Zivju smaka

Reitings 33
Reģ: 25.11.2018
Radusies tāda problēma, ka ļoti spēcīgi smirdu pēc zivīm, ieejot telpā pārņem visu telpu un pat ārā cilvēki jūt!! Pie ginekologa biju, sataisīja visas analīzes un tur ir viss kārtībā... Mazgājos 2x dienā, drēbes katru reizi velku tīras, svaigas, nezinu kas pa problēmu, bet man jau depresija no tā, ka nevaru nekur cilvēkos iziet, visi uzreiz rausta degunu. Zinu ka tieši pēc zivīm, jo vienreiz biju telpā, kur viena tā netieši noteica "kas te pēc zivīm smird" un es pati nejūtu, bet saprotu! Nezinu ko darīt, izmisums, vispār nevēlos iet ārā no mājas jo cilvēki domā ka nemazgājos. Ir bijuši urīnceļu iekaisumi, kurus pati apārstēju ar bezrecepšu zālēm, svīstu arī diezgan, varbūt man tāda sviedru smaka?
26.11.2018 13:21 |

Reitings 80
Reģ: 11.11.2018
whiskeywith
Jā, man arī žēl naudu biju, bet tas dry dry viennozīmīgi ir viens no labākajiem produktiem, ko dzīve esmu nopirkusi un varu dot rekomendāciju.
28.11.2018 12:05 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Kas tas par dry dry?
28.11.2018 12:07 |

Reitings 33
To Dry Dry var nopirkt arī aptiekās? Vai tikai caur viņu mājaslapu?
28.11.2018 12:23 |

Reitings 80
Tikai viņu lapā var nopirkt.
28.11.2018 12:43 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Es esmu lietojusi gan Dricol, gan Maxim no aptiekas - nevienu no viņiem nevaru ieteikt. Vislabākais ir Dry Dry (https://drydry.lv/lv/catalog) - tiešām 5 dienu efekts ir.

5 dienu efekts? Nemazgājies un tāpat 5 dienas nesvīdīsi, tā kaut kā? Vai tādu lietojot nevar tikt pie kādām kaitēm, ja tiek bremzēta dabīga organisma reakcija - izsvīst?
28.11.2018 12:44 |

Reitings 33
Scandinavian, aprakstā rakstīts, ka it kā tie sviedri tiek izvadīti ''dabīgā veidā'' no citām vietām, ne no padusēm, ja smērē padusēs. Bet tad laikam ir arī ieteicams apsmērēt pēdas, lai neizvadās caur tām.
Jā, tam efektam jāsaglabājas arī pēc mazgāšanās, vismaz Driclor un Perspi Guard tā pēc būtības bija rakstīts, bet man tie neko nedeva, ja deva tad ļoti minimāli Driclor, otrs vispār neko.
28.11.2018 13:05 |

Reitings 1055
Reģ: 04.07.2012
Nemazgājies un tāpat 5 dienas nesvīdīsi, tā kaut kā?

Šie līdzekļi nav domāti, lai cilvēks varētu nemazgāties visu šo laiku.. vnk ir cilvēki, kuri pastiprināti svīst, tas traucē viņiem atbrīvoties, pat padara mazāk sociālus, lai nav jàzibina mūźīgi savas slapjās paduses..
Protams, nav nekas dabisks un veselīgs. Bet, ja grib kvalitatīvu ikdienu, tad varbūt uz sastāvu var neieciklēties. Nav arī tā, ka ķemenim tiek liegta iespēja izsvīst, jo svīstam jau ar visu ķermeni, ne tikai padusēm..
28.11.2018 14:12 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
tiek bremzēta dabīga organisma reakcija - izsvīst?

