Japānas princese @ 06.10.2025 07:25
Tas ir atgādinājums Naurim, ka laiks atkal maksāt. Nu nekas tur nebūs.
Roze sarkanā @ 05.10.2025 21:59ja sāks par tiem jefiņiem rakstīt, gan jau viņam vēl daudzi piesekos, un naudiņas aizsūtīs.Man patīk kā Gobzems strādā, gan jau būs kautkas interesants.
smūtijs @ 06.10.2025 08:51
Es lieku 90 %, ka neko par Elīnu neliks.
selestine @ 05.10.2025 14:14lieliem izmeriem gandriz neiespejami dabut normalus dzinsus...un ja ir izmers sakot no 44 un vairak,tad japriecajas,ka vispar dabu kautko uzvelkamu...man ir izmers 44-46 un es zinu cik tas lielas ir problemas...un nekadi modeli nepataisis tievakus
Doiliene @ 06.10.2025 10:23
Es pieļauju, ka nemaksās- didriķi jau ir izmisuši - haipa nav, viņi ir palikuši ĻOTI garlaicīgi, un lieka publicitāte noderēs- vismaz viņi tā varētu padomāt. Taču, ko Gobzems uzraks, tas jau paliek viņa ziņā.
LadyBugy @ 06.10.2025 11:29
To pašu nodomāju. Neviens viņus neheito, nekas nenotiek, visu laiku vicinās ar savu sinepju graudiņu un muld par kaut kadām vērtībām. Viniem pašiem nav par ko cepties.
Tā ka jātseko Didrai un jāpieseko Gobzemam
Helita @ 06.10.2025 20:16
Sen nekas tāds wooow nav bijis no viņu puses. Bērnu joprojām nemīl, dāmu dienas ik pa laikam, pasākumus un festivālus arī vairs nerīko, matus arī vairs nevar uztaisīt aprunāšanas vērtus. Uz zāli arī iet tikai patirināties. Ja kādreiz vismaz reizi dienā apskatījos storijus, tad tagad reizi nedēļā iemetu aci šeit un saprotu, ka nekas īpašs nav noticis.
smūtijs @ 06.10.2025 08:51
Es lieku 90 %, ka neko par Elīnu neliks.
saulexoxo @ 07.10.2025 00:18Smieklīgi ka didrai vispār nav kontenta, neviens nekomentē neko, nevar neko jaunu izdomāt. Nav brīnums, ka pēdējais salmiņš bija lamu vārdu reels. Redzējāt komentārus pie fotosesijas? Visi tikai par starpeni. :D
Naurim ir jāmaksā labs piķis, jo Gobzems, nepublicējot Didrihsonu shēmas, zaudē naudu no sekotājiem, kas ziedo. Varbūt ieguvums būtu lielāks nekā no Naura prēmijas par info nepublicēšanu. :Dsmūtijs @ 06.10.2025 06:47
Ņemot vērā to, ka Nauris seko Gobzemam, domāju, ka pēc šī storija atkal samaksās un neko neliks par Elīnu, ja savāks lielāku sekotāju skaitu.
CallMeAnnika @ 07.10.2025 13:03Naurim ir jāmaksā labs piķis, jo Gobzems, nepublicējot Didrihsonu shēmas, zaudē naudu no sekotājiem, kas ziedo. Varbūt ieguvums būtu lielāks nekā no Naura prēmijas par info nepublicēšanu. :D
Diez Elīna zin, ka Nauris Gobzemam aizbāž muti ar naudu? :D
Kirbis32 @ 07.10.2025 14:14Nabaga lidostas darbinieki nesaprot vai Didra ir izbēdzis mērkaķis, transpersona ar viltotiem dokomentiem vai nelaimīgs sievišķis ar baisu paskatu? Tagad ar tām bizēm viņa izkatās tajā bildē pēc plēsoņas? svešais pret plēsoņu?? es nevaru??
😆😆😆Kirbis32 @ 07.10.2025 14:14Nabaga lidostas darbinieki nesaprot vai Didra ir izbēdzis mērkaķis, transpersona ar viltotiem dokomentiem vai nelaimīgs sievišķis ar baisu paskatu? Tagad ar tām bizēm viņa izkatās tajā bildē pēc plēsoņas? svešais pret plēsoņu?? es nevaru??
Bija raksts, kur Gobzemam ierosināta lieta par naudas izspiešanu. Ja var rakstam ticēt, tad sākotnēji Gobzems prasa 15-20 tūkstošus, vēlāk jau tas aizgājis jau 100+ tūkstošiem.Siredzho @ 06.10.2025 07:21vai arī ieliks Ņura rakstīto storijā, ka šis pat klusēšanu piedāvā €€