Viņš vakar vai aizvakar stories teica, ka jārisina tik daudz radušās problēmas, lēni, soli pa solim. Varbūt kaut kas atklājies, ka varbūt viņam tik daudz uzņēmumu nevar piederēt, tāpēc pārraksta uz Elīna vārda un vēl tur uz kā.VissIrSlikti @ 19.09.2025 06:15Tiešām kaut kas interesants notiek. SIA Buterfly tagad pārrakstīts uz J. Čeveri ( tā Naura māte?). Pašam Naurim patlaban vēl tikai divi uzņēmumi - ELYNDI un CRYSTALDARE
Naurim bērns vairāk interesē kā paša mātei. Iet uz sapulcēm, vedā uz bērnudāzu. Elīna tikmēr iet garās rīta pastaigās un velta laiku sev un Dievam.Tastastas @ 18.09.2025 22:11
Man gan liekas, ka viņai "vientuļās mammītes" tituls netiks. Izskatās, ka Naurim tas bērns kaut nedaudz interesē un šķiršanās gadījumā diez vai būs ar mieru atstāt pie Elīnas.
Es šokā. Cik tišām sabiedrībai sāk atvērties acis, pie tā video, kur viņa gandrīz kaila fotosesijā, ir knapi 400 like😳😳LanaLo @ 18.09.2025 20:58
Un vispar zem bildes like skaits-310 uz 112 TŪKSTOŠIEM cilveku! Man pasai knapi 900 sekotaju ar slegtu profilu, ir bildes kam like ir vairak. Tas parada realo situaciju- nevienam neinterese, nevienam vairs nav wow. Pat atradot pus kruti un visas pareja rievas ka saja video, pliku dirsu ar galvu uz leju. Nevienam neinterese un neliekas skaisti. Kur vairs tālāk? :)
Likumos jau nav noteikts max uzņēmumu skaits, kas var piederēt. Paskatieties to pašu Kesenfeldu, viņš ir PLG daudzos desmitos uzņēmumu. Gan jau mūsu Di ģimenei kādas šmuceslieniite2015 @ 19.09.2025 09:27Viņš vakar vai aizvakar stories teica, ka jārisina tik daudz radušās problēmas, lēni, soli pa solim. Varbūt kaut kas atklājies, ka varbūt viņam tik daudz uzņēmumu nevar piederēt, tāpēc pārraksta uz Elīna vārda un vēl tur uz kā.
Domāju, tur kādas pārbaudes. Skaidrs, ka viņi šmaucās ar tiem ntajiem uzņēmumiem, bet kādiem jābūt muļķiem, lai stāstītu, piemēram, ka Zinzino pa mēnesi nopelnījuši 10 tūkst🤣🤣nu Elina neatšķir apgrozījumu no peļņas, bet VID atšķir😂un muld Elina vienā muldēšanā, un reāli Vidam var uznākt jautājumi par tām visu laiku remontētām telpām, varbūt prasa dokumentus, pavadzīmes.Nauris ir prasts muhļītājs, tādu var ātri pieķert, noteikti, caur tiem uzņēmumiem, laiž naudas plūsmu, varbūt mākslīgi audzē apgrozījumu, lai parādītu, re cik mēs vareni🤣🤣gan jau viņiem Lietuvā un Igaunijā arī konti.lieniite2015 @ 19.09.2025 09:27Viņš vakar vai aizvakar stories teica, ka jārisina tik daudz radušās problēmas, lēni, soli pa solim. Varbūt kaut kas atklājies, ka varbūt viņam tik daudz uzņēmumu nevar piederēt, tāpēc pārraksta uz Elīna vārda un vēl tur uz kā.
Roze sarkanā @ 19.09.2025 11:50Esmu vīlusies Našķoties Zanē. Uzrakstījusi komentāru Elinai ah, ah sswwweeettt. Zane, atver acis!Izskatās, ka pavilkusies uz to sekotāju skaitu?žēl, bieži gatavoju pēc viņas receptēm, un pati likās jauka.žēl...
twilight Girl @ 19.09.2025 12:27Uzrakstīja man Elīna. viņa rakstīja kad tos bodijus ar mežģīnēm var savilkt ar visu ko kopā ,tas nozīmē kad viņa zin kad tas bodijs ir apakšveļa . Jo viņa man piekrita kad tas ir apakšveļas bodijs??