KatyB @ 04.08.2025 17:25Kas tās pa dzeltenajam drausmām kas viņai TG mugurā?♀️?♀️?♀️ tā skaitās kleita? Nošļukusī pakaļa karājas ārā tāpat ka diegi visās vīlēs
Tastastas @ 04.08.2025 19:18
Tiešām, katastrofa, ne kleita. Un cik briesmīgi zābaki, tikpat briesmīgas arī kurpes.
Labi, ka var savas "nopirktās draudzenes" izmantot par iemeslu, lai nebūtu mājās un max mazāk laika pavadītu ar jau esošo bērnu Džeisonu.
Lanalv @ 04.08.2025 20:19Un vispār brīnos ka Nika pavilkusies uz šo kompāniju ? Neko labu par viņu tas neliecina??
Skaļi blamēt savas vērtības un to, ka ir tieša un pasaka kā ir, bet te Elīnai pielaizās. Līdz šim man tā šķita, bet šis parāda tikai to, ka viņa ir kārtējā pasaku stāstītāja.KatyB @ 04.08.2025 20:31
Tak viņas ar didru sienas tikai lai savāktu vairāk sekotajus un atpazīstamību dabūtu, Nika to pat skaidri un gaiši pateica.
KatyB @ 04.08.2025 17:25Kas tās pa dzeltenajam drausmām kas viņai TG mugurā?♀️?♀️?♀️ tā skaitās kleita? Nošļukusī pakaļa karājas ārā tāpat ka diegi visās vīlēs
Tastastas @ 03.08.2025 20:48
Paklausījos to 10 min murgu Telegramā. Pēc viņas stāstījuma izklausās, ka viņai Dievs nav devis nevienu bērnu. Ok, brīžiem izskan kaut kas par Džeisonu, bet gandrīz vai tā it kā tas nebūtu nemaz īsts bērns, kaut kāds izmēģinājuma variants. Fui, pretīgi.
Uzvelc beidzot tās nolaistās bikses kājās, aizpogā un pievērsies savam jau esošajam bērnam, lielā biznesa haizivs atradusies ??♀️
Saujapavasaris @ 05.08.2025 14:05Tās bildes ar Dianu it kā pirms lielā mākslas darba, nu atvainojos, ja būtu smuka poza arī pirms tā visa, izskatītos pat vēl skaistāk nekā, kad uzvelk visu to čupu. Stāv ta kā stabs nošlukusi un nezin kāpēc bilde “pirms” ir drausmīga…
Paņēma, jo nesen ielika krūtis un tagad tās izskatās kā piepūsti baloni? Vai Elīna speciāli piemeklē tās, kuras prāta līmenī (ar tukšu būrīti) ir līdzīgas viņai? :Dtenkas @ 05.08.2025 13:19SK. Burkicka/Neida Marta piedalīsies šamējās modes skatē?????? ahujel
. Viņa sen jau nav bijusi sporta zālē, tagad tikai staigā pa savu Mežaparku. Tur gan jau vairāk nodedzina taukus nekā, kad gāja tīrināties uz zāli. Tāpēc arī nav nekāds rezultāts redzamsxxtinaxx @ 04.08.2025 23:48
Es negribu sevi celt debesīs un man tas nepatīk, bet nu.. es uz sporta zāli atsāku iet tikai nedaudz mazāk kā gada. Elīna, cik noprotu, sporto jau sen. Bet šeit, šajā "kleitas" pārskatā, dibens izskatās traģiski, un godīgi, man pa pāris mēnešiem ir izveidojies tvirtāks un paceltāks dibens nekā viņai. Kā? ? nu reāli tiešām, viņa sporta zālē nevis normāli vingro un veic fiziskās aktivitātes, bet tikai "tizlojas". Pati nesaprot, ka sevi par muļķi pataisa? ?
Kirbis32 @ 05.08.2025 23:26Nu ko Gobzis izlicis Elīnas darbinieci mauķeli ,kura apmierina uz kuģa večus un pa tehnikumiem tik ko nav darijusi????
Ta Elyndi buķete ir viena liela mauku māja!!
tāds tādu atrod.....Kirbis32 @ 05.08.2025 23:26Nu ko Gobzis izlicis Elīnas darbinieci mauķeli ,kura apmierina uz kuģa večus un pa tehnikumiem tik ko nav darijusi????
Kirbis32 @ 05.08.2025 23:26Nu ko Gobzis izlicis Elīnas darbinieci mauķeli ,kura apmierina uz kuģa večus un pa tehnikumiem tik ko nav darijusi????
Nē, esošā modele. Tā, kura bija gandrīz 1:1 Elīna, tikai sporto. Viņai tagad ir brūni mati. @bella.xo2biletes @ 06.08.2025 01:47
Kura.
P.s. Un ko tad par šo liec, ja par ex darbinieci bļauj kāda starpība?