IceCream @ 04.05.2025 19:48
Es saglabāju viņas vakardienas storiju, kur viņa a) solās konsultēt sarakstē b) tālāk stāsta par iegādes iespējām. Haštagu = 0
Pēc svētkiem nosūtīšu Veselības inspekcijai. Besī konkrēti.
cory @ 04.05.2025 19:44Didra stāsta, ka tā sievas lūgšanas grāmata esot tik laba, ka sold out pie Jāņa Rozes. Man gan aizdoma, ka tā grāmata tur vienkārši vairs netiek tirgota, nevis visas viņas sekotājas viņu ir izpirkušas, jo to grāmatu nevar online atrast ne pie JR, ne pie Zvaigzne ABC. Tikai kaut kādus kristīgo grāmatu online veikalos. Turklāt grāmata no 2011.gada. Parasti jau izpārdotās grāmatas gan pie JR, gan pie Zvaigznes var online pasūtīt. Tā kā Didra kārtējo reizi sagroza faktus sev par labu.
Varava @ 04.05.2025 19:42Ar parūku ir smuki
Piepītās bizītes gan kā skeletgalva ar resnu degunu
Briesmu lietas
Toties pasākums izpārdots
twilight Girl @ 04.05.2025 17:57Elīna vispār nedomā ar galvu ko viņa stāsta? viņa nesaprot kad nedrīkst reklamēt un stāstīt par tiem brīnumpulverīšiem nav viņai izglītības medicīnā . kapēc neviens nevēršas pret Elīnu viņai obligāti uzlikt naudas sodu pretīga rīcība no viņas puses. Viņa pat nav ilglaicīgi lietojusi tos pulverus kā viņa var zināt kad beigās neatgriežas vēders liels ar "uzviju " un tad teiks kad viņa bija naiva raudās feikās asaras. Kautkāds trakums ar viņiem . Es nesaprotu ko tik cilvēki var būt naivi kad tagad neuzticas ārstiem . Būs cirpēji būs aitas .??
viņa jau tagad izskatās novecojusi mati krīt ārā staigā ar parūku.magdalena333 @ 04.05.2025 14:26Pēc būtības tā arī ir, viņai ir agrīnā menopauze, tik viņas gadījumā, teorētiski organisms var atsākt strādāt, ja viņa to tiešām vēlētos. Es tik domāju, ja tas tā turpināsies ilgstoši, vai viņa vienā brīdī ļoti strauji nenovecot, kā tas notiek ar sievietēm, kam iestājas menopauze, jo šie iztrūkstošos hormoni ir ne tikai atbildīgi par mūsu ciklu, bet tajā skaitā par mūsu ādas stāvokli arī!
Jā tieši tā.Anīle līne @ 04.05.2025 17:06Ja Elīna šitā turpinās, tad ne tik tālā nākotnē kļūs par tantuku, kas reklamē apģērbu jaunām sievietēm.
Priekšlaicīga menopauze var ietekmēt sievietes izskatu, jo tā izraisa hormonālas izmaiņas, galvenokārt samazinot estrogēna līmeni. Estrogēns ir būtisks, lai uzturētu ādas elastību, mitrināšanu un kolagēna ražošanu. Kad estrogēna līmenis samazinās, var parādīties šādas izmaiņas:
- Ādas novecošanās pazīmes, piemēram, grumbas un samazināta elastība
- Samazināta ādas mitrināšana un sausums
- Izmaiņas matu un nagu stāvoklī
- Sejas un ķermeņa ādas tonusa maiņa
Papildus izskata izmaiņām, priekšlaicīga menopauze var ietekmēt arī citus veselības aspektus, piemēram, kaulu veselību un sirds-asinsvadu sistēmu.
tā ir tā saucamā izaugsme 😁Babebbq @ 04.05.2025 13:39https://www.facebook.com/share/v/15AuVGo2P3/?mibextid=wwXIfr
Tikko facebook izleca Elyndi reklāma, tās ir tīrākās šausmas, ne reklāma.
Kviec, lēkā, kā salietojusies. Tēlo “enerģisku”, bet izskatās, ka ir nervu un psihes problēmas drīzāk
Protams arī galvas ārstu vajag.smūtijs @ 04.05.2025 11:44
Viņai labāk sākumā noderētu galvas ārsts, kad tiks sakārtota galva, tad nāks viss pārējais.
twilight Girl @ 04.05.2025 11:25Gan jau ir gastrīts reāli viņai vis ir sabojāts. Es viņas vietā rūpētos par veselību klausītu ārstus un ar bērnu pavadītu laiku kopā. Elīna ja tu lasi forumu aizej pie ārstiem klausi ko Tev saka speciālisti nevis tēlo supercilvēku kuram pietiek ar kautkādiem mistiskiem pulverīšiem. Un pats svarīgākais piesaki bērnu pirmsskolas izglītības iestādē bērnam vajag draugus komunikāciju rotaļas visu .
smūtijs @ 04.05.2025 11:44
Viņai labāk sākumā noderētu galvas ārsts, kad tiks sakārtota galva, tad nāks viss pārējais.
twilight Girl @ 04.05.2025 11:25Gan jau ir gastrīts reāli viņai vis ir sabojāts. Es viņas vietā rūpētos par veselību klausītu ārstus un ar bērnu pavadītu laiku kopā. Elīna ja tu lasi forumu aizej pie ārstiem klausi ko Tev saka speciālisti nevis tēlo supercilvēku kuram pietiek ar kautkādiem mistiskiem pulverīšiem. Un pats svarīgākais piesaki bērnu pirmsskolas izglītības iestādē bērnam vajag draugus komunikāciju rotaļas visu .
Gan jau ir gastrīts reāli viņai vis ir sabojāts. Es viņas vietā rūpētos par veselību klausītu ārstus un ar bērnu pavadītu laiku kopā. Elīna ja tu lasi forumu aizej pie ārstiem klausi ko Tev saka speciālisti nevis tēlo supercilvēku kuram pietiek ar kautkādiem mistiskiem pulverīšiem. Un pats svarīgākais piesaki bērnu pirmsskolas izglītības iestādē bērnam vajag draugus komunikāciju rotaļas visu .mazaaduuda @ 04.05.2025 11:08
Vispār brīnos, kā viņai gastrīts vēl nav piemeties.
Mākoņu Dejotāja @ 03.05.2025 18:22Ir ļoti liela iespējamība,ka problēmas ar gremošanas sistēmu, Elīnai ir dēļ tā, ka nav normāls un pilnvērtīgs uzturs. Mēs visas taču ikdienā redzam, kā viņa ēd. Arī varbūt tādu pašu iemeslu pēc nevar palikt stāvoklī.
Un vispār viņa ir ļoti smags gadījums.