Justiine @ 10.07.2025 14:19Elīna atkal izsecinājusi, ka vēl vairāk jāmīl sevi un jāvelta laiks sev. No rīta celšoties 5.00, lai var ilgāk pabūt viena un būtu laiks sev, un beigt ātrāk darbu, lai būtu vairāk laiks sev. ?
Nezināju, ka tāda opcija pastāv. 👍magdalena333 @ 10.07.2025 10:44Tā bodiju reklāma, man tiešām ir jautājums, par ko viņa uzskata savas klientes?♀️
sīkumiņš @ 10.07.2025 11:24Varbūt nopirka.
Es esmu strādājusi viesnīcā,mums ir bijuši klienti,kas prasa vai var nopirkt halātu.tas tikai minējums!
Varbūt nopirka.Tastastas @ 10.07.2025 10:33Emm, Elīna jau tik nabaga, ka sāk halātus no viesnīcām savākt? ? Šorīt Rīgas dzīvoklī mugurā balts halāts ar uzrakstu Bejas Lux, skaidrs, ka no tās dzimšanas dienas tusa vietas. Nez, vai šī vienkārši izdomāja, ka visu, ko viesnīcā redz, var stiept mājās, vai tas arī tās #pati sadarbībiņas ietvaros?
tāpēc, gan jau, ka ir meli. Vienkārši aizmisa, ka par šo jau samelojās kādreiz. Bet tagad šāda pasaciņa ietillpst viņas gudrajā muldēšanā.Euclid @ 10.07.2025 08:59Bet viņa kādus pāris gadus iepriekš arī šņukstēja, ka tēvs dzimšanas dienā beidzot kaut ko mīļu pateicis. Ka mīl vai ko tamlīdzīgu. Tātad nav tomēr pirmā reize, atkal dirš ?
Valoda tāda, lai pircējas saprot. Mēs neesam īstā auditorija, tāpēc šausminamies vai ieņirdzam par aprakstiem, ko viņa izmanto.Monk @ 09.07.2025 22:35Kroč nekas jauns. Viss jau sen atrunāts un izrunāts. Es šodien paskatījos Elīnas storijus. Nu kāaaaa var tik daudzus gadus pārdot lupatas un neko neiemācīties par drēbēm. Tas ir vnk pizģ…es atvainojos. Tak pārdod savus lētos kankarus par lielu naudu. Lai tā būtu, ja ir kas tur kko pērk. Bet nu ka nevar iemācīties elementāras lietas pasniegt kaut cik profesionāli?! Šodienas storijā par tiem kardiganiem - galvenais, lai nav kā puņķis, karoče šite ir gumija stingra, te tādas balonu rokas… es vnk nevaru. Es nezinu kāpēc, bet šodien šitas man vienkārši izsita korķus. Paldies par uzmanību, jūtos izventilējusies :D
LindaP @ 09.07.2025 22:09
Tēvs pēkšņi pēc 28 gadiem pirmo reizi sāk izpaust jūtas?
Kaut kā neticās... 99%, ka meli.
CallMeAnnika @ 09.07.2025 22:18Varētu būt, ka Elīna pirmo reizi nemelo. Viņas tēvs nav arī strādājis pēdējos 15 gadus. To gan ir Nauris, gan Elīna stāstījusi. Dīvaina ģimenīte.