viņa jau TG pēdējā posta, bēru drēbes tā tik reklamejas. Tai nekas nav svēts, pat ne bēru diena.CallMeAnnika @ 17.04.2025 18:31Nemaz nebrīnīšos, ja Elīna izmantos bēres kā iespēju noreklamēt koriģējošo melno bodiju vai kādu citu Flyndi lupatu, ka redz, mūsu lupatas der visiem dzīves notikumiem.
Nemaz nebrīnīšos, ja Elīna izmantos bēres kā iespēju noreklamēt koriģējošo melno bodiju vai kādu citu Flyndi lupatu, ka redz, mūsu lupatas der visiem dzīves notikumiem.Ieva12345 @ 17.04.2025 18:05Man pēc tā video telegram arī šķiet, ka tēvs nomira. Bet varbūt kļūdos.
Tiešām nesaprotu. 100 % nezinu, kurš ir nomiris, bet reklāmas posti, lēkāšana apakšbiksēs pēdējās dienās ir tik pat daudz, kā parastajā ikdienā.
Jā, dzīve neapstājas, bet vismaz man ir vienmēr mācīts, ka ja kāds ļoti tuvs nomirst, vismaz līdz bērēm, mierīgāk un klusāk pavadīt tās dienas, vairāk piedomājot par aizgājēju. Atcerēties kopīgos brīžus.
Everests @ 17.04.2025 17:48es saprotu ka tēvs nomira, jo kad viņu ieraudzīs, gan jau kapellā, zārkā. Nu šodien braucu caur Dobeli, butterfly neglitais vāģis stāvēja pie šūšanas darbnīcas, ap 15.00
Man gan tā nešķiet, ka tēvs.Everests @ 17.04.2025 17:48es saprotu ka tēvs nomira, jo kad viņu ieraudzīs, gan jau kapellā, zārkā. Nu šodien braucu caur Dobeli, butterfly neglitais vāģis stāvēja pie šūšanas darbnīcas, ap 15.00
Everests @ 17.04.2025 17:48es saprotu ka tēvs nomira, jo kad viņu ieraudzīs, gan jau kapellā, zārkā. Nu šodien braucu caur Dobeli, butterfly neglitais vāģis stāvēja pie šūšanas darbnīcas, ap 15.00
es saprotu ka tēvs nomira, jo kad viņu ieraudzīs, gan jau kapellā, zārkā. Nu šodien braucu caur Dobeli, butterfly neglitais vāģis stāvēja pie šūšanas darbnīcas, ap 15.00Tastastas @ 17.04.2025 17:35
Es gan nesaprotu, kāpēc jāliek šie pusvārda ieraksti? Ok, tas ir personīgi, negribas teikt, tad nevajag, esi ar ģimeni. Nevis te pa vidu starp apakšbiksēm un video ar atstrādāto 'timewish/wishtime utt." reklāmu tiek ielikts, teksts, ka mums ģimenē nelaime. Nezinu, ko teikšu, kad satikšu tēvu. Kurš tad ir nomiris?
CallMeAnnika @ 17.04.2025 17:11Elīna šodien uz bērēm. TG ir ierakstīts aplītis.
CallMeAnnika @ 17.04.2025 13:02Biorezonanse, kur 10 minūšu laikā var ķermenī noteikt slimības un vājās vietas. :D Jāpiemin, ka Aldai nav medicīniska izglītība, un arī viņa ir melojusi par sporta trenera izglītību, jo viņu nekur nevar atrast pie sertificētiem treneriem.
Viņa biorezonansi sauc par alternatīvo medicīnu, bet realitātē tas ir fufelis par 100+ eiro.
Pareizāk būtu nevis "parasta", bet "prasta" :Dtwilight Girl @ 17.04.2025 11:55Manās acīs Elīna ir parasta sieviete nekas ievērības cienīgs.
Biorezonanse, kur 10 minūšu laikā var ķermenī noteikt slimības un vājās vietas. :D Jāpiemin, ka Aldai nav medicīniska izglītība, un arī viņa ir melojusi par sporta trenera izglītību, jo viņu nekur nevar atrast pie sertificētiem treneriem.Mc.Queen @ 17.04.2025 12:34
Kas Aldai ir par biznesu un kā dēļ jāklapē ciet?
Nu re, Aldai bizness ar var izčabēt - pieļauju, ka sapinoties ar Elīnu, vairāk sev uzmanību pievērsa un ne to labāko, tika pie Veselības inspekcijas pārbaudes un jāklapē tas rūpals ciet! Varēs vien turpmāk pie Elīnas lielizmēra modeļus uz sevi bildēt vai kļūt par Elīnas asistenti
Dainuviete @ 17.04.2025 10:29Nu re, Aldai bizness ar var izčabēt - pieļauju, ka sapinoties ar Elīnu, vairāk sev uzmanību pievērsa un ne to labāko, tika pie Veselības inspekcijas pārbaudes un jāklapē tas rūpals ciet! Varēs vien turpmāk pie Elīnas lielizmēra modeļus uz sevi bildēt vai kļūt par Elīnas asistenti :D
Manās acīs Elīna ir parasta sieviete nekas ievērības cienīgs.CallMeAnnika @ 16.04.2025 23:32Piekrītu visam, izņemot pēdējo teikumu. Elīna nav parasta sieviete. Parastas sievietes neliek sev šķībus pupus, neimitē močīšanu, nebēg no bērna un necenšas būt par iedvesmu citām sievietēm, kamēr pati ir vēl bērnudārza līmenī.