EsPati @ 17.10.2023 10:39Un tie “True love story”. ???♀️? Kāds tiešām tam tic vēl?Tikai sīkās, kuras noteikti vēl arī tic princim baltā zirgā ? Vienīgais ko varu teikt, ka parasti patiešām laimīgi cilvēki ar laimīgām attiecībām, neliek šāda tipa video, jo viņiem nevienam nekas nav jāpierāda. Bet te?Kam viņi cenšas pierādīt, ka mīl viens otru bezgalīgi?Un viņu mīlas stāsts ir kas īpašs?!? Šādus video liek tikai pāri, kuriem problēmas pilna pakaļa un mēģina paši sev iestāstīt, ka varbūt tomēr kripatiņas mīlestības te vēl ir. Visā visumā, smieklīgi tas viss izskatās. Aizkadrā noteikti nodūruši ģīmjus un viens uz otru pat nepaskatās ? Nu kā jau ir sekotājas no malas to redzējušas ??
User9891 @ 17.10.2023 11:14Speciāli piereģistrējos, lai tomēr šo pajautātu ?
Room tour viņi norādīja, ka ir divas guļamistabas, abās bija lielās divguļamās gultas, tad sanāk, ka Annemarijai ar svešu džeku bija jāguļ kopā? Es komandējumos pat ar sava dzimuma kolēģēm, kuras pazīstu gadiem, kā minimums esmu gulējusi atsevišķās single gultās, bet parasti atsevišķās istabās, arī komandējumos privātums vismaz pa nakti pienākas, īpaši, kad visa diena kopā ar kolēģiem jāpavada.
User9891 @ 17.10.2023 11:14Speciāli piereģistrējos, lai tomēr šo pajautātu ?
Room tour viņi norādīja, ka ir divas guļamistabas, abās bija lielās divguļamās gultas, tad sanāk, ka Annemarijai ar svešu džeku bija jāguļ kopā? Es komandējumos pat ar sava dzimuma kolēģēm, kuras pazīstu gadiem, kā minimums esmu gulējusi atsevišķās single gultās, bet parasti atsevišķās istabās, arī komandējumos privātums vismaz pa nakti pienākas, īpaši, kad visa diena kopā ar kolēģiem jāpavada.
jāpierāda instagramam, ka mīl viens otru.EsPati @ 17.10.2023 10:39Un tie “True love story”. ???♀️? Kāds tiešām tam tic vēl?Tikai sīkās, kuras noteikti vēl arī tic princim baltā zirgā ? Vienīgais ko varu teikt, ka parasti patiešām laimīgi cilvēki ar laimīgām attiecībām, neliek šāda tipa video, jo viņiem nevienam nekas nav jāpierāda. Bet te?Kam viņi cenšas pierādīt, ka mīl viens otru bezgalīgi?Un viņu mīlas stāsts ir kas īpašs?!? Šādus video liek tikai pāri, kuriem problēmas pilna pakaļa un mēģina paši sev iestāstīt, ka varbūt tomēr kripatiņas mīlestības te vēl ir. Visā visumā, smieklīgi tas viss izskatās. Aizkadrā noteikti nodūruši ģīmjus un viens uz otru pat nepaskatās ? Nu kā jau ir sekotājas no malas to redzējušas ??
EsPati @ 17.10.2023 10:39Un tie “True love story”. ???♀️? Kāds tiešām tam tic vēl?Tikai sīkās, kuras noteikti vēl arī tic princim baltā zirgā ? Vienīgais ko varu teikt, ka parasti patiešām laimīgi cilvēki ar laimīgām attiecībām, neliek šāda tipa video, jo viņiem nevienam nekas nav jāpierāda. Bet te?Kam viņi cenšas pierādīt, ka mīl viens otru bezgalīgi?Un viņu mīlas stāsts ir kas īpašs?!? Šādus video liek tikai pāri, kuriem problēmas pilna pakaļa un mēģina paši sev iestāstīt, ka varbūt tomēr kripatiņas mīlestības te vēl ir. Visā visumā, smieklīgi tas viss izskatās. Aizkadrā noteikti nodūruši ģīmjus un viens uz otru pat nepaskatās ? Nu kā jau ir sekotājas no malas to redzējušas ??
es taa smejos!!! 😄😄😄Laavii @ 17.10.2023 10:39Didii pie pēdējā reela - Paris is always a good idea..
Labi, varbūt.. bet nejau, kad blaktīm ir radusies tieši tāda pati doma.. :D:D
cory @ 17.10.2023 09:53
Diez vai mēs te forumā izpratīsim. Tikai īstās sekotājas redz, ka tur apakšā ir dziļa doma un uzraksta to komentāros ?
Pupuķis @ 17.10.2023 10:37Nu cik var čīkstēt, ka viskaut kas notiekot, viss esot tik slikti, bet neko nevar stāstīt. Nu tad nečīksti storijos, močītāja līdz atsitienam tak esi!
Valdet @ 17.10.2023 09:36Man patika kā Kachinja vienā no sērijām jautāja, cik daudz iepērkas priekš Džeisona un vai nav tā, ka tagad sev neko, bet tikai Džeisonam gribas pirkt. Nu to sajūtu zina ikviena normāla mamma. Didra atbildēja - nee, galīgi man nav tā. Neko nepērku, mums viņam sadāvina vai Nauris iepērkas.
Kas viņai pie velna kaiš? ? vispār necik kripatiņas mammas sajūtas nav viņā iekšā…
Jo viņa to bērnu NEGRIBĒJA. Vismaz ne tagad. Naurim vajadzēja. Nauris arī pa lielam ņemas ar viņu.Valdet @ 17.10.2023 09:39Un rezumē, Didrai arvien grūtāk un grūtāk būs ar bērnu. Ja viņai nav izveidojusies saikne, nav mammas izjūtu, iedomājaties kas notiks pēc 5, 10 vai 15 gadiem. Uiiiii… nemīlētiem bērniem grūti dzīvē.
cory @ 17.10.2023 09:53
Diez vai mēs te forumā izpratīsim. Tikai īstās sekotājas redz, ka tur apakšā ir dziļa doma un uzraksta to komentāros ?