fuj pretīgi tas ir 🤢Tastastas @ 19.04.2025 19:46
Jā, Flyndi apakšveļu, tajā skaitā bodijus, atgriezt nevar, Elīna gan savu apakšveļu, kura, kā izskatās tā sirsnīgi ir parīvējusies gar viņas čožu, mēģina nopārdot bez sirdsapziņas pārmetumiem. ??♀️
skatos visiem ierakstiem pa vienam dislike 😁😁 kuram nepatīk patiesībiņa par cūkām?magdalena333 @ 19.04.2025 18:47Elīna stāsta visu epopeju par žaketi, sākot jau ar to, ka taisās to šovakar vilkt, pabija kaļķis uz viņu, izmazgāta zem krāna, tagad žāvē ar fēnu, un ir labi redzams, ka UZ ŽAKETES IR VĒL CENU ZĪME!!!!!! Kāpēc tā vēl tur ir, ja pat žakete zem krāna pabijusi, pareizi, jo tā tiks nolikta atpakaļ noliktavā un kāda laimīgā pircējiņa to saņems kā special edition ar Elīnas smaciņu!!!
Es arī nēesmu tur bijusi un netaisos tur savu kāju spert tajā veikalā. Tad labāk citos veikalos aiziet piemēram humpalās tur pat labākas drēbes var atrast un pat kvalitāte ir labāka. Zinu kad daudzas teiks humpalas jau zems līmenis ,bet tā nav gan tur pat var labākas drēbes dabūt nevis Elindiy.Stjuarte @ 20.04.2025 00:52Neesmu iepirkusies Elīnas veikalā, bet palasot šeit un paskatoties storijus - sorry, negribētu.
Pozicinē kā veiksmīgo uzņēmēju sevi, bet tajā pat laikā no sava veikalā drēbes ar birkām valkā un pēc tam atliek atpakaļ klientam. Nu ja tajā bizītī tik labi iet, tad kur problēma to norakstīt zaudējumos? Pēc tam panesā un atdod nezinu kaut vai draudzenei, nevis pārdod klientēm. Fuj.
Un tie vulgārie apģērbu komplekti... nezinu kuras sievietes tādus pērk. Man neērti publikā, ja lielāks dekoltē, bet viņai ir ok iet uz sporta zāli šortsvārciņos kur visa pakaļa ārā....
Stjuarte @ 20.04.2025 00:52Neesmu iepirkusies Elīnas veikalā, bet palasot šeit un paskatoties storijus - sorry, negribētu.
Pozicinē kā veiksmīgo uzņēmēju sevi, bet tajā pat laikā no sava veikalā drēbes ar birkām valkā un pēc tam atliek atpakaļ klientam. Nu ja tajā bizītī tik labi iet, tad kur problēma to norakstīt zaudējumos? Pēc tam panesā un atdod nezinu kaut vai draudzenei, nevis pārdod klientēm. Fuj.
Un tie vulgārie apģērbu komplekti... nezinu kuras sievietes tādus pērk. Man neērti publikā, ja lielāks dekoltē, bet viņai ir ok iet uz sporta zāli šortsvārciņos kur visa pakaļa ārā....
Stjuarte @ 20.04.2025 00:52Neesmu iepirkusies Elīnas veikalā, bet palasot šeit un paskatoties storijus - sorry, negribētu.
Ja viņi paliks Ventspilī arī pa Lieldienām, varbūt varbūt Dž tiks tas prieks krāsot olas Lieldienās un saņemt kādu Kinderolu.emsii @ 19.04.2025 13:48Un kāds nahuj kapsulu apģērbs 3 gados? Bļad priekš kam bērnam atņemt bērnibu un censties padarīt viņu par pieaugušāku? Kpc nevar nopirkt to, kas viņam patīk.. makvīna šorkikus, krekliņu ar pepu.. to es nesapratīšu.. kur tad ir tas, kas viņam patīk?
L.. @ 19.04.2025 18:57Iespēja nopirkt bodiju pa 12€, kas pabijis uz Didras plikās miesas. Tiešām šie tik bagāti, ka nevar vienu izmantotu bodiju norakstīt?
flindy @ 19.04.2025 14:13Kurš vispār moka trīsgadnieku ar parastu t-kreklu pielaikošanu?
flindy @ 19.04.2025 14:13Kurš vispār moka trīsgadnieku ar parastu t-kreklu pielaikošanu?
tieši šodien ar savu kundzi krāsojām, kurai janvārī palika 3.. Elīn ir jādarbojas ar bērnu, tas ir vienīgais ko varu pateiktselestine @ 19.04.2025 11:00Dzeisonam tagad jau tas vecums,kad varetu patikt piedalities olu krasosana ..bet kur ta nu tas paritis to daris...tapat rit tak visur viskautkas notiks,saubos vai izvilksies ara no majas vai veikala sava