Vakardienas storiji. lr jau pagājušas 24h lG. Pirka no firstev.lv.brunettte @ 29.10.2024 19:44kur jūs to redzat? man nevienā story neràda kkādu mašīnu
Drīzāk uzvilkt kreklu, kas nav lielāks par žaketilss @ 29.10.2024 07:56Anniņa uz fashion week varēja vismaz izgludināt kreklu ... nu johaidī!!!!!!
EsPati @ 30.10.2024 10:27Es nevaru. Pidra:”Džeisons mums NAV slimotājs!” Jā, loģiski. Kā bērns var slimot, ja netiek saskarsmē ar citiem bērniem un cilvēkiem. Mana meita ar nebija slimotāja, kamēr nesāka iet dārziņā. Ja viņi izdomās Džeisonu laist dārziņā, Pidra tak aiz šoka valodu zaudēs, ka tomēr izrādīsies, ka Džeisons slimo un, ka bērns var slimot pat divas nedēļas no vietas. Viņai jau panika iestājas no domas vien, ka viņš slimiņš modīsies pa nakti, bet realitātē daudzas mammas gandrīz nedēļu no vietas neguļ ar klepjošiem un puņķainiem bērniem. Nez, viņa pavadīs šo dienu ar savu slimo bērniņu, kuram šādā brīdī visvairāk vajag mammas tuvumu un mīļumu?Vai tomēr močīs?????
Bubuu @ 30.10.2024 10:39
Un pat ja nelaidīs dārziņā, tad skolā būs jāiet, ja vien nedomā mājās mācīt un tad slimošana sāksies tad. Un tā kā viņa sapņo par vēl bērniņiem, tad tik pagaidi kad būs jaundzimušais, kas mostas naktī un slims lielāks bērns. Varēs algot nakts auktlīti, lai topmodele var izgulēties.
Cik uzņem, tik jāpatērē. :D kāda iespēja, ka klausījās, ko Kristīne viņai stāstīja par pamatvielmaiņu?smūtijs @ 30.10.2024 08:29Paskatījos vakardienas storijus un viņa teica, ka dienā viņai ir jānodzen 500 kalorijas. Viņa nebeidz pārsteigt.
Anīle līne @ 30.10.2024 13:37Lai kā vecākiem negribētos, kādā brīdī bērnam ir jāiziet caur tai slimošanas fāzei. Man vecākais bērns b/d sāka 3 gados - pirmais gads norakstāms, mūžīgās iesnas un bronhīti. Jūtami labāk palika 5g.vecumā. Mazākais b/d uzsāka 2 gados, jūtami labāks apmeklējums palika 4 gadu vecumā. Es pati kā bērns negāju b/d un ļooooti slimoju 1.klasē, tik ļoti, ka zināšanās bija tik lieli robi un bija jādomā par palikšanu uz otru gadu.
Mayaaa @ 30.10.2024 19:22Normālas cenas tam fufelim, oi,pasākumam???