42 no 250 palikušas.Liveandletlive @ 08.10.2023 22:49Tik smieklīgi tie Annas storiji ???? visiem pohuj, lielāks kauns nav, kā noiet no skatuves bez aplausiem. Tās 2 kas tur priekšā aplaudeja, bija aiz refleksa, pieklājība, been there done that. ???? kad viņai tas maksas suds? Kur var redzēt cik izpārdots?
Man skatoties storijus palika kauns. Un Elīna vēl speciāli šos momentus izgriež un ieliek IG.L.. @ 09.10.2023 10:36"MUMS IR VIENĀDAS BIKSES! AK DIEVS HAHAHA! Labais hahaha. Jums nav sūdīga gaume, klausies" - Didra uz MID skatuves, ieraugot Adamsas bikses.
Tāpēc, ka to pasākumu apmeklēja arī cilvēki, kuriem ir kritiskā domāšana un saprāts.Hmmm1 @ 09.10.2023 10:06Smieklīgi skatīties tajā pasākumā liekas, ka neviens īsti neklausījās ko viņa tur muldēja :D
ha ha lielaa paliidzeetaaja , pat nav speejiiga atskjirt uznjeemuma profilu no uznjeemuma iipasnieces profila 😄 Jauns kosmeetikas uznjeemums par ko vinja runaa ir Sanijas Skin Care , bet vinja tur ir noraadiijusi iipasnieces privaataa konta datus , - 115posti , 625 followeri ( Sanija Kibelko) , … patiesiibaa tam uznjeemumam ir 226 posti un 226 followeri … …. Un no visiem tiem 3 uzskaitiitajiem biznesiem vinja ir piesekojusi tikai ta kreemu biznesa iipasniecei, Taatad vinja jau izveeli ir izdariijusi, bet liek veel nobalsot 😄😄Laurentī @ 09.10.2023 12:10Grib palīdzēt uzņemumam ,bet tajā laikā stūķē sev bikses kājās.. es nespēju to uztvert nopietni ??♀️
L.. @ 09.10.2023 10:36"MUMS IR VIENĀDAS BIKSES! AK DIEVS HAHAHA! Labais hahaha. Jums nav sūdīga gaume, klausies" - Didra uz MID skatuves, ieraugot Adamsas bikses.
L.. @ 08.10.2023 20:42Anniņas storijos var paskatīties, kā Didru klausītāji pavada nost no skatuves klusumā. (Nu varbūt šādos pasākumos nav pieņemts plaudēt vai gavilēt ?)
Viņai arī neliels ieskats no uzstāšanās.
"Iedvesma tam, ka, ja es varēju, tad arī tu vari, un nav svarīgi, cik liels ir tavs bizness vai... ēē... kāda tev ir izglītība, vai cik tev ir gadi, jo mēs sākām identiski tāpatās." - Elīna Didrihsone, MID 2023.
Hmmm1 @ 09.10.2023 10:06Smieklīgi skatīties tajā pasākumā liekas, ka neviens īsti neklausījās ko viņa tur muldēja :D
Pratiiga @ 09.10.2023 10:18
Nav gan. Jācepj cepeškrāsnī taij maisiņā.