kāpēc, lai rāda visu. Ne jau visi Elinai seko. Tikko Dienas Biznesā bija phblicētas top 10 biznesa sievietes Latvijā. Kā trešā tur bija Elina, arī draudzene Andža bija tajā topā, daudzi jau nezin par viņiem patiesību. Mēs te nelieta daļiņa heiteru zinam. Starp citu, iedomājos, ka didriķi pārrakstīja tos uzņēmumus uz Elinu dēļ šīs publikācijas, citādi dīvaini sanāk, ka tai biznesa sievietei nekas nepieder🤣gan jau samaksāja par iekļaušanu topā. Pirmā vietā kosmētikas"Madaras" vadītāja un Elina🤣kautkā nelīmējās kopā.BellaCiao @ 17.10.2025 10:51Es ceru, ka Gobzems netaisās rādīt Elīnas seno laiku plikbildes. Tā nebūs nekāda sensācija, viņa savu pliko pe… rāda storijos katru dienu.
He730 @ 17.10.2025 11:03Bet vispār, viņa savā TG stāsta, ka, ja šis ceļojums nav no Dieva, tad viņai nevajag. Ja tas ir īstenībā un kārtējo reizi nemelo, tad istenībā viņai būtu par šo jāaizdomājas, kāpēc viss notiek tā? Varbūt tiešām Dievs viņu pārmāca? Par melošanu, par bērna atstāšanu, galu galā par Dieva vārda zaimošanu…
KatyB @ 17.10.2025 12:16Lai vai kas ar tām pasēm tur noticis bet nebrīnos ka tik stingrā valstī kā Katarā viņiem nebūtu problēmas, didra iepriekš sūdzējās ka ar pasi problēmas jo neatpazīst, uztaisīja jaunu un tieši pirms brauciena piepumpē divreiz lielāku seju un uzliek rozā kušķi uz galvas, logiski ka būs problēmas.
Un Kartarā ir pretlikumīgi būt homoseksuāliem un tie divi ierodas lidostā - Didra kā pēc maiņas dragšovā un nuris tur vienkārši bez komentāriem ?️? Feilihsoni
Katārā Latvijas vēstniecības nav. Laikam jāzvana uz Latviju. Šodien piektdiena, nezinu, vai tik ātri tās lietas kārtosies. Un tur neies cauri gudri dirst, kā didriķiem patīk😅tur jāzin angļu valodaIceCream @ 17.10.2025 10:10Ja pasu nav, tad nu nebūs nekādi lidojumi. Vēstniecībā var tikai atgriešanās izziņu iedot, pa taisno uz mājām.
Un, jā, lidojumu var anulēt, ja biļetes ir pirktas kā return un viens posms nav nolidots. Parasta prakse.
tās 3 lapiņas bija citam ceļojumam kaut kad nākotnē. Man šķiet varbūt plānoja doties uz Dienvidkoreju, jo Naura storijā pie lidojumu saraksta viņš norāda uz Seoul un tieši tā lidojuma vārti (gate) ir kaut kāpēc aizmigloti https://failiem.lv/u/pw39b4968aselestine @ 17.10.2025 10:30bet tad kur vini isti lido?tajas 3 lapinas ko deva izvilkt Naurim bija Nujorka,Kalifornija un Japana laikam...uz Japanu sapartu,ka nelido..tad uz Asv?bet tad atkal nelogiski,jo teica,ka 3 lidojumi..es Asv neesmu lidojusi,bet likas,ka tur var vieglak tikt
day @ 17.10.2025 12:30tās 3 lapiņas bija citam ceļojumam kaut kad nākotnē. Man šķiet varbūt plānoja doties uz Dienvidkoreju, jo Naura storijā pie lidojumu saraksta viņš norāda uz Seoul un tieši tā lidojuma vārti (gate) ir kaut kāpēc aizmigloti https://failiem.lv/u/pw39b4968a
mana teorija ir, ka Gobzis gaida, lai viņi ir ārpus Latvijas, pirms viņš jebko publicē. Nezinu, ar kādu iemeslu, bet tā izskatās.BellaCiao @ 17.10.2025 10:51Es ceru, ka Gobzems netaisās rādīt Elīnas seno laiku plikbildes. Tā nebūs nekāda sensācija, viņa savu pliko pe… rāda storijos katru dienu.
Neticu, ka nebūs lupatas līdzi. Kā tad norakstīs izdevumus? :DTastastas @ 15.10.2025 19:03
Esot 10 gadus jau par šo sapņojuši. Nauris varbūt, bet Elīna tak neatšķir Ķīnu no Japānas. ? Kaut kā sajūta, ka tomēr varētu būt Amerika.
Un nevarēja saprast īsti saprast, vai tad šoreiz brauks bez kalpones un bildējamo lupatu čemodāniem? Tad jau Elīnai pavisam garlaicīgi būs ?
viņa telegramā teica, ka brauc uz konkrētām izstādēm, kas notiek konkrētā laikāCallMeAnnika @ 17.10.2025 13:13Neticu, ka nebūs lupatas līdzi. Kā tad norakstīs izdevumus? :D
Hubabuba @ 17.10.2025 13:52Es vairs neticu Didras asarām.? Domaju ka daudzi netic vairs ? Didra, izdomā ko orğinalāku ?
domāju, ka varbūt šie pamuļķīši lidoja uz Guandžou,tā ir Ķīna, tur no 31 oktobra līdz 4 novembrim nofiek eksporta gadatirgus, apģērbi, audumi , apavi un citas lietas.Arī lidojums labs caur Katāru. Tāpēc jau Elīna tā "pucējās"🤣🤣 vārdu sakot, lohi.Japānas princese @ 17.10.2025 14:08
Loğiski, viss izdomāts. Un reku, reklāma, ja mums nav bagāža vai kas tur, jums bezmaksas piegāde. Izdomās jebko, lai savas lupatas părdotu un kačātu skatījumus. Sekli, tāds teātris, meli, asaras. Pilnīgs ku-kū