Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
reina @ 28.07.2020 16:33Ļoti labs video par šo showroom tēmu. Salika pa plauktiņiem, kāpēc pat man no malas tauriņa darbošanās jau sāk šķist kaut kamā tomēr negodīga.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=53amrDMZYX4
reina @ 28.07.2020 16:33Ļoti labs video par šo showroom tēmu. Salika pa plauktiņiem, kāpēc pat man no malas tauriņa darbošanās jau sāk šķist kaut kamā tomēr negodīga.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=53amrDMZYX4
AnnaLed @ 28.07.2020 16:09Lai nav jāmaļ uz rinķi viens un tas pats - kā jums R. Kohas lēmums pāriet uz islāmu?
Es, protams, nevaru strīdēties par to un apgalvot kaut ko, bet, manuprāt, pēc 8 mēnešu "kopā būšanas" šis ir ļoti radikāls solis. Pārak nopietns!
PaulaMonro @ 28.07.2020 16:15
Laikam ne tajā tēmā trāpīji.
Bet par to ko rakstīji - viņa jau vēl jauna, likās lielā mīla utt.
Vai arī otrs variants - ir cilvēki, kas dzīvi neņem pārāk nopietni.
AnnaLed @ 28.07.2020 16:09Lai nav jāmaļ uz rinķi viens un tas pats - kā jums R. Kohas lēmums pāriet uz islāmu?
Es, protams, nevaru strīdēties par to un apgalvot kaut ko, bet, manuprāt, pēc 8 mēnešu "kopā būšanas" šis ir ļoti radikāls solis. Pārak nopietns!
Eksperte @ 28.07.2020 13:37
Mums neniez. Mums skauž. ?
PaulaMonro @ 28.07.2020 13:08Nezinu kas un kā tur Facebook tiek postēts, nesekoju, bet tak sen bija rekomdācijas, lai šeit neraksta, izveido Whats app grupu utt. Nu tad tagad ir miers, bet izrādās atkal nav labi :D
Tak lai katrs izklaidējas, kā māk. Besī arī šitās gudrinieces, kas it kā no augšas nosoda tās, kas paklačojas par Didrī. Nesaprotu kas jums pašām niez! Patīk tēlot svētās viszinīgās dievgosniņas?
Lindaperla @ 28.07.2020 11:24
Ahh kaa jums grauz ne? Te neviens vairs nekomente? ???
Pazistu Kristini personigi un lai ka jums tas nepatiktu vinai dziivee viss ir kartiba. Daudzas par tadu vel sapnotu ;)
Ir tak neskaitamas gupas facebook tapat ari seit, ko jus uztraucaties par vinu laiku? Vinaam atrodaas laiks grupai taapat kaa jums atrodas laiks iepluutiit seit ;) vismaz cilveki nebaidas, a juus te anonimi pirzhat. Nu tapat ka es :)))
Eksperte @ 28.07.2020 00:11
Godīgi sakot, manuprāt, visas, kas aktīvi seko līdzi un tarkšķ par vienu tādu Elīnu ir pielīdzināmas zosīm.
zanzanzan @ 28.07.2020 08:28
Nevaru sagaidōt, kad pašas bliezīs augšā showroomu ar aļika drēbēm ? noteikti tirgotu par lētāku cenu, jo godīguma kalngals ?
Pieļauju, ka tā Millione pati sēž UK uz pabalsta un pa kluso savas skropstas liek ? Kaut gan spriežot pēc grupas, viņas ar Ilzi ir godīgākāie cilvēki uz zemeslodes. Abas par KNAB direktorēm ?
Alishaaa @ 28.07.2020 00:56Smieklīgi vērot, kā tās divas ņemās pa to savu butter grupu. ? Tik daudz postu ar citu veikalu salīdzināšanu. Kā tam visam var pietikt laika? Viņas vispār strādā? Kristīne atradusi kā celt savu popularitāti. ?