selestine @ 19.04.2025 11:00Dzeisonam tagad jau tas vecums,kad varetu patikt piedalities olu krasosana ..bet kur ta nu tas paritis to daris...tapat rit tak visur viskautkas notiks,saubos vai izvilksies ara no majas vai veikala sava
selestine @ 19.04.2025 11:00Dzeisonam tagad jau tas vecums,kad varetu patikt piedalities olu krasosana ..bet kur ta nu tas paritis to daris...tapat rit tak visur viskautkas notiks,saubos vai izvilksies ara no majas vai veikala sava
Tricks and Tips @ 19.04.2025 08:52kads sakars cieņai ar apģērbu. Cieņu izrāda atnākot atvadities nevis tas kas tev mugurā
lai provicētu citus vinus apspriest un celtu reitingus. Tas tacu pašsaprotami. Ir tik gruti saprast to?barbieyyy @ 18.04.2025 18:08Ņuris atrāda savas geja rozā botiņas,un kāpēc pie velna viņš velk sieviešu apavus..? moš Ņauris varētu atkal Ienākt un atbildēt uz šo jautājumu
kads sakars cieņai ar apģērbu. Cieņu izrāda atnākot atvadities nevis tas kas tev mugurāMākoņu Dejotāja @ 19.04.2025 01:11
Toties Nauris vienās apenēs ir nākošajā uzreiz, pēc bēru storija.
Tādas zābaku pāris, es nevaru.
Priekš, kam tas viss ir jatrāda???
Vienīgais, ko man ir žēl šajā situācijā, tas ir Džeisonu. Žel, ka viņam ir jādzīvo šo idiotu ģimenē.
BugsPony @ 17.04.2025 22:10Naura outfits uz bērēm nu galīgs vāks. Nav jau obligāti melns uzvalks jāvelk, bet nu uz bērēm ģerbties tā it kā fiksi uz Rimi pēc pienu un olām aizskriet un vēl pa ceļam musarmaisu izmest arī nav nekāda ciena pret mirušo.
Lai gan pazīstot Nauri, jābrīnās, ka šis tikai vienās apenēs pie kapa nestāv.
pradacandy @ 18.04.2025 20:32
Arī ievēroju rozā apavus( nav skaidrs, kurš normāls vīrietis ko tādu izvēlētos) un vēl tos crocs, kuri izskatījās sievišķi?
🥴🥴 slimā sliekabarbieyyy @ 18.04.2025 14:13Vai omīte kāpā otrādi negriežas,jejbogu ja pieķeršu viņu zālē,es pateikšu,ka sporta zāle nav nekāda mauka māja,un ne man neskauž,man ir sportisks augums,bet nav jādara tā lai cilvēkiem kas ir atnākuši trenēties šādas šausmas jāredz un lai nepaliek pretīgi.Jeziņ,iebelztu ja redzētu.
[https://failiem.lv/u/umuxvaj2s6
barbieyyy @ 18.04.2025 18:08Ņuris atrāda savas geja rozā botiņas,un kāpēc pie velna viņš velk sieviešu apavus..? moš Ņauris varētu atkal Ienākt un atbildēt uz šo jautājumu
Ditrihsoniem tā rīcība ir pretīga, zemiska fuj.🤢🤬Kirbis32 @ 18.04.2025 18:31Šodien ir Lielā Piekdiena,bet Didrihsone lēkā savās apenēs un pupturī. Laiza padušu rulli un sūkā konču.
Kaimiņu valstī mirst cilvēki un bērni.
Didrihsone ,kas tu esi par Kristieti??