Paduses patiešām nav vienīgā svīstošā ķermeņa daļa.
.
Pret nearomātiskām padusēm man personīgi palīdz padušu epilēšana, nevis skūšana. Tad labi darbojas pat dezodoranti, nevis antiperspiranti (pret tiem man ir alerģija). Un vispār paši sviedri ir bez aromāta, slikto smaku rada baktērijas, kas tajos sviedros vairojas un kakā ārā toksīnus. Varbūt ir jēga ta pamatīgi piedomāt pie probiotiķu lietošanas iekšķīgi?
28.11.2018 14:18 |

Reitings 80
Scandinavian Uzminēji - mazgājos reizi 5 dienās :-D
Vnk dezīti lietoju reizi 5 dienās un nav sviedru smaka - jūtos komfortabli.
28.11.2018 16:35 |

Reitings 33
-UPDATE 12.12.-
Tātad, izstaigāts ģimenes ārsts, visas analīzes LABAS ieskaitot vairogdziedzeri, nieres, pilno asins ainu utt. Saka ka man esot hiperhidroze. Lai aizejot uz RTG pārbaudīt plaušas, ;-) Kā arī rīt būs zināmas urīna analīzes, vai nav palicis kāds neiznīdēts bacilis.
Ieteica tikai Driclor un nomierinošu uztura bagātinātāju uz augu bāzes, jo teicu ka, kā satraucos tā svīstu vairāk un ieteica uz vismaz 30 dienām tādu Silvadeprex, ko šodien sāku lietot, tad jau manīsim.
12.12.2018 13:19 |

Reitings 33
-UPDATE 12.12-
Izmazgāju veļasmašīnu, šoreiz ar tautas metodēm-etiķi un sodu (1x ilgo režīmu ar ko parasti mazgāju drēbes un 2x 20min režīmu), ja nelīdzēs tad meklēšu kaut ko starp veikalos nopērkamajiem līdzekļiem. Labprāt uzklausītu ieteikumus ja tādi ir.
Iegādajos arī speciālu mazgāšanas līdzekli Dr. Beckmann Laundry Smell Remover(smaku noņēmējs, liek mīkstinātāja vietā) cena diezgan sālīta- par 500ml bija ~7 un Tri-Bio Shoe and Fabric Deodorant, kas it kā iznīcina kaitīgās baktērijas un likvidē smakas. Šie gan ir tikai pasūtīti, saņemšana plānota piektdien-sestdien tad arī izmēģināšu!
12.12.2018 13:45 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Bet ģā arī teica, ka Tu smaržo pēc zivīm? :-|
12.12.2018 15:52 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
Man liekas tu tur esi sapirkusi visu iespējamo, kad sapūtīsi virsū uz drēbēm visus tos daudzos smaku noņēmējus, tad tiešām neviens vairs tev tuvumā neies. Tu pieminēji veļasmašīnas mazgāšanu - ja tas bija ar domu, ka varbūt veļasmašīna smird tad tādā gadījumā prātīgāk būtu bijis vienu reizi izmazgāt 90 vai 95 grādu garajā programmā. Man arī interesē vai ģimenes ārste arī juta to smaku?
12.12.2018 17:48 |

Reitings 33
Miegalācis, nezinu vai no veļasmašīnas, bet mazgājot dažreiz kad ūdeni laiž ārā tad smaka tāda it kā tas ūdens tur nedēļu būtu nostāvējis, šodien skatīšos vai būs kas mainījies.
Tas viens smaku noņēmējs nav jāpūš virsū, tas ir kā veļas mīkstinātājs. To otru pūšamo pamēģināšu uz mājas drēbēm! Ja godīgi tad jā, esmu jau mazliet apsēsta ar šito visu, bet kā var nebūt?
ĢĀ neko neteica kad ieminējos, bet arī degunu raustīja, pēc tā jau viss saprotams. Droši vien bija kauns teikt jo domāja ka neesmu nomazgājusies.
Par cik es ļoti svīstu un nekādi dezīši nepalīdz, šķiet ka tā smaka rodas uzreiz kad vismazākā sviedra lāsīte saskaras ar apģērbu! Es jau 'cerēju' ka analīzes atklās vismaz kaut ko kas var šito izskaidrot!! Bet nekā...ieteica tikai Driclor. Par cik Driclor jau esmu lietojusi, ņemšu kādu citu spēcīgo antiperspirantu, bet par cik es svīstu VISUR (vismazāk jūtams tikai uz kājām), tad man arī jāsmērē visur? Ļoti ne-ekonomiski, bet jāmēģina ir. :-|Pie intīmās zonas gan negribas smērēt, ko jūs domājat par intīmajām salvetēm? Man ieteica, bet bail visādus smaržīgos berzēt virsù,
ka pēc tam nav vēl trakāk :-/
15.12.2018 11:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits