Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 767
Reģ: 31.07.2023
Popija @ 15.01.2025 20:33
Kas pie svētā berberīna ir “kašvār”??! ?????‍♀️
Nu tāda ingliš pīpl

To, ka viņai ir disleksija mēs sen jau zinām.
15.01.2025 21:07 |

Reitings 152
Reģ: 24.09.2023
CallMeAnnika @ 15.01.2025 20:15
Tad es pareizi dzirdēju KAŠVĀRS. :D
Vai WashCar neaizdomājas, ka nevajag sadarboties ar aitām, kuras pat nespēj izrunāt nosaukumu? Un tā nav pirmā reize.
Vai kāda ir izmantojusi WashCar pakalpojumus? Es nē, manā paziņu lokā arī neviens. Ietekmeļiem visiem pēc kārtas bez maksas tīra mašīnas. :D

Es izmantoju washcaru bieži pirms to sāka reklamēt, iztīra viņi labi un pakalpojums ir ērts, par labu cenu. BET! Kopš to sāka reklamēt Didra, Kacha, Masha un Egita, es kkā vairs negribu viņus saukt, jo parasti mazgāšana notiek pie manas mājas un liekas drusku apkaunojoši.. nu tas tā pat kā ja man pie mājas būtu izstumta miskaste un augšpusē rēgotos NL kaste un Elyndy maisiņš :D
15.01.2025 22:05 |

Reitings 2509
Reģ: 05.07.2024
Popija @ 15.01.2025 20:41
“Man bērniņi ir, bet es viņus mākslīgi apaugļoju”.
Tas ir kā?! ???‍♀️
Viņa kaut vienu storiju var ierunāt bez kaut kādiem murgiem un saviem savārstījumiem?
Vispar.. kā funkcionē sievietes organisms, māca jau ceturtajā klasē.
nu lūdzu, lūdzu, ieliekat kāds smadzenes tajā parūkā! Es nespēju vairs šo visu klausīties.. var jau muldēt, bet nu, es atvainojos, cik var di*st? Viņa tiešām pati nedzird to, kas nāk no viņas mutes ārā? Jo tālāk, jo trakāk… pat ne trakāk, bet drausmīgāk. Filmē un virina pāksti tikai virināšanas pēc.
15.01.2025 22:33 |

Reitings 4560
Reģ: 11.10.2022
Nē, neticu, ka viņa ies mākslīgās apaugļošanas ceļu, viņa to nevar pacelt reāli. Viņai vajag ātri, bam bam, rezultāts, bet tas ir ļoti, ļoti smags un garš ceļš, ar daudz konkrētām darbībām, konkrētā laikā. Viņai pat matus grūti izmazgāt un Džeisonu no krupja, un pampera atradināt. Plus vēl ieslēgsies fobija par papildus kilogramu, un tad vispār nometīs to padarīšanu viens, divi! Es tikai nesaprotu, kādus Dieva brīnumus viņi tagad gaida attiecībā uz Džeisonu un viņa attīstību neatbilstoši vecumam. Joprojām rodas iespaids, ka viņi vispār neapjēdz, ka tā ir viņu atbildība visā, kas ar viņu bērnu notiek vai nenotiek! Var jau viegli uztvert lietas, bet viņam laikam totāli po*uj, gan jau kaut kā pats izaugs.
15.01.2025 22:52 |

Reitings 1030
Reģ: 21.11.2023
Gudralapsa @ 15.01.2025 22:52
Nē, neticu, ka viņa ies mākslīgās apaugļošanas ceļu, viņa to nevar pacelt reāli. Viņai vajag ātri, bam bam, rezultāts, bet tas ir ļoti, ļoti smags un garš ceļš, ar daudz konkrētām darbībām, konkrētā laikā. Viņai pat matus grūti izmazgāt un Džeisonu no krupja, un pampera atradināt. Plus vēl ieslēgsies fobija par papildus kilogramu, un tad vispār nometīs to padarīšanu viens, divi! Es tikai nesaprotu, kādus Dieva brīnumus viņi tagad gaida attiecībā uz Džeisonu un viņa attīstību neatbilstoši vecumam. Joprojām rodas iespaids, ka viņi vispār neapjēdz, ka tā ir viņu atbildība visā, kas ar viņu bērnu notiek vai nenotiek! Var jau viegli uztvert lietas, bet viņam laikam totāli po*uj, gan jau kaut kā pats izaugs.