Šlesera attlieka un sektante. Savas omes nāvi izmanto ,lai tevi telegram abaonē,pasniedz itkā tavs tēvs būtu miris,kaut kādas intrigas ber.?? Diemžēl omes mirst,diemžēl cilvēki mirst no insultiem,infarktiem,vēžiem u.c slimībām. Bet to izmantot ,lai tevi abonē,akdievs,akdievs.
twilight Girl @ 18.04.2025 15:50Naurim vajag labāku sievieti domāju Elīna degradē savu vīru un pataisa par apsmiekla objektu. Naurim vajag vismaz tādu sievieti kura zin patiešām kas ir ģimene, nevis tādu kas pamet savu bērnu . Un vēl tādu kura nekomandē par finansēm priecājas par vīra sasniegumiem . Domāju ilgi viņi nebūs kopā domāju ar laiku Naurim piegriezīsies tā Elīna. Un Džeisonam vajag mīļu mammu sev blakus kura no sirds mīlēs bērnu . Jo katrs bērns ir pelnījis mīļu mammu blakus . Man ļoti sirds sāp par mazo puisīti, jo man pašai ir dēliņs tāpēc zinu ko runāju.
Neiet runa par slavināšanu iet runa par to kad Elīna degradē savu vīru viņs pakļaujas viņas iegribām attiecībās dominē Elīna var redzēt. un viņs bija tas kurš vairāk vai mazāk rūpējas par dēlu viņš visu darīja vairāk vai mazāk . Tapēc domāju ja viņs pasūtītu dirst Elīnu daudz kas mainītos uz labo pusi arī dēliņa dzīvē, jo mazajam vajag blakus abus vecākus bet nevis tādus kuri degradē viens otru. Protams kad Nauri arī neattaisnoju arī viņš pretīgi pēdējā laikā rīkojas ,bet Elīna reāli degradē viņu velk līdzi uz leju .Krāptgribsoni @ 18.04.2025 17:33
Ko jūs to geju ņuri vislaik slavējat? Tik pat stulbs cik sieva. Tāds tādu atrod. Pampērbāzējs. Viņš vēl Elīnu tieši kūdī uz tādām stulbībām tikai lai cilvēki runātu par viņiem. Beidziet vienreiz par to viņas sutineri fanot. Sūds viņš ir nevis cienījams vīrietis/tēvs….
twilight Girl @ 18.04.2025 15:50Naurim vajag labāku sievieti domāju Elīna degradē savu vīru un pataisa par apsmiekla objektu. Naurim vajag vismaz tādu sievieti kura zin patiešām kas ir ģimene, nevis tādu kas pamet savu bērnu . Un vēl tādu kura nekomandē par finansēm priecājas par vīra sasniegumiem . Domāju ilgi viņi nebūs kopā domāju ar laiku Naurim piegriezīsies tā Elīna. Un Džeisonam vajag mīļu mammu sev blakus kura no sirds mīlēs bērnu . Jo katrs bērns ir pelnījis mīļu mammu blakus . Man ļoti sirds sāp par mazo puisīti, jo man pašai ir dēliņs tāpēc zinu ko runāju.
Naurim vajag labāku sievieti domāju Elīna degradē savu vīru un pataisa par apsmiekla objektu. Naurim vajag vismaz tādu sievieti kura zin patiešām kas ir ģimene, nevis tādu kas pamet savu bērnu . Un vēl tādu kura nekomandē par finansēm priecājas par vīra sasniegumiem . Domāju ilgi viņi nebūs kopā domāju ar laiku Naurim piegriezīsies tā Elīna. Un Džeisonam vajag mīļu mammu sev blakus kura no sirds mīlēs bērnu . Jo katrs bērns ir pelnījis mīļu mammu blakus . Man ļoti sirds sāp par mazo puisīti, jo man pašai ir dēliņs tāpēc zinu ko runāju.Euclid @ 18.04.2025 15:23To pašu nodomāju..
Tikko storijā kapu kopiņa, nākamajos - pusplika dirsa kamerā iebāzta.
Nē, tā nav norma sporta zālē TIK ļoti atkailināties. Nu tieši kam tu ko gribi parādīt??? Značit citur uzmanības trūkst, savu ego gribas pacelt, nepārliecināsiet par pretējo.