Labdien, mācos tehnikumā un dikti nepatīk iet vairs praksē, nepatīk profesijas virziens, bet skola jāpabeidz, tāpēc nāku ar jautājumu vai ir kāds restorāns Rīgā, kurš varētu palīdzēt šajā jautājumā un katru mēnesi salikt atzīmes, tā teikt prakse būtu fiktīva (?!)
Es domāju, ka prakses būtu vispār jāatceļ un jāaizliedz ar likumu, lai nabaga studentiem nevajadzētu sevi lieki nodarbināt. Domāju, ka ķirurgs var iet uzreiz operēt bez visādām praksēm, arī pilotiem nav ko daudz tur praktizēties - sēžas lidmašīnā un ceļas gaisā. 8-)
Gan jau ko tādu var sarunāt tikai caur pazīšanos. nedomāju, ka kādam no malas tā fiktīvi visu izkārto. Kaut gan..mana tā bija. Uz praksi gan gāju, bet vadītājai sakarā ar pārmaiņām uzņēmumā nebija laika vairs, lai mani ''vaktētu'', aptuveni pusi no laika fiziski biju tikai praksē. Bet man bija neklātienes studijas un prakse tāds izsmiekls tur vien kopumā tāpat bija.
domāju, ka jāmeklē caur radiem un paziņām, jo kāda gan būtu restorāna īpašnieka vai menedžera motivācija katru mēnesi likt atzīmes svešam cilvēkam..? papildus čakars, bez nekāda pienesuma. vai arī vari atrast darbu, par kuru maksā algu un izmantot to kā praksi? tas būtu lietderīgāk pavadīts laiks :)