Pavisam primitīvi bet man ļoti garšo un esmu labi paēdusi - 250gr. vārīti kartupeļi, 125gr. vājpiena biezpiens, 70gr. turku jogurts Baltais, ķiploks, sāls, dillītes, aizkadrā apēdu 1 vārītu olu, blodiņā pus tomāts ar gurķi un vīna etiķi.
17.08.2018 15:47 |
Ēdiena biežumam nav nekādasakara ar resnumu, tievumu, viss ir kaloriju apjomā.
Ēdu es to kas garšo, garšo man auzu putra ļoti un viss, vienalga vai pelnu 3000 vai 300, tas pats ir ar kartupeļiem un biezpienu.
Kartupeļi neveselīgi? Kartupeļi ir dārzenis un viss, neveselīgs ir tikai pagatavošanas veids. Ir zinātniski pierādījumi citādi?
18.08.2018
Man jau ir otrās brokastis, ārkārtīgi agri ceļos, esmu izteikts cīrulis, jau ap 11 labprāt ēstu vēl, bads nav, bet apetīte gan.
Esmu ar tendenci uz resnumu, jo bieži gribas ēst
Tātad brokastīs Nr.1 man bija auzu putra vārita ūdenī+ nedaudz piens, neliels banāns, upenes, 2 šokolādes gabaliņi, kafija 2 krūzes ar pienu un pus tk cukura, 1gb dārza bumbieris.
Brokastis Nr.2 tgd 10:45
1 cepta lauku vistu ola, tomāts+gurkis ar etiķi, 1 rupjmaizes šķēle ar tomātu un 1 mazs silāres cīsiņš, iedzeršu vēl 1 krūzi kafijas.
18.08.2018 10:
Manas šīsdienas pusdienas pagatavotas jau vakar.
Pērļu grūbas + sīpoli+ burkāni+ zirnīši + tomāti + pētersīļi, salāti (lapas + tomāts + vīna etiķis) , un mazs gabaliņš vistas filejas. Kopā 306 kcal , bet faktiski pusdienās apēdu vairāk, jo dzēru vēl 2 krūzes kafijas saldas
20.09.2018 14:35
Vēl vienas pusdienas kas jau bijušas, katru dienu nefočēju ēdienu
Vistas fileja kārija garšvielās (apcepts sīpols + apcepta fileja gabaliņos + sāls+ kārijs + turku jogurts un nedaudz paprika gabaliņos), brūnie rīsi un lečo salātiņi.
Te varētu būt ap 400 kcal
20.09.2018 14:44 |
centīšos atainot arī savas šīsdienas pusdienas.
Brokastis pilnīgs standarts - kafija ar rīsu pienu un medu, un auzu pārslas izmērcētas ar banānu un kanēli! Vsjo
29.08.2018 10:36 |
Bildē vakardienas pusdienas, gatavoju griķu "plovu" bet plovs tas īsti nav, tikai nosaukums, vārīti griķi samiksēti ar ceptu vistas fileju garšvielās, minimāli eļļā (3gr), sīpoli, paprika, burkāns , un gurķu tomātu salāti ar vīna etiķi.
Man ļoooti garšoja, vīrs atzina par labu, jo ēda to vakariņās.
22.08.2018 10:44
akariņas - 50gr. graudu maisījums(Rimi ir tāds Trendy Lunch) 110gr. cepta vistas fileja ar kārija garšvielu un nedaudz turku jogurta, liels tomāts ar 2 gurķiem un vīna etiķi.
Diemžēl nespēju apstāties un apēdu 50gr. kukurūzas galetes(8 galetes), un 1 banānu (uz galetēm uzgriežu ripās banānu un saspaidu, garšīga bet diezgan jaudīga uzkoda).
20.08.2018 18:29 |
Es par vīru rakstu/prasu ko vina vinam gatavA kur to izlasīji:-O:-O:-O:-Ovīram atsevišķi,sev atsevišķi, bērnam atkal atsevišķi:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
Mums neder tas uz divām dienām, viss tiek apēsts vienā. Neatceros kad reiz būtu 2 dienas zupu ēdušiKOPA ED!
Vīrs ēdelīgs, milzu porcijas ēd
01.12.2018 17:30 |
Man tas 1,5h tiešām sanāk, citreiz paskatos virtuve pulksteni, ka ņemos jau 1,5h pa turieni. Gatavoju bieži 2 edienus vakariņām un pusdienam,nevis 3 vai katram atsvišķi