Bingo777 @ 18.10.2024 18:34man Elīna nepatīk un nevienu viņas interviju Neesmu redzējusi, kā arī nesekoju viņai ig, šeit ienāku pa reizei kad tēma ir augšā un kaut ko palasu… viss ko varu pateikt, ir tas, ka te liekākā daļa kuras raksta , ir slimas tajā visā ko raksta! Nu tādas galējības, ka acis konusā griežas! Es zinu, ka mani tagad apēdīs bez sāls… bet jūs tiešām nesaprotat, ka esat viņas lielākāa fanes? Noskatījušās katru interviju, piefiksējušas katru niansi viņas storijos.. ?? man interesētu ko jūs katra darāt savā dzīvē un kā jums ir tam laika.. ??
viņa jau liek , ko citi iesūtaKenty @ 18.10.2024 23:34Es saprotu pa lietu.Kā pamanīji.Dažas lietas lidz manīm ir aizgājušas,nu kas nav normāli..Bet kāda velna pēc,ietekmele ieliek tuvplānā mazu netīrumu uz zoba tuvplānā?Nu un vēl šādi tādi nesmuki izteicieni ,par sex un tam līdzīgi.Diskusija ir domāta atvērt acis,vai nomelnot lidz pēdējm elpas vilcienam?
Kenty @ 18.10.2024 23:34Es saprotu pa lietu.Kā pamanīji.Dažas lietas lidz manīm ir aizgājušas,nu kas nav normāli..Bet kāda velna pēc,ietekmele ieliek tuvplānā mazu netīrumu uz zoba tuvplānā?Nu un vēl šādi tādi nesmuki izteicieni ,par sex un tam līdzīgi.Diskusija ir domāta atvērt acis,vai nomelnot lidz pēdējm elpas vilcienam?
Kirbis32 @ 18.10.2024 13:28Nauris tik ļoti pats uzprasās uz weekendiem Skapī,nu tak tik vaig vilkt tās kleitiņas,sieviešu korsetītes,nu noteikti vaig uz to skapi iet un rādīt savus gejiskos izgājienus!! Ne velti,es teicu,ka šim ar to Amuna Dāvi saderētu kopā vai ar to Rendiju.???
Raidijumā šefu gaidijāt nauris pieminēja to,ka ar Elvi viņam ir sakars 11 gadus.?interensanti,interesanti.
Noteikti Ņurix bērnībā tik vien pa mammas drēbju skapi dzīvojās un smērēja kosmētiku uz sava vaļa ģimja.
Everests @ 19.10.2024 12:31Nepazīstu nevienu pieaugušo, kas savu vārdu dienu sauc par svētkiem un to atzīmē. Nevienu.
Everests @ 19.10.2024 12:31Nepazīstu nevienu pieaugušo, kas savu vārdu dienu sauc par svētkiem un to atzīmē. Nevienu.
CallMeAnnika @ 19.10.2024 15:33Celine ādas jaka pirkta Turcijā par 350, Elīna pārdod par 150. Un visa apkakle netīra ar tonālo. Fujjjjjj.
Zinātājas, vai Celine jakas maksā 350? Sameklēju cenas un vidēji ir sākot no 1200.
CallMeAnnika @ 19.10.2024 15:33Celine ādas jaka pirkta Turcijā par 350, Elīna pārdod par 150. Un visa apkakle netīra ar tonālo. Fujjjjjj.
Zinātājas, vai Celine jakas maksā 350? Sameklēju cenas un vidēji ir sākot no 1200.
jums noteikti nav piepildīta dzīve, ja ur vajadzīgas klačas par didru. Nemāki sevi.Mākoņu Dejotāja @ 19.10.2024 02:30
Šeit ļoti bieži tiek izteiktakonstruktīva kritika. Es piemēram sekoju Elīnai, lai paskatītos kā nevajag darīt, ka arī tīri, lai pasmietos.
Man ir ļoti piepildīta dzīve un daudz darbu. Ienāku šeit labi ja 10-20.min dienā, lai palasītu klačas. Jo šeit ļoti labs bariņš nolasījies. ?
Bet kāpēc tu šeit nāc lasīt? Tad jau tev arī nav piepildīta dzīve.Veiksme @ 19.10.2024 21:56jums noteikti nav piepildīta dzīve, ja ur vajadzīgas klačas par didru. Nemāki sevi.