tas ļoti palīdzētu.
Te saite uz aptauju:
https://forms.gle/JGKA74wBsac5Q3Uq6
Paldies no sirds jau iepriekš!
Annie @ 15.04.2025 12:47
Vai tad tēvs iegulda jelkādus resursus bērnā? Izskatās, ka tur nevienam nav intereses veicināt bērna attīstību.
Annie @ 15.04.2025 12:47
Vai tad tēvs iegulda jelkādus resursus bērnā? Izskatās, ka tur nevienam nav intereses veicināt bērna attīstību.
Dainuviete @ 15.04.2025 12:17no vakardienas Zilonis studijā raidījuma, laba atziņa no Jūlijas Vankas (bērnu aprūpes speciāliste) - Ja ar bērnu nav emocionālā piesaiste, tad līdz ar to nav vēlme par viņa labklājību un tālākattīstību visu ko izzināt un mācīties.
Un tas kā reiz ir par Elīnu - no paša sākuma viņa jau ir vīlusies, ka nav tikusi pie meitas, līdz ar to lai tik Nauris ar savu kāroto bērnu darbojas un ņemas - viņa savu darbu ir izdarījusi - piedzemdējusi - un tur viņas "darbs" beidzas!
ModžoDžodžo @ 14.04.2025 23:22Pirms laika strādāju privātajā bērnudārzā, kur populāru politiķu bērni. Katram bija tieši auklīte, arī uz Māmiņdienām, sapulcēm.
smūtijs @ 15.04.2025 08:48
Es arī domāju, ka viņa nav pierakstījusies, izmagāja ar to šampūnu pāris reizes un redz, var atkal Kirstīnes frizūras taisīt, ar atkal astē cieši saņemtiem matiem un tonnu matu lakas. Un cik dienas, nedēļu atkal nemazgās ārā matu laku? Es vispār brīnos, ka šo gadu laikā tur vēl mati pat ir, ar tādu attieksmi.
CallMeAnnika @ 14.04.2025 23:21Kātad, ka pierakstījusies. :D Neilgi pēc tam, kad stāstīja par pierakstu pie trihologa, viņa paziņoja, ka izmazgājusi matus 3x ar šampūnu, ko nopirkusi, un viņai jau situācija uzlabojas. :D
Kotulūr @ 14.04.2025 22:11Nav iespējams noskatīties to ,ka Didras dēls grib runāt, bet viņam 3 gadu laikā tika iemācīts TIEŠI NEKAS. ĻOTI ĻOTI SKUMJA UN NOŽELOJAMA SITUĀCIJA. KĀDAM POHUJSITAM IR JĀBŪT, LAI BŪTU VIENALGA PAR SAVU BĒRNU. LAI GAN, JA VAR PAMEST UZ 3 NEDĒĻĀM, TAD JAU VIENALGA
CallMeAnnika @ 14.04.2025 23:25Elīnai uz biznesa konsultācijām 1:1 nav vēl joprojām neviena vieta nopirkta. Neviens nevēlas klausīties biznesa mentores "gudrās" pamācības? :D
Tagad Elīna mēģinās piesaistīt jebkuru sievieti, rīkojot komūnu un tikšanās katru nedēļu par dažādām tēmām. :D Viņa vēl nesaprot, ka neviens pie viņas negrib iet un klausīties to s*du.
Politiķiem noteikti ir tomēr svarīgāks iemesls, kāpēc netiek, nevis tikmēr lēkā bezvīļu apakšveļā. :DModžoDžodžo @ 14.04.2025 23:22Pirms laika strādāju privātajā bērnudārzā, kur populāru politiķu bērni. Katram bija tieši auklīte, arī uz Māmiņdienām, sapulcēm.