Mākoņu Dejotāja @ 23.10.2025 09:39Cik viņa tomēr ir aprobežota aizbrauc uz Ķīnu un visi storiji tik vien ir par ēdienu.
Viena lietotāja šo tematu pacēla augšā tālajā 2022.gadā, kad Elīna gaidīja Dž. Forumā var atrast.smūtijs @ 22.10.2025 15:05
es nezinu visu detaļās, bet zinu vienu gadījumu, kad bērnu atstāja silītē, bet meitenes vecāki atbrauca un savāca zīdaini no turienes, arī 12. klase.
slimnīcā vai arī dzimtsarakstu nodaļā vai VSAA.CallMeAnnika @ 23.10.2025 11:13Viena lietotāja šo tematu pacēla augšā tālajā 2022.gadā, kad Elīna gaidīja Dž. Forumā var atrast.
Tā viņa rakstīja, ka ievietoja bērnu, bet pēc tam izņēma. Nauris maksāja par bērnu un par klusēšanu. Un, ja pareizi atceros, tad šī lietotāja zināja Dž vārdu jau nedēļu pirms Didrihsoni paši pateica publiski.
Var būt sakritības, bet šķita, ka šī lietotāja ir pietuvināta persona Naurim, vai arī slimnīcā strādā, tapēc varētu par šo būt informēta.
Kirbis32 @ 22.10.2025 12:33To divu lohu ceļojumi ir tik slikti? viņi ceļo tik pa veikaliņiem un atkritumu ieliņām? tad vēl trasnvestīts starp pakārtām ķieniešu apenēm.
Kīnā tik daudz pasaules brīnumu,bet viņi kā noliktavu žurkas,kas patieaībā arī viņi ir,bet.. man trūkst vārdu. Es noteikti nekad nebrauktu uz Ķīnu,bet ja tomēr,tad tas ,ko viņi tur dara,ēd,iet ?ir reals tupums. Kuru interesē ķīnas tigus ielas un nomesti apķērbi maisos.?