Viņa ir iztēlojusies,ka to mazuli kāds tur viņai iepūtīs un ieliks jau gatavu - gluži kā iebakstīt kartupeli zemē un rudenī novākt… jo neviens taču nepateica,ka tas viss var var neizdoties,būt sāpīgi un smagi.
Viņa jau tik vairāk domā par sekotāju skaita pieaugumu utml - nu ne jau viņai reāli gribas bērnus.
15.01.2025 22:57 |

Reitings 40896
Reģ: 11.02.2015
Kad jāizsakās par homoseksuāliem cilvēkiem "Man tas nav pieņemami, tas nav dabiski, dievs to tā nav paredzējis"
Mākslīgajā apaugļošanā gan - māte daba tur roku pielikusi un dieva baušļos tas ierakstīts, vai ne?
Es nevaru to tupumu, liekulību, zemiskumu!!
Ļoti labi zinu, kas ir ivf. Kā jau te dažas raksta, didra to nepacels. Viņa ir mīkstā!!!
15.01.2025 23:05 |

Reitings 40896
Reģ: 11.02.2015
Un tas teikums par ārstiem, ko dievs devis. Tik falšs. Domā tikai par savu ig reitingos grimstošo, badā mērdēto pakaļu.
Jo principā, cik dzirdēts kristietība ivf neatbalsta. Dzīvību piešķirt tiesības ir tikai dievam.
Bet, kad didrai gribas un vajag, tad jau viss dieva dots!
15.01.2025 23:10 |

Reitings 3301
Reģ: 08.10.2021
Mani tracina tas fakts,ka ir cilvēki kuri tiešām gadiem cenšās, ievero visu kā pec grāmatas, atstāj milzīgas naudas summas un tikai ka pedejo variantu izvelas IVF un valsts rindas. BET ŠEIT UZNĀK AHUJENĀ BOMBĪGĀ BAGĀTĀ DIDRIHSONE....
Nodokļus maksāt pilnā apmērā negribās, BET valsts apmaksātu pakalpojumu tūkstošu vērtībā gan gribās, pa visu valsti izziņo ka katrs cm viņai traucē bet pēkšņi gatava smagai un ilgai hormonu terapijai.
Viņa šobrīd spļauj sejās tik daudzām godīgām ģimenēm kurās patiešām bērniņš būtu vislielākā laime.
Šādu cilvēku dēļ vajadzētu veikt dziļākas pārbaudes pirms vispār ierosināt stāties valsts rindā.
🤯🤯🤯🤯
15.01.2025 23:13 |

Reitings 4799
Reģ: 05.02.2022
I have a question @ 15.01.2025 23:13
Mani tracina tas fakts,ka ir cilvēki kuri tiešām gadiem cenšās, ievero visu kā pec grāmatas, atstāj milzīgas naudas summas un tikai ka pedejo variantu izvelas IVF un valsts rindas. BET ŠEIT UZNĀK AHUJENĀ BOMBĪGĀ BAGĀTĀ DIDRIHSONE....
Nodokļus maksāt pilnā apmērā negribās, BET valsts apmaksātu pakalpojumu tūkstošu vērtībā gan gribās, pa visu valsti izziņo ka katrs cm viņai traucē bet pēkšņi gatava smagai un ilgai hormonu terapijai.
Viņa šobrīd spļauj sejās tik daudzām godīgām ģimenēm kurās patiešām bērniņš būtu vislielākā laime.
Šādu cilvēku dēļ vajadzētu veikt dziļākas pārbaudes pirms vispār ierosināt stāties valsts rindā.
????
Pilnīgi piekrītu 💯
15.01.2025 23:50 |

10 gadi
Reitings 4261
Reģ: 25.05.2009
Gudralapsa @ 15.01.2025 22:52

Piekrītu, Didrihsone vienmēr dara visu tā pa ātro un tā, lai viņai pašai nav jāpieliek nekādas pūles (mākslīgos zobus ielikt ērtāk nekā staigāt ar kapēm, matus pieaudzēt ātrāk, nekā censties savākt savējos utt utjp). Viņa savā dumajā galviņā vienkārši domā, ka ar ivf viss būs bam bam un gatavs, nebūs pašai jāiespringst (t.i. nevajadzēs seksot ar Nauri, ēst un atgūt normālu svaru), tas ko viņa neapjēdz, ka tas nav vienas vizītes rezultāts. Atceraties taču to sāgu ar ginekologiem, pie kuriem viņa gāja, lai atgūtu mēnešreizes- esot aizgājusi uz vizīti, iznākusi no kabineta un mēnešreizes tā arī neesot atsakušās 😁 Ātri vien atmeta visus ārstu ieteikumus un paldies dievam, ka Anniņa uzradās ar savu eļļu, kas izglāba visu mēnešreižu pasākumu!
15.01.2025 23:55 |

Reitings 4807
Reģ: 05.12.2021
Slima vecene. Kad tūkstošiem sieviešu cieš un mēģina ieņemt bērniņu, ir Didra. Kuras vienīgais pienākums, būtu normāli ēst un pieņemties par kādiem 3 līdz 5 kg.
16.01.2025 00:08 |

