Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
Czech @ 30.07.2020 11:36Es domāju, ka kāds no Elīnas klana sēž jau Butter Express. Tikai šobrīd vēl ļoti kluss, pēta, kas notiek. Tā lai neizmet.
Es domāju, ka kāds no Elīnas klana sēž jau Butter Express. Tikai šobrīd vēl ļoti kluss, pēta, kas notiek. Tā lai neizmet.VIP @ 30.07.2020 10:58Ja šī diskusija nomirs, viss lielākā vilšanās būs Elīnai, ka vairs nevarēs par sevi palasīt pie rīta kafijām ?
paulīnee @ 30.07.2020 00:33
Ehh ar mani tas pats :( esmu vairākkārt pieteikusies tur neapstripina :/ kaut kādas čikses un viens čalis, kas apstripina vai neapstripina biedrus grupā. :D pēc 6 reizes mani no turienes nobloķēja, kas par grupu tā ir ja nevar pieteikties. :D
jingishan @ 29.07.2020 19:40Sveikas, mīļās dāmas!
Kas jauns Didrai? Cik kafijas izdzērusi šodien? Kā Nauris, ir šodien pasmaidījis? :))
NeonsNeons @ 29.07.2020 21:27Mani tajā grupā neapstiprina, ehh ?
Saplēstas un netīras nav fine, bloķēt par normāla jautājuma uzdošanu nav okey, bet viņa drīkst neatbildēt par ražotājvalstīm, iepirkuma cenām vai saviem pupiem.
vivii @ 28.07.2020 23:36
Manuprāt, tas “cepiens” pat nav īsti ar tādu domu, ka sūtīts no Ali, vienkārši par to, ka drēbēm ir nezināma izcelsme vai arī fakts, ka Ķīna nav EU.
Ali , manuprāt, tiek pieminēts, jo tur var atrast analogus tam, ko tirgo ig veikali.
Un tik pat labi, var jau sūtīt no Alibaba, būs gan pavadzīme, gan gucci - šmuči ar whatsapp katalogu utt. Arī tur pašu nelabo + ķīnieti bonusā var pasūtīt ???
Pat ar poļiem nav jāķēpājas.
zanzanzan @ 28.07.2020 23:28Es tiešām nesaprotu to cepienu par Aļiku?
Nu nesūta drēbes viņa no Aļika, tāpat kā visas Šokolādes, Silueti utt.
Lūdzu-kāpiet mašīnā un brauciet uz Lodžu (8-9h brauciens), tur ir milzīgas bāzes, par kurām šeit jau ir runāts :D Viss vienkārši-saslēdz līgunus ar mazajām točkām, whatsappā atsūta visu katalogu no kura izvēlies kuras lietas un cik vajag, kurjers pieved pie durvīm un pašai pat no krēsla nav jāpieceļās :D un bāzē atradīsiet i Gucci, i hujucci, pašu nelabo nopirksiet un kādu mazu vjetnamieti atvedīsiet līdzi. Un loģiski, ka tur ir gan no Ķīnas, gan Ukrainas, gan Turcijas, gan Polijas šmotkas-visās cenu kategorijās. Bet te tik maļ par to Aļiku uz riņķi vien :D
Saplēstas un netīras nav fine, bloķēt par normāla jautājuma uzdošanu nav okey, bet viņa drīkst neatbildēt par ražotājvalstīm, iepirkuma cenām vai saviem pupiem.
zanzanzan @ 28.07.2020 19:58
Kas tieši negodīgs?
Jā, attieksme tur klibo un smagi, bet uzcenojumu viņa drīkst likt kādu vēlas ?
Esmu redzējusi Ivo Nikkolo pavadzīmi, kur ir drēbju cenas un tad paskatījos veikalā to cenu. Jā, protams-kvalitāte tur cits levels, bet tā ir visur ?
H&M drēbes tak nešuj rūķīši zelta tērpos, bet gan cilvēki Bangladešā, kuri ir priecīgi, ka saņem 70€ mēnesī ?