cory @ 06.04.2025 21:16
Domāju, ka problēma nav tas, ka viņi var atļauties ‘maz’, bet tas, ka Didra šajā pārītī ir ‘kapeiku p*sēja’. Naurim jau patīk dārgas un spīdīgas lietiņas, izklaides un pasākumi, patīk būt krutam un viņš labprāt tērē to naudu. Bet tad viņam ir pretī sieviņa, kas drāž viņam smadzeni par katru pirkumu, kas ir virs 10 eiro un atbalsta nedaudz dārgākus pirkumus tikai (piem.Bali villas), ja tie labi izskatās bildēs instagramam. Un cik ilgi tu pacietīsi to, ka tev katru dienu drāž smadzeni par to cik iztērēts un vēl posto to strostēšanu instagram? Vienā momentā tu sāc darīt lietas aiz muguras (piem.nezinot Didrai ieguldīt Dubaijā) vai vienkārši piekāpies (piem.iet uz lētām ēstuvēm kopā ar sieviņu nevis uz smalkiem restorāniem), lai tev mierīgāka dzīve. Domāju, ja Naurim blakus būtu tāda dāma, kam gribās instagram atrādīt savu lux dzīvi, viņš mierīgu uz to pavilktos, un mēs vairs instagram neredzētu konstanto kapeiku atskaiti no Didras puses.
sorry, kā vispār vīrietim var ienākt prātā salīdzinājumi, kurus viņš nav piedzīvojis.Veiksme @ 06.04.2025 22:14tur jau viņš saka savādāk-“Tu vari staigāt spalvaina utt.,”, bet ne vārda, “ka Tu staigā spalvaina utt.” Teikuma forma tak pilnīgi savādāka. Baigi pievilkts aiz ausīm, lai ticētu.
cory @ 06.04.2025 19:50Didrihsoni divas sezonas vēlāk beidzot atklājuši Hermes zandaļu dupes! Naurim pieņemu, ka ir Turcijas feiks, bet Didras modeli var nopirkt Elyndi, līdz ar to jāsaka, ka ‘dupe’. Šitās Hermes zandeles bija ļoti topā influencerēm vienu vasaru un tad visas apavu firmas viņu aktīvi kopēja, bet nu uz Elyndi protams šī modes tendence atnāk ar novēlošanos ?
tur jau viņš saka savādāk-“Tu vari staigāt spalvaina utt.,”, bet ne vārda, “ka Tu staigā spalvaina utt.” Teikuma forma tak pilnīgi savādāka. Baigi pievilkts aiz ausīm, lai ticētu.Tusnelda @ 06.04.2025 17:08
Iekš X tas fragments bija ielikts mazliet vēlāk - 16.feb.
https://x.com/Karalienezin/status/1891072737092800534
Varava @ 06.04.2025 14:20Varava
Es domaju ka Naurim bez ieciklēšanās uz ārējo izskatu, kas tiešām pašam nav nekāds labais , un sievai visi uzlabojumi nogājuši greizi, vairāk šajā brauciena apsāpejies tas, ka sapratis, cik patiesibā viņi var maz atļauties . Cik pa lēto ir visas viņu izklaides, un kā knapinoties dzīvo uz tā fona, kā gribētos un ko blakus atļaujas citi. Rīgā jau liekas- baigie kingi. Tak pat ne reizi nav normāla restorānā bijuši, Elīna jau ari neapmeklē nekādas procedūras, ka tikai matus pieliek un nagus. Bērnam nodarbību nav. Lido ekonomā.
Un tajā Bali varbūt saprata, ka cilvēkiem vispār ir paralēli cits limenis. Un pasauli izbauda A šiem jāstav nolaistām biksem.
Tusnelda @ 06.04.2025 17:08
Iekš X tas fragments bija ielikts mazliet vēlāk - 16.feb.
https://x.com/Karalienezin/status/1891072737092800534
Tad Elīna to pati raksta .barbieyyy @ 06.04.2025 19:49Lasot to komentāri,man neliekas kopā,kā to var uzrakstīt “vīrietis” “biznesmenis” un gejs.
Es iedomājos kā Elīna ar Nauri rūgti raudās par to ko nodarīja savam dēliņam,bet būs jau par vēlu Džeisons to nepiedos . Tāpēc viņiem ir jādomā ko nodara savam dēliņam.magdalena333 @ 06.04.2025 19:33LindaP, man arī tā diemžēl izskatās, ka Džeisons ir vienkārši izbrāķēts bērns no vecāku puses? Savādāk es to nevaru izskaidrot, kā vecāki Bali var sēdēt un lūgties, lai dāvā viņiem nākamo bērnu, ja šis viens, kas viņiem jau ir, nevajadzīgi nomests otrā pasaules malā ar aukli. Vecākiem nerūp viņa attistiba, ikdienā audzina viņu aukle, regulāri pamet uz vairākām dienām, nedēļām. Šādi pamesti, neaprūpēt bērni vismaz man nav zināmi nevienā normālā ģimenē!
Varava @ 06.04.2025 14:20Varava
Es domaju ka Naurim bez ieciklēšanās uz ārējo izskatu, kas tiešām pašam nav nekāds labais , un sievai visi uzlabojumi nogājuši greizi, vairāk šajā brauciena apsāpejies tas, ka sapratis, cik patiesibā viņi var maz atļauties . Cik pa lēto ir visas viņu izklaides, un kā knapinoties dzīvo uz tā fona, kā gribētos un ko blakus atļaujas citi. Rīgā jau liekas- baigie kingi. Tak pat ne reizi nav normāla restorānā bijuši, Elīna jau ari neapmeklē nekādas procedūras, ka tikai matus pieliek un nagus. Bērnam nodarbību nav. Lido ekonomā.
Un tajā Bali varbūt saprata, ka cilvēkiem vispār ir paralēli cits limenis. Un pasauli izbauda A šiem jāstav nolaistām biksem.
Veiksme @ 06.04.2025 14:13kurā intervijā viņš ko tādu teica? Kipa sekoju līdzi, bet pirmo reizi dzirdu ko tādu.