Reitings 8614
Reģ: 13.04.2022
Nu kāpēc jums jārunā tāpat kā didrai? Vienreiz tak jau šeit aizrādīja - medicīniskā, nevis mākslīgā apaugļošana.
16.01.2025 00:19 |

10 gadi
Reitings 1848
Reģ: 29.01.2009
Dainuviete @ 15.01.2025 22:57

Viņa ir iztēlojusies,ka to mazuli kāds tur viņai iepūtīs un ieliks jau gatavu - gluži kā iebakstīt kartupeli zemē un rudenī novākt… jo neviens taču nepateica,ka tas viss var var neizdoties,būt sāpīgi un smagi.
Viņa jau tik vairāk domā par sekotāju skaita pieaugumu utml - nu ne jau viņai reāli gribas bērnus.

Viena meitene Didrai teica, ka viņai izdevās un Didrai karogs tagad rokā un uz priekšu. Cilvēks, kurš nesaprot kā mēnešreizes rodas un kas ir ovulācija, skries taisīt medicīnisko apaugļošanu. Prātiņ, nāc mājās!
Dinsberga Marita dalījās cik grūts un garš ceļš viņai bija ar IVF (beigās gan pašiem izdevās). Didra tiešām iedomājusies, ka pagaidīs rindā 4-5 mēnešus un būs gatavs. Par laimi tas tā nenotiek - analīžu kaudzes gan viņai, gan Naurim, hormoni jāšpricē (kas viņai špricēs?) un visas pārējās lietas.
16.01.2025 00:48 |

Reitings 6158
Reģ: 19.06.2022
Japānas princese @ 15.01.2025 17:58
Nopietni!? Viņai tik nesen atsākās mēnešreizes, bet jau skrien uz klīniku, jo grib mākslīgo apaugļošanu. Un ārsts lika stāties rindā un būs zāles atkal jādzer. Tas nozīmē, ka ārsts to atbalsta. Vai tad vismaz gads nav jānogaida, ja bepaliek stāvoklī, tad var mēğinat

Domaju, ka Nauris baigi presingo Elīnu, lai dzemdē bērnus. Varbūt viņiem kāds līgums noslēgts, varbūt noruna, kas to lai zin, bet ne jau Elīnai tie bērni vajadzīgi.
16.01.2025 00:51 |

Reitings 2509
Reģ: 05.07.2024
Cik labi @ 16.01.2025 00:51

Domaju, ka Nauris baigi presingo Elīnu, lai dzemdē bērnus. Varbūt viņiem kāds līgums noslēgts, varbūt noruna, kas to lai zin, bet ne jau Elīnai tie bērni vajadzīgi.
Šaubos, ka Naurim baigi vajag vēl vienu bērnu. Priekš kam? Ja ar šo knapi tiek galā. Tur nevienam nevajag ne Dž, ne vēl kādu. Kur didra savā saspringtajā pļocku taisīšanas un gym grafikā iebāzīs vēl ratiņu stumšanu? Tad jau vispār šīberis aizies, močīs 24/7 bez gulēšanas biznesa haizivs. Ir tās nelabvēlīgās ģimenes, kur vecāki dzer, aizmirstot pa bērnu, bet šiem pat nevajag kaitīgus ieradumus, lai parādītu, ka nu nav viņi ģimenes cilvēki un mākslīgi nevajag uzpūst burbuli par laimīgu daudzbērnu ģimeni. Didra pati taču atzinusi ir, ka viņai nav un nebija mātes instinkts, kas mainīsies, ja būs vēl viens bērns? Šo pametīs zem tanka un rūpēsies tikai par otro? Dinsbergas gadījumā uzreiz varēja redzēt, cik ļoti viņa grib un iet uz to, lai būtu tas bērniņš, samazināja darba slodzi, deva sev laiku mieram, atpūtai, iegādājās lielāku dzīvokli. Tāpati Stužuka...arī dzemdē vienu pēc otra, bet bērni iet skolā/dārziņā, viņiem tiek gatavotas pilnvērtīgas maltītes, vesti uz parkiem, iet visi pastaigās...tā varētu turpināt un turpināt, jo mīnusu didrihsonu ģimenei, diemžēl, ir vairāk kā Somijā ziemas laikā. Ir ģimenes, kurām vienkārši nevajag taisīt bērnus un viss. Ja māte nerēķinās ar to, ka tas ir dzīvs cilvēks, kuram jāgatavo ēst, jāspēlējās, jāpalīdz attīstībā, tad par kādu daudzbērnu ģimeni viņa sapņo, ja divos gados Dž baro vēl ar aptamil?
16.01.2025 08:24 |

10 gadi
Reitings 706
Reģ: 21.11.2009
Kā jau te meitenes minēja - Didra nepacels medicīnisko apaugļošanu - pirms paša procesa, kas tapat var izrādīties neveiksmīgs, ir gana daudz soļu un darbību, kas jādara, lai vispār ko varētu uzsākt procesu. Viņai nav tam motivācijas un ir par slinku. Turklāt viņai medīcīnisko apaugļošanu vajag dēļ konteina, ne tādēļ, ka vēlas bērnu.
16.01.2025 08:49 |

10 gadi
Reitings 706
Reģ: 21.11.2009
Kā IG ar tiem reeliem - viņi ir publiski redzami visiem vai tikai sekotājiem? Ir reeli, kuriem ir 168k skatījumu, bet vai tad tādu skatījumu car nodrošināt tikai sekotāji (ja profils slēgtais)?
16.01.2025 09:02 |

10 gadi
Reitings 1848
Reģ: 29.01.2009
Anīle līne @ 16.01.2025 09:02
Kā IG ar tiem reeliem - viņi ir publiski redzami visiem vai tikai sekotājiem? Ir reeli, kuriem ir 168k skatījumu, bet vai tad tādu skatījumu car nodrošināt tikai sekotāji (ja profils slēgtais)?

Var būt, ka Reels iziet caur Facebook (rekomendēts saturs). Un reizēm jau viņai ir arī atvērts profils. Ir pilnīgi ok, ka rīlus skatās vairāk kā sekotāji. Man arī ir ~450 sekotāju, bet rīliem ir ~5000-8000 skatījumiem.
16.01.2025 09:18 |

Reitings 4560
brunettte @ 16.01.2025 08:24
Šaubos, ka Naurim baigi vajag vēl vienu bērnu. Priekš kam? Ja ar šo knapi tiek galā. Tur nevienam nevajag ne Dž, ne vēl kādu. Kur didra savā saspringtajā pļocku taisīšanas un gym grafikā iebāzīs vēl ratiņu stumšanu? Tad jau vispār šīberis aizies, močīs 24/7 bez gulēšanas biznesa haizivs. Ir tās nelabvēlīgās ģimenes, kur vecāki dzer, aizmirstot pa bērnu, bet šiem pat nevajag kaitīgus ieradumus, lai parādītu, ka nu nav viņi ģimenes cilvēki un mākslīgi nevajag uzpūst burbuli par laimīgu daudzbērnu ģimeni. Didra pati taču atzinusi ir, ka viņai nav un nebija mātes instinkts, kas mainīsies, ja būs vēl viens bērns? Šo pametīs zem tanka un rūpēsies tikai par otro? Dinsbergas gadījumā uzreiz varēja redzēt, cik ļoti viņa grib un iet uz to, lai būtu tas bērniņš, samazināja darba slodzi, deva sev laiku mieram, atpūtai, iegādājās lielāku dzīvokli. Tāpati Stužuka...arī dzemdē vienu pēc otra, bet bērni iet skolā/dārziņā, viņiem tiek gatavotas pilnvērtīgas maltītes, vesti uz parkiem, iet visi pastaigās...tā varētu turpināt un turpināt, jo mīnusu didrihsonu ģimenei, diemžēl, ir vairāk kā Somijā ziemas laikā. Ir ģimenes, kurām vienkārši nevajag taisīt bērnus un viss. Ja māte nerēķinās ar to, ka tas ir dzīvs cilvēks, kuram jāgatavo ēst, jāspēlējās, jāpalīdz attīstībā, tad par kādu daudzbērnu ģimeni viņa sapņo, ja divos gados Dž baro vēl ar aptamil?

Džeisonam tā būtu personīga dzīves katastrofa, ja pieteiktos otrs bērns un pret to Didrai pēkšņi dzimtu siltās mātes jūtas - barotu ar krūti, pati midzinātu vai pasarg’ Dievs ar ratiem izietu pati ārā! 😳 attiecībā uz Dž tur nekas nemamainīsies, tagad nogrūž auklei, kā paaugsies, nogrūdīs telefonā vai videospēlēs! Kas Tu neesi, ja sīcis 10h dienā kāpā kompi un netraucē sēt sēklu! Jā, ir nelabvēlīgas ģimenes ar atkarībām, un tas cits stāsts, bet tad ir šitādas idiotu ģimenes, kas tikušas pie naudas, domā tikai par savu “es”, “es”, un viņu paspārnē aug nomētāti, nevienam neinteresējoši bērni.
16.01.2025 10:10 |

Reitings 4560
amoreamore @ 16.01.2025 00:19
Nu kāpēc jums jārunā tāpat kā didrai? Vienreiz tak jau šeit aizrādīja - medicīniskā, nevis mākslīgā apaugļošana.

Šis ir kaut kas jauns? Es pārāk nesekoju līdzi šim, bet klīniku mājas lapās joprojām ir mākslīgā. NVD, jā, parādas šāds termins.
16.01.2025 10:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!