Jā un vēl piemin sava vīra vemšanu pretīgi vienkārši.🤢smūtijs @ 01.10.2025 15:46Elīna saka, ka no kļūdām mācās, bet kā vienmēr tiek uz sliktiem apartamentiem sliktā vietā. Jau kuro reizi lido uz turieni un vai tad tiešām abi tālāk par saviem degungaliem neskatās un ir ar zeltas zivtiņas atmiņām? No gaļas viņa izvairās, bet ēd daudz miltu izstrādājumus (atrādītās brokastis). Es nebeidzu apbrīnot tās prāta spējas ?
twilight Girl @ 01.10.2025 16:14Jā un vēl piemin sava vīra vemšanu pretīgi vienkārši.?
smūtijs @ 01.10.2025 15:46Elīna saka, ka no kļūdām mācās, bet kā vienmēr tiek uz sliktiem apartamentiem sliktā vietā. Jau kuro reizi lido uz turieni un vai tad tiešām abi tālāk par saviem degungaliem neskatās un ir ar zeltas zivtiņas atmiņām? No gaļas viņa izvairās, bet ēd daudz miltu izstrādājumus (atrādītās brokastis). Es nebeidzu apbrīnot tās prāta spējas ?
queen2820 @ 01.10.2025 17:45
Kāpēc nepalikt viesnīcā? Kāpēc vienmēr kautkādi random apartamenti random rajonos.
queen2820 @ 01.10.2025 17:45
Kāpēc nepalikt viesnīcā? Kāpēc vienmēr kautkādi random apartamenti random rajonos.
Didra pieminēja to reizi kad filmēja kā Nauris vēma . Tapēc saku kad tas ir pretīgi. 🤢Helita @ 01.10.2025 17:03
Atkal Nauris vemstās? Nu cik var?
Elīnai vajadzētu salīdzināt Victoria Secret modesskati un Elyndi. Arī teiks, ka copy-paste? :Dsheidiya @ 01.10.2025 18:01Ahahahh didras lētie wholesale ķīniešu pupturi ir copy paste Victorias Secret krūšturiem ? nesmīdini tautu, lupatniece
Tastastas @ 01.10.2025 21:06Elīna Telegramā stāsta, ka, ja vēlreiz būs jāatgriežas Parīzē, tad ņems hoteli, hosteli. Bet, nu tur neesot virtuves iespēju un pat siltu tēju nevarot uzvārīt.
Var redzēt, ka šai būtnei, "lielajai ceļotājai", nav nemazākās nojausmas par naktsmītnēm.
Pirmkārt, hostelis jau nu gan būs tā vieta, kur tieši virtuve būs pieejama. Tikai princese gan jau negribēs to dalīt ar vēl 50 citiem, vai gulēt divstāvīgās gultās.
Otrkārt, lielā daļā viesnīcu, īpaši labajās, istabiņās ir piedāvājumā arī tējkanna. Tā kā varēs vārīt gan tējas, gan apliet savas nūdeles.
Grūta dzīve tiem, kurus Dieviņš apdalījis.
Ēšanas traucējumi dominē pār visu dzīvi.Devindesmitseptini @ 01.10.2025 23:08
Man jau šķiet, ka pat vissūdīgākajā viesnīcā vienmēr būs tējkanna! Nu, burkānu un brokoli gan neuzvārīt (ja nu vienīgi tajā pašā tējkannā?), tas man šķiet arī ir iemesls, kāpēc paliek airenbī!!
:D :D :D Naurim ar rozā kreklu gan būtu jāuzmanās. :Dcory @ 02.10.2025 14:07Didrene tur čīkst cik viņi sliktā rajonā paliekot, viņai jaunais iphone bez maz vai jāslēpjot. Man jau liekas, ka tur neviens pat viņai aci neuzmet tajos rajonos, kur viņa paliek, jo ar savu urlu stilu viņa tur 100% izskatās, kā vietējā. Uzacis un lūpas uzmālētas, ka šausmas, nokārusies ar lēto bižutēriju, kablaki kājās, izstaipītās trenuškas mugurā un komplektam vēl cūciņrozā ķesele pie rokas. Koptēls viņai pēc konkrētākās lētā gala krievuškas nevis tā, lai izskatītos, ka dāma nepareizajā rajonā iemaldījusies.
CallMeAnnika @ 02.10.2025 14:27Ēšanas traucējumi dominē pār visu dzīvi.
Nevari uzvārīt 2 vai 3 dienas brokoli, nu nopērc kādu gatavu maltīti ar brokoļiem. Bet ak vai, tur vairāk par 30kcal uz 100g. Labāk dzīvos bīstamos rajonos un sliktos apartamentos.