Kādu dāvanu/as jūs gribat Z-svētkos?

10 gadi
Reitings 5573
Reģ: 23.11.2014
Sveikas.
Ar drauga ģimeni esam izlozējuši apdāvināmos, bet kādā vakarā drauga mamma jautā vai visi uzrakstījuši vēstuli salavecītim (lai noskaidrotu z-svētku dāvanu vēlmes).
Tajā brīdī es sapratu, ka nevaru iedomāties neko tādu, ko man vajadzētu vai gribētos. Tik grūti izdomāt dāvanu arī citiem, ja nezinu ko vēlētos pat sev!
Kā ir jums ar dāvanām? Vai ir daudz vēlmes ko gribētos (te neiet runa, ka gribētu māju vai mašīnu, bet gan saprāta robežās dāvanu).
Varbūt jums ir kādi universāli ieteikumi par dāvanu, kas vienmēr un visiem patiks un būs noderīga? :-/
02.12.2018 11:31 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
No mazām lietām noder - skaistas sveces vai sveču trauks,man patīk no Ikea vai Pepco sveces un trauki, tīri nekas tur arī cenas ziņā. Bet gaume jāparzin.
Arī gaumīgi asketiski trauki noder, bļoda piemēram, bet atkal gaumes jautājums, jāpārzin otra stils.
03.12.2018 06:36 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
No mājlietām vēl kvalitatīvi virtuves dvieļi, koka dēlītis kur servēt uzkodas, koka karote, ārkārtīgi mīksts un askētisks pleds.
Konfektes u.c. našķus man ne īpaši patīk saņemt, jo faktiski needu, kāpec dāvināt to ko need...., Tad labāk šokolādes vietā kādas garšvielas, kafiju, tēju, medus burciņu, kakao utml., bet tikai ne saldumus....
03.12.2018 06:44 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Tā kā manu viskvēlāko dāvanu neviens cilvēks nespēs man sniegt, tad man dāvanas svētkos nav svarīgas. Pati sev sarūpēju to, ko gribu un vēlos no lietām, kas veikalā nopērkamas. Man patīk mazas sirsnīgas paštaisītas dāvaniņas (kādas lielākoties arī svētkos saņemu no ģimenes un draugiem, jo mums šie svētki nav par lielām un dārgām dāvanām), kuras ir praktiskas vai izlietojamas/apēdamas. Tā kā neesam sentimentāli uz lietām, tad nepatīk mājās turēt nepraktiskas lietas, bet pa lielam visi jau to zina un nekādus abstraktus interjera dekorus mums nekad nedāvina.
03.12.2018 09:05 |

10 gadi
Reitings 66
Es vienmēr priecājos par saldumiem, šallēm, kosmētikas nieciņiem. Šogad gribētu kādu eglītes mantiņu - daudzas izčibējušas :-D
Grāmatu labāk nedāvini, bet dāvanu karti gan vai dāvanu karti no Dāvanu serviss, lai pats izvēlas tālāk.:-) Vai laba ideja ir balzāms, karstvīns - sildošie dzērieni aukstajiem vakariem.(l)
03.12.2018 11:22 |

Reitings 624
Es draugam shogad uzprasiiju lai man uzdaavina Fitbit pulksteni. Tas ir tads vieniigais lielais pirkums ko man gribaas.
No mazaakaam lietinjaam es vienmeer priecaatos par kaadu daavanu karti, piemeeram - manikiiram/pedikiiram, pidzhammas/halaatinji vienmeer noder.
Man shogad kaa ''Secret Santa'' izlozeejaas mana drauga tante. Mums budzhets ir £30.00 un es vinjai nopirku ljooti skaistu rose gold kokteilju taisiishanas komplektu - vinjai patiik taisiit maajas balliites, un katru reizi kaa pie vinjas ejam mums ir jaanjem savi kokteilju taisaamie. Tagad vinjai buus pashai savs. (l)
03.12.2018 13:16 |

Reitings 170
Reģ: 01.12.2018
Es gribētu plānotāju. Tik daudz kas darāms, viss aizmirstas. Savas aizmāršības dēļ, paspēju nokāvēt fizioterapeitu un zobārstu:-D
03.12.2018 13:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits