Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
dille @ 13.04.2022 21:30Jums tiešām vēl šķiet aktuāla tēma - covids un sertifikāti? Nejau tikai šīs tēmas - Didrihsoni - sakarā, bet vispārēji? Tā ir vēsture līdz rudenim, skumji, bet smieklīgi, bet nu. Ir. Lai visiem forša vasara! Esmu izslimojusi, vakcinējusies, pārdzīvojusi...bet kaut kā nekad neesmu jutusi kaut kādu lepnumu. Nepaspējām acis nomirkšķināt un viss ir savādāk. Ir traki pieņemt tikai to, ka nedod Dievs, būs vēl trakāk pasaulē..un tie vairs nebūs mūsu lēmumi.
mikina @ 13.04.2022 16:42kurām iestādēm jānodod informācija, lai pārbauda Didrihsonu sertifikātu patiesumu?
dille @ 13.04.2022 21:30Jums tiešām vēl šķiet aktuāla tēma - covids un sertifikāti? Nejau tikai šīs tēmas - Didrihsoni - sakarā, bet vispārēji? Tā ir vēsture līdz rudenim, skumji, bet smieklīgi, bet nu. Ir. Lai visiem forša vasara! Esmu izslimojusi, vakcinējusies, pārdzīvojusi...bet kaut kā nekad neesmu jutusi kaut kādu lepnumu. Nepaspējām acis nomirkšķināt un viss ir savādāk. Ir traki pieņemt tikai to, ka nedod Dievs, būs vēl trakāk pasaulē..un tie vairs nebūs mūsu lēmumi.
Daisey @ 13.04.2022 13:58Varbūt Aināriņš šiem palīdzējis nokārtot fake sertifikātus ?
MeltedCheese @ 13.04.2022 19:41Nu, nafig patiešām.. kāpēc viņai tagad kaut kur jālido? Sēdi uztraucies labāk par savām vēnām/ veselību! Šmotku dēļ gatava pat riskēt ar mazuli. Kas notiks, ja Nauris viens aizlidos? ??♀️??♀️
gan jau atkal dramatizē, lai forumā raksta un dm viņai.BellaCiao @ 13.04.2022 18:49Kā ir ar vēnām, ja tik traki, kā viņa saka, ka visas kājas zilas, vai tad pēc grūtniecības viņas pazudīs?
Aurora22 @ 13.04.2022 15:45
"Būtu par bērnu domājusi" gan skan ļoti nosodoši, un mazliet atgādina to naratīvu, ka sievietēm galvenais uzdevums dzīvē ir tikai bērnus piedzemdēt.
Varbūt arī nebūs viņai bērns nekad pirmajā vietā, bet tas nenozīmē, ka bērnu nemīlēs, nedos viņam labāko ko spēj. Nav jau tā, ka iespējami tikai divi varianti - bērns 1.vietā vai arī esi automātiski slikts vecāks.
Es, piemēram, piedzimu saviem vecākiem, kad abi vēl bija dikti jauni un abi iekšā savās karjerās, izglītībā. Pārsvarā mani uzaudzināja vecvecāki. Bet atmiņas ar vecākiem no bērnības tāpat ir ļoti jaukas un saulainais. Tagad pieaugušā vecumā gan ar mammu, gan tēti esam labākie draugi.
smieklīgi un bēdīgi vienlaikus!Skaistslaiks @ 13.04.2022 16:09Jā, Elīna noteikti, Nauri es aiziešu paēst pusdienas, jā mīļā, ej pabaro mūsu čempionu, un Elīnīte izvelk kastīti ar gurķiem un burkāniņiem, labu apetīti čempion, paēd labi, jo līdz vakaram tālu, kad tiksi pie šampinjoniem ar brokuļiem!
blacke @ 13.04.2022 14:50Tak ir viņiem,kas palīdz ar sertifikātiem. Te jau bija ielikts screens pirms laika ar info,ka Nauris ir slimojis un kurš palīdzēja sakārtot testu tā, lai abi var lidot. Beigās meitene, kas to informāciju bija pateikusi tak zvanīja forumam,lai screens tiek izņemts,jo pats Nauris to bija atradis šeit un vērsies pie tur minētajām personām.
Es vairs vispar par neko nebrīnos sakarā ar šito pārīti un viņu izdarībām.