cerams, ka nē !🤣🤣Cranberry20 @ 11.07.2024 23:42Šķiet, ka starp visiem bija Naura māsa? Tā, kas uzdāvināja ritenīti. Bet ar ko viņa bija kopā? Nevar būt, ka tas onka ir viņas otra pusīte.
lss @ 11.07.2024 23:11Man liekas, tam puisītim sākās stress no tā, ka visi sāka bļaut "Džeison", viņš pie civilizācijas nav pieradis. 24/7 tup marmola karaļevas pilī ar aukli un tas ir viss, ko viņš redz. Tiešām puiku žēl, tāds maziņš, mīļš susuriņš, kam tiek atņemta skaista bērnība
sandale @ 11.07.2024 22:38NAURIS REĀLI IZBESĪTS TAJĀS BILDĒS IZSKATĀS UN DIDRENEI SVARĪGI IR TIKAI PAPOZĒT, PAPLEST SAVAS KĀJAS UN PACELT KLEITU PRIEKŠ FOTO DĒLA DZIMŠANAS DIENĀ! Skaistākā Kristiešu ğimenīte vot. Pietrūkst tik elinai vēl peteni mums atrādit, bet nu nekas tas drizuma gaidams no elyndi kad bus OF
Gudralapsa @ 11.07.2024 22:24Mjaa... Džeisons joprojām uz tiem pirkstgaliem bliež un šiem joprojām pooo ☹️
Sadarbību ballīte, kurā kaut kā sitas cauri, ka šis viss nav īsti par Džeisonu, Džeisonam. Vismaz Jūlija uzdāvināja bērnam prieku! ?
Justiine @ 11.07.2024 21:43
Tas ir drausmīgi. Un es gribētu, lai ikviena sieviete, kura nav pārliecināta par mātes lomu un, ka vēlas bērnus, lai tos labāk nerada. Neviens nav pelnījis uzaugt bez vecāku mīlestības. Izaudzināt bērnus, tas ir nopietns darbs. Visu cieņu tiem vecākiem, kas no visas sirds ieguldās savos bērnos. Elīna ir pretīgs cilvēks. Un Nauris kā tēvs arī nav labāks, ja viņam šī situācija liekas ok.
Kotulūr @ 11.07.2024 10:07Nevaru atrast komentāru, ko daudzas rakstījāt. Kas džeisonam notika tajā video ,kur viņš sašūpojās! Ļoti vienkārši mamaša pīpē saltus, uz balkona kaudze puķu un JŪS ESAR REDZĒJUŠAS, KAD DŽEISONS ĒD PILNVĒRTĪGU ĒDIENU, KADS NEPIECIEŠAMS MAZAM BĒRNAM ? NĒ? ES ARĪ NEKAD